Jučer na druzenju legendi i istaknutih igrača je bio i ALBIN PELAK !
Ko ga je zvao i zašto ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bilo je opcenito, i pisao sam post ranije, al je postavljen iza tvog, slucajnost. Ali ako si upratio moj post od sinoc, znas na koga sam ljut i danas i kome najvise zamjeram izmedju redova.hilmo je napisao/la:Od 90 minuta sinosnje utakmice, mi smo izveli jednu akciju "za oko" ono kad Duljevic fino propusti za Barica, kompletna akcija je bila dobra, a mostarci su nekoliko puta u jednoj akciji izbacivali po tri-cetiri nasa igraca.
@obiteljski
Znam da mene prozivas, nemam sad vremena odgovorim ti kasnije
Kaže uslovno rečeno da smo šibali, ali svakako su bili koliko toliko bolji za razliku od posljednja tri mečaMa ko je bolan šibao? Sve skoro što smo odigrali je bilo protiv Lištice i to 1. poluvrijeme, Slaviju ne znamo ni sami kako smo pobijedili, daleko da smo zaslužili tu pobjedu, Zrinjski došao i ubio Boga u nama sred Koševa i iz 2 šanse mi smo dali 1 go i tako ih dobili, u Ugljeviku uopšte nismo razvalili Radnika što je i sam Petrović rekao iz skoro 2 šanse 2 gola, mrtvi Željo nas sa odron ekipom u odnosu na našu umalo nadigrao na Koševu...
Kako ti ne dosadi brate?BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobro je što je Zenica naredno kolo, dole svakako mi nećemo pobijediti taman da vratimo Fergusona iz penzija i postavimo na klupu, pa bolje da kiksamo dok je Dženo tu, možda ga i otjeraju. X nam je dole maksimum. Ako mi dole dobijemo obećavam da ću kao njegov ponajveći kritičar ovde zalizanog staviti bar sedmicu na avatar, a pošto od pobjede nema ništa, nema ništa ni od avatara...
Neće mi dosaditi dok ova ubleha ne ode sa klupe, pa da se radujem po drugi put njegovom odlasku.DrustveniParazit je napisao/la:Kako ti ne dosadi brate?BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobro je što je Zenica naredno kolo, dole svakako mi nećemo pobijediti taman da vratimo Fergusona iz penzija i postavimo na klupu, pa bolje da kiksamo dok je Dženo tu, možda ga i otjeraju. X nam je dole maksimum. Ako mi dole dobijemo obećavam da ću kao njegov ponajveći kritičar ovde zalizanog staviti bar sedmicu na avatar, a pošto od pobjede nema ništa, nema ništa ni od avatara...
Obzirom na igrace koje imamo trenutno i obzirom na to da nam liga nije nesto jaka ovo je za nas idealna formacija,a i ovaj izbor igraca je ok.muhamedhulk je napisao/la:Volio bi da Dzeno ima m*da da proba nesta novo (iako mi se cinilo da je ono sinoc bilo 'nesta novo' jer sam vidio 4-1-4-1 formaciju), ali konkretno mislim da zaigramo sa dva napadaca, bar dok ne dodje nova desetka, koja ce da razigrava Benku i krila (ili defanzivni, pa da Harmo igra desetku).
Sada bi pokusao sa klasicnom 4-4-2 formacijom; Delac - Baric, Step, Barba, Puzi - Hebib, Harmo, Samke, Bekic19 - Benko, Krste.
Na sredini ova trojica (osim Samira) su cisti trkaci, i mogu trcati do iznemoglosti (naravno, i centrirati), napadaci se izvlace po loptu, sire odbranu i zabijaju se u 16 protivnika. Stoperi povlace loptu naprijed (kao i sada), bekovi idu kao i sad, gore-dole.
ma mogao je bez problema to da uradi, jer evo sta mu je donijela sinocnja postavka, sjebo kompletnu sredinu terena, zato stavis ili kovacevica ili rustemovica i kazes im ne prelaziti centar, cuvati ledja Ikandeu i pomoci odbrani, da si ne znam ti koliki levat znas izbiti **** loptu ako prigusti, ne moras nikakvu tehniku imati, nije je ni Gatusso imaoAjax je napisao/la:I tacno je da Ikande nije zadnji vezni. Samo nisu ni Rustemovic ni Radovac a jos manje Alispahic. Bas zato smo neki prizivali pojacanje na toj poziciji prije par mjeseci jer smo svi znali da Cimirot odlazi. Samo posto se to nije desilo izbor Ikandea je logican potez jer nema boljeg igraca za tu poziciju. Jedino da se bukvalno kocka i proba sa Kovacevicem.
Mada ovdje Dzeno snosi dio krivice sigurno sto nije u prijateljskim utakmicama probao neke stvari i alternative posebno na tom zadnjem veznom kao i igru sa dvojicom napadaca.