FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2015, 20:54

e cuj ti krste s jednim likom..p jbmte usta zvaljava jos nas pravis budalama supcino jedna..supak mislis se tako opravdati jel ...ako ga dino ne kaznis nabijem te na tuki..et..volim te .postujem i podrzavam te al da se ovako tvoji radnici odnose prema svojim kupcima ondaa...te nabijem...krste **** ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 avg 2015, 20:55

Eh, gdje sam ja ograiso da sam sebi dozvolio da mi Sarajevo bude prvo na listi životnih prioriteta... Mogu lagati sebe da nije, ali jednostavno jeste. Šta sam sebi dozvolio da zbog nekakvih 11 likova i nekog komšije iz grada na klupi ja sinoć ne spavam do neka doba, psujem, preznojavam se, samo što zaplakao nisam, sutradan mrzovoljan za sve...

VOLIM TE SARAJ'VO! OOO...
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 21:01

BitiSrcemVezan je napisao/la:Eh, gdje sam ja ograiso da sam sebi dozvolio da mi Sarajevo bude prvo na listi životnih prioriteta... Mogu lagati sebe da nije, ali jednostavno jeste. Šta sam sebi dozvolio da zbog nekakvih 11 likova i nekog komšije iz grada na klupi ja sinoć ne spavam do neka doba, psujem, preznojavam se, samo što zaplakao nisam, sutradan mrzovoljan za sve...

I u radosti i u tuzi...
:thumbup:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 avg 2015, 21:02

@bitisrcemvezan
I sve to masno platis :o i dodze veliki strucnjak i kaze kako imamo igru, dominiramo... Komee bolan?!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 avg 2015, 21:03

zagorski je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Eh, gdje sam ja ograiso da sam sebi dozvolio da mi Sarajevo bude prvo na listi životnih prioriteta... Mogu lagati sebe da nije, ali jednostavno jeste. Šta sam sebi dozvolio da zbog nekakvih 11 likova i nekog komšije iz grada na klupi ja sinoć ne spavam do neka doba, psujem, preznojavam se, samo što zaplakao nisam, sutradan mrzovoljan za sve...

I u radosti i u tuzi...
:thumbup:
male plave samo guz i :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 avg 2015, 21:25

Sutra FKS na 6 poziciji na tabeli :facepalm: :facepalm: :facepalm: ja sramote u PM :oops: :oops: 4 kola 2 poraza, a u prošloj čitavoj sezoni 2 poraza.
SRETAN BROJ - 1725

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 15 avg 2015, 21:43

pitic je napisao/la:Sutra FKS na 6 poziciji na tabeli :facepalm: :facepalm: :facepalm: ja sramote u PM :oops: :oops: 4 kola 2 poraza, a u prošloj čitavoj sezoni 2 poraza.
To je to, znaci sto smo gubili, gubili smo hahaha :mrgreen: Hajmo malo pozitive, nije sve tako sivo ni crno pogotovo :D
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2015, 21:45

Ajax je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:A šta je bilo protiv Tranvika? Nulta šansa, pa mu ovo prva?
Pa dobro neki su rekli da su tada on i Stojcev smetali jedan drugome. A i realno ako se nekom da sansa onda je to bar 4,5 utakmica a ne jedna. Igrao je isto i protiv Lecha. Ja bi ovu sljedecu poceo kao sto sam iznad napisao.
Nešto se ja ne sjeam da ga za dres držao Stojčev u toj utakmici. Istina u prethodnoj je i dao gol, ali ne možemo sad tek u trećoj tekmi reći "ovo mu je bila prva šansa". Kad mu je ovo već bila četvrta tekma u zadnjih mjesec dana - a ne zna se na kojoj je bio kriminalniji u ulozi koju je igrao.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 avg 2015, 22:35

Cestitam kosarkasimaa

A ove nase pickice mogu bar da pogledaju kako se igra srcem...

Usput, kondicioni trener ovih kosarkasa je Elvir Zametica, a monci nakon dva produzetka pretrce jednu velesilu kakva je Spanija.
Dok nasi do 20 min umru tri puta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 avg 2015, 22:53

haha. evo citajuci pa ne samo stranice od zadnja 2 dana, vec i 2 mjeseca, da sumiramo u tri stavke sve receno:
-NEMAMO STRUKE
-UPRAVA JE DOSTA POGRESNIH ODLUKA DONIJELA U SPORTSKOM SEGMENTU
-DOSTA NEPROFESIONALACA I MAHALACA IMA U TIMU

Najvaznije, i ono sto je najveci problem je prva stavka. Ona direktno utice i na igrace i igru i sve!
Zivi vi meni svi bili, ja svoj mozak i zivce necu da trosim ni nasta kad vec nemam cure!! Mene na kosevu vise nema, dok neki ljudi ne odstupe iz kluba.
Sretno protiv Celika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 avg 2015, 23:10

@totti
Ja juce prebacim poslije tekme na Bayern, da malo uzivam u pravom fudbalu :D I malo se oraspolozio.
A i ja sam bojkotovao par utakmica prosle sezone, kad je Kodro otpusten..pa se na kraju vratio, nisam izdrzao :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 avg 2015, 23:22

FrancescoTotti je napisao/la:haha. evo citajuci pa ne samo stranice od zadnja 2 dana, vec i 2 mjeseca, da sumiramo u tri stavke sve receno:
-NEMAMO STRUKE
-UPRAVA JE DOSTA POGRESNIH ODLUKA DONIJELA U SPORTSKOM SEGMENTU
-DOSTA NEPROFESIONALACA I MAHALACA IMA U TIMU

Najvaznije, i ono sto je najveci problem je prva stavka. Ona direktno utice i na igrace i igru i sve!
Zivi vi meni svi bili, ja svoj mozak i zivce necu da trosim ni nasta kad vec nemam cure!! Mene na kosevu vise nema, dok neki ljudi ne odstupe iz kluba.
Sretno protiv Celika
Fino si to rezimirao,svaka cast!
I ja neko vrijeme necu na Kosevo,bar ne sa djecom,za svaki slucaj :)

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 15 avg 2015, 23:29

Hajde raja nemoj te odmah tako depresivno pricat odmah svi ne valjaju mijenjaj struku itd itd.
ABD bicemo prvaci,
Nabicemo na K...c sve kriticare.

Svi ce se na kraju usutit kad osvojimo titulu i rec Sarajevo KUPUJE utakmice :lol: :lol:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 avg 2015, 23:33

Ma nesto nestima u klubu milion%,samo se nadam da ce se sto prije rijesiti,jer ako se ovo nastavi oticemo u 3 p.m.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2015, 23:41

Svake sedmice barem jedno napiše "nemojte ODMAH tako negativno"... Ljudi ova polusezona ima 18 kola... a kontinutet konkurenti ako uhvate, na proljeće možemo samo goblene vesti.
Samo Saraj'vo.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 avg 2015, 23:55

visokohz je napisao/la:Ma nesto nestima u klubu milion%,samo se nadam da ce se sto prije rijesiti,jer ako se ovo nastavi oticemo u 3 p.m.
Gdje će štimati sa ovom klupom:

slika

:damn:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 avg 2015, 23:56

Aj jesu ovde neki pukli i otisli u totalnu depresiju. Hallo sezona je tek pocela! E svasta
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 avg 2015, 00:01

E vala ako je uredu od glavnog konkurenta za naslov izgubiti kod kuće (nakon 11 godina) samo zato jer je tek 4. kolo, onda OK, od kojeg kola se smije negodovati za barem domaće poraze da znam za ubuduće?

Btw i prethodno kolo, kada pobjedismo drugog konkurenta je igra bila lajk ej dik. Ovaj put bez Cimija je bilo lajk ej dik na kvadrat.

Nema se ništa uigrano, nema se nikakve kohezije u ekipi, trener nakon užanse igre izađe pred kamere i kaže "dominirali smo"... i onda ti neko kaže "halo tek je početak prvenstva"... Svakakvih ljudi.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 16 avg 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 avg 2015, 00:03

MCMXLVI je napisao/la:Aj jesu ovde neki pukli i otisli u totalnu depresiju. Hallo sezona je tek pocela! E svasta
Sta treba?!
Biti zadovoljan ovom lakrdijom i blamazama!?
Mislis da ce bolje stanje biti i u 15. kolu,ako sve ostane kako jeste?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 avg 2015, 00:04

Bolje da smo sad u depresiji a 30. maja opet u pred vječnom vatrom, nego da sad žmirimo i klimamo glavom na sve pa da nam sa ovim na klupi u maju bude upitna i evropa.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Fouzi1, Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.