FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ne znam je li iko pisao o ovome, ali mislim da nije. U jednom trenutku reziser iz Gelsenkirchena je okrenuo kameru prema navijacima Bayerna, kad tamo hrpa milicajaca udara po turu Bavarski ponos. Navodno su navijaci lupali po staklenoj ogradi u zelji da je posalju pod noge.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nisam gledao te snimke, ali sam gledao dešavanja u rimu. i mogu reći da su gostujući navijači bayerna daleko zeznutiji od ovih što dolaze redovno na arenu.
do čega je to, ne bih znao tačno reći.
Vom Jäger zum Gejagten
Mozda imaju zeznutije domace pajkane.Pa se s vremena na vrijeme smire.geronimo je napisao/la:nisam gledao te snimke, ali sam gledao dešavanja u rimu. i mogu reći da su gostujući navijači bayerna daleko zeznutiji od ovih što dolaze redovno na arenu.
Ko biva hem znaju Murgu drota,hem Murga njih.Pa nece da se zamjere jednom drugom
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
izgleda da ima neka ultra grupa kojoj je uli zabranio da dolaze na domaće tekme i koji nemaju pristup istoj.harishp je napisao/la:Mozda imaju zeznutije domace pajkane.Pa se s vremena na vrijeme smire.geronimo je napisao/la:nisam gledao te snimke, ali sam gledao dešavanja u rimu. i mogu reći da su gostujući navijači bayerna daleko zeznutiji od ovih što dolaze redovno na arenu.
Ko biva hem znaju Murgu drota,hem Murga njih.Pa nece da se zamjere jednom drugom
ali zato kada odu na gostovanje, naprave dar-mar.
Vom Jäger zum Gejagten
Uli pa ko ce drugigeronimo je napisao/la:izgleda da ima neka ultra grupa kojoj je uli zabranio da dolaze na domaće tekme i koji nemaju pristup istoj.harishp je napisao/la:Mozda imaju zeznutije domace pajkane.Pa se s vremena na vrijeme smire.geronimo je napisao/la:nisam gledao te snimke, ali sam gledao dešavanja u rimu. i mogu reći da su gostujući navijači bayerna daleko zeznutiji od ovih što dolaze redovno na arenu.
ali zato kada odu na gostovanje, naprave dar-mar.
Ja sam vam rekao dokle god tu porodicu Topalovic ne otjerate iz fudbala uopce svi ce biti nezadovoljni pa i sami ''uzivo''navijaci.I to da rade svoj familjarni posao u ovom slucaju ne grobarski(hehe kako povezano ha @gero)ali zato kobasicarski da.Ja se svecano obavezujem ako budu napravili i koji sudjuk prvi sam musterija
samo da ih moje oci ne gledaju i usi ne slusaju sto se tice BL.
''s koljena na koljeno,ugursuzi''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je stvarno bilo previse. Prosuli smo veoma vazne bodove protiv Shalkea.
Ali treba krenuti dalje. Mislim da mozemo do kraja napraviti veliki pomak ka vrhu tabele i da mozemo stici do cilja.
Sjetite se samo one godine kad smo se ganjali sa Hoffenheimom u polusezoni. Istina tada smo bili u boljoj situaciji, ali sve je to isto. Borusija nemoze odigrati citavu sezonu na tom nivou, jednostavno nemaju snage za to. Jucer se to vidjelo protiv Nurnberga. Prosjecna utakmica i sreca im je sto se Nurnberg previse prepao i pobijedio samog sebe.
Ali treba krenuti dalje. Mislim da mozemo do kraja napraviti veliki pomak ka vrhu tabele i da mozemo stici do cilja.
Sjetite se samo one godine kad smo se ganjali sa Hoffenheimom u polusezoni. Istina tada smo bili u boljoj situaciji, ali sve je to isto. Borusija nemoze odigrati citavu sezonu na tom nivou, jednostavno nemaju snage za to. Jucer se to vidjelo protiv Nurnberga. Prosjecna utakmica i sreca im je sto se Nurnberg previse prepao i pobijedio samog sebe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo čitam intervju što je Nerlinger dao u emisiji Doppelpass. Neke zanimljive rečenice koje je rekao su:
* da nisu kupili Coentraoa, jer je cifra za njega bila previsoka
* da nisu kupili Van der Wiela, jer ih nije impresionirao da SP-u i zbog činjenice da bi imali previše holandeza u svlačionici, te nisu htjeli da holandski jezik zamjeni njemački
* za par dana će skontati hoće li biti zimskog šopinga
* da njihov doktor Müller-Wohlfahrt u svom 30-godišnjem radu nikad nije imao više posla
* i priznao je da više ne razmišlja o tituli, nego samo o prolasku u LP
* da nisu kupili Coentraoa, jer je cifra za njega bila previsoka
* da nisu kupili Van der Wiela, jer ih nije impresionirao da SP-u i zbog činjenice da bi imali previše holandeza u svlačionici, te nisu htjeli da holandski jezik zamjeni njemački
* za par dana će skontati hoće li biti zimskog šopinga
* da njihov doktor Müller-Wohlfahrt u svom 30-godišnjem radu nikad nije imao više posla
* i priznao je da više ne razmišlja o tituli, nego samo o prolasku u LP
Sent from my Philips Smart TV.
- Facasplaca
- Kontakt:
Vidi, vidi i švabo zna zakuhati. . .Omerbavarac je napisao/la:Ne znam je li iko pisao o ovome, ali mislim da nije. U jednom trenutku reziser iz Gelsenkirchena je okrenuo kameru prema navijacima Bayerna, kad tamo hrpa milicajaca udara po turu Bavarski ponos. Navodno su navijaci lupali po staklenoj ogradi u zelji da je posalju pod noge.
LVG izjavio da napusta bay nakon ove sezone
obavezno pogledati!
video za sve one koji hoce da se posteno ismiju. tacnije, fazon bi bio ne nasmijati se
http://www.break.com/index/try-not-to-laugh.html
video za sve one koji hoce da se posteno ismiju. tacnije, fazon bi bio ne nasmijati se
http://www.break.com/index/try-not-to-laugh.html
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric
- anton 1983
- Kontakt:
WOWtorrenteS je napisao/la:p
prvenstveno mislim na svajnstajgera, onda su tu gomez, timoscuk i bomel.
Ovakvu hrpu govana nisam mislio da ću pročitati od Bayernovog navijača!!! To što ti sereš o Schweiniju, nigdje veze, tu i tamo možda odigra lošu utakmicu ali ga zato netreba pljuvati, jer nam je i ove sezone nabavio dosta bitnih pobjeda a i odigrao je više puta dobro nego loše. To što je on sada jedan od najboljih veznih svijet i što mu je malo slava udarika u glavu nije ništa čudno, ali prodati ga - to mogu jedino htjet mrzitelji Bayerna. kaj se tiće Gomeza, da on u 10 tekmi zabije 15 golova i sada jednu ne zabije i odmah nije igrač za Bayern niti klasa za Bayern - odi spat molim te
ne znam zakaj ti misliš da se mi moramo vratiti politici slabljenja naše konkurencije? Ja mislim da mi trebamo kupovati najbolje igrače koje možemo i recimo ako imamo priliku da dovedemo boljeg lijevog beka iz inozemstva nego Schmelzere, ne vidim razloga zašto bi onda dovodili Schmelzera itd
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Torres
Ribery Robben
Kros Schweinsteiger N.Sahin
Coentrao Badstuber Alex Lahm
Neuer
Mislim da bi 100 mil ovo moglo pokriti
.........
Ribery Robben
Kros Schweinsteiger N.Sahin
Coentrao Badstuber Alex Lahm
Neuer
Mislim da bi 100 mil ovo moglo pokriti
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
Conetraa morete zaboraviti - Benfica je htjela puno previše novaca i zato nije došo. Da su htjeli manje onda bi i došo..A kaj se tiće Alexa on je Brazilac a znate kaj van Gaal misli o Južno Amerikancima...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Sad traze oko 25mil mislim da objektivno toliko i vrijedi... Alex je sjajan štoper i Galonja bi trebao smekšati po pitanju Južno Amerikanaca..Torres je pravi čovjek za Bayern a ne da daju npr 40 mil za Džeku ne kazem da je loš ali je precjenjen i ipak jednu klasu iz Torresa...anton 1983 je napisao/la:Conetraa morete zaboraviti - Benfica je htjela puno previše novaca i zato nije došo. Da su htjeli manje onda bi i došo..A kaj se tiće Alexa on je Brazilac a znate kaj van Gaal misli o Južno Amerikancima...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Šećer kralju, vratio si se....
Bez tebe ovaj forum nije isti. To će potvrditi svako.
Još da se prilkjuči totem, bila bi to rapsodija.
Da prokomentiram tvoj "povratnički post", torrenteS.
Iako je nedostajalo malo sreće kod svih naših prilika, mislim da je Neuer pokazao da ima kvalitetu za nas. On će sigurno na vrata Bayerna najkasnije od 2012. Upravo on je doprinjeo našoj "nesreći".
Iako ti je najdraži igrač Sejo-genije, mislim da bi nama ipak bolje sjeo L. Gustavo. I mislim da, što se tiče udarca, defintivno podjednaki Sejo i Luiz..
Was ist deine Meinung?
Nije loš taj igrač, čovjek je jednostavno razbijač protivnčkih napada a pošto je Brazilac nije loš u otvaranju igre.
Bommel, mislim da bi ga trebalo lagano "napucati". Nije on više kvaliteta za Bayern. U mlađim danima je još nekako i igrao, bio pravi vođa ekipe ( to je jedino što mu je ostalo i danas ), znao često zabiti, puno bolji je bio što se tiče same igre odnosno kreacije napada, prilkjučivanja napadu....Kako si samo u pravu, pa primarna zadaća zadnjeg veznog je da pomaže obrani, odnosno on je u toj situaciji trebao dotrčati do Brena da bi spriječili Raula.
Što se tiče Howedesa, nema se šta reći, točno takav nam treba u obrani. Meni čak i bolji od Hummelsa ali opet svejedno koga dovest. Nama svejedno, ali Hummelsa bi platili 20-25 mil. A howedesa bi ipak mogli dobiti za 15, max. 20.
Kroosa je trebalo ostavit u Leverkusenu da napreduje.Kod njih je igrao bez pritiska i u ogromnoj želji da dokaže da je igrač za Bayern.Ali jedno je sigurno, nije on možda ni toliko kriv za svoje loše igre u Bayernu, jer niko od nas nezna što od njega traži van Gaal.
I da naglasim, nije ovo post da ti se uvučem u guzicu.....
Majstor effe_sa, imali smo takvu sezonu prije 2 godine, dok nas je vodio Klinsi. I onda smo nekoliko puta prokockali vodstva od 2 gola razlike.
Nadalje, Louis van Gaal. Takvog trenera bayern nije imao od Trapa. Koji lik je taj galonja.
Gubi se on malo pomalo u svemu ovome.
Ali i dalje mislim da je on odličan trener. Donio je nešto novo u našoj igri i ja to cijenim. Dakle, to je bilo prošle godine. Ove godine, kada nismo doveli niti jedno pojačanje, on i dalje forsira sustav 4-2-3-1.Hmm......
Kako on ne vidi da za tu formaciju moraš imati jednog klasičnog playmakera tipa Ozil, Sneijder u novije vrijeme, u starije Zidane, Deco, Micoud itd.
To je pozicija koja je, po meni, krucijalna u ovom sistemu i ako nemaš takvog igrača onda jednostavno to izgleda kao u nas ove ( a bilo je tu utakmica i prošle ) sezone. Tu mora biti jedan plemeniti i tehnički potkovani igrač, da ne duljim, onaj koji donosi prednost na terenu.
Zato ja mislim da bismo trebali igrati formaciju kao barcelona i chelsea. Znači, tri vezna, 2 krila i jedan napadač.
Jer realno, imamo više igrača za tu formaciju zbog nedostaka pravog playmakera.
Spominjali ste da ćemo ovu tekmu vidjeti da li je Breno igrač za Bayern. Što kažete vi forumaši?
Evo mojeg mišljenja, ima brzinu, dobar skok, jak u duelu, trenutno mu se vidi nedostatak snage zbog duge ozljede, pogotovo je vidljivo nakon nekih duela, dobro čita igru, iskreno teško ga je proći. Onaj gol ide na njegovu dušu jer je trebao rasčistiti tu situaciju a na kraju ispadne još gore za njega.Još me nešto smeta kod njega, ponekad totalna nonšalancija kod pasinga, podsjetivši kod istih na Demichelisa.
Dakle, ima potencijal za Bayern. Ali, ima li trenutno snage i iskustva za borbu protiv najboljih napadača europe?
Teško je reći, a ja mislim da još nema i ja bih ga poslao na posudbu da još stekne iskustvo.
Naravno, da je Bommel došao u pomoć možda i ne bi bilo tog gola. Pogledajte ponovni snimak, kako lik samo trčkara prema iza i tek kad vidi da je Raul uzeo loptu onda kreće u šprintu.
I još nešto, je Raul napravio faul? Ne želim tražit izgovor no nije tu sve bilo baš čisto..
Još nešto, neko je napisao da je van Gaal izjavio da obrana počinje od napada. To je sasvim točno razmišljanje i pravedno prema obrani. No, uvijek postoji jedna riječ = ali......
Ljudi ako mi igramo tako otvorenu formaciju, di protivnik često ima dosta kontri protiv nas, da li je pametno stavljati u obranu igrače koji nisu dovoljno brzi?
Mislim da definitvno nije, a kod nas su " najbolji stoperi " dosta spori ( Micho, van Buyten, Badstuber ). Pa opet se postavlja pitanje, da li je uopće pametno igrati tako otvoreno s tako sporim stoperima?
Odnosno, znajući da ćemo napadati, zašto u obrani nisu brzi igrači koji mogu spriječit takve kontre? Opet dolazimo na topic= pojačanja.
Zato velim da ovoj u ovoj taktiki, 4-2-3-1, fali nekoliko igrača koji odgovaraju istoj.
Istina je da filozofiram previše u mnogim slučajevima, idem u neke detalje, ali to bar priznam. Zato smo tu da diskutiramo i razmjenjujemo mišljenja.
Bez tebe ovaj forum nije isti. To će potvrditi svako.
Još da se prilkjuči totem, bila bi to rapsodija.
Da prokomentiram tvoj "povratnički post", torrenteS.
Iako je nedostajalo malo sreće kod svih naših prilika, mislim da je Neuer pokazao da ima kvalitetu za nas. On će sigurno na vrata Bayerna najkasnije od 2012. Upravo on je doprinjeo našoj "nesreći".
Iako ti je najdraži igrač Sejo-genije, mislim da bi nama ipak bolje sjeo L. Gustavo. I mislim da, što se tiče udarca, defintivno podjednaki Sejo i Luiz..
Was ist deine Meinung?
Nije loš taj igrač, čovjek je jednostavno razbijač protivnčkih napada a pošto je Brazilac nije loš u otvaranju igre.
Bommel, mislim da bi ga trebalo lagano "napucati". Nije on više kvaliteta za Bayern. U mlađim danima je još nekako i igrao, bio pravi vođa ekipe ( to je jedino što mu je ostalo i danas ), znao često zabiti, puno bolji je bio što se tiče same igre odnosno kreacije napada, prilkjučivanja napadu....Kako si samo u pravu, pa primarna zadaća zadnjeg veznog je da pomaže obrani, odnosno on je u toj situaciji trebao dotrčati do Brena da bi spriječili Raula.
Što se tiče Howedesa, nema se šta reći, točno takav nam treba u obrani. Meni čak i bolji od Hummelsa ali opet svejedno koga dovest. Nama svejedno, ali Hummelsa bi platili 20-25 mil. A howedesa bi ipak mogli dobiti za 15, max. 20.
Kroosa je trebalo ostavit u Leverkusenu da napreduje.Kod njih je igrao bez pritiska i u ogromnoj želji da dokaže da je igrač za Bayern.Ali jedno je sigurno, nije on možda ni toliko kriv za svoje loše igre u Bayernu, jer niko od nas nezna što od njega traži van Gaal.
I da naglasim, nije ovo post da ti se uvučem u guzicu.....
Majstor effe_sa, imali smo takvu sezonu prije 2 godine, dok nas je vodio Klinsi. I onda smo nekoliko puta prokockali vodstva od 2 gola razlike.
Nadalje, Louis van Gaal. Takvog trenera bayern nije imao od Trapa. Koji lik je taj galonja.
Gubi se on malo pomalo u svemu ovome.
Ali i dalje mislim da je on odličan trener. Donio je nešto novo u našoj igri i ja to cijenim. Dakle, to je bilo prošle godine. Ove godine, kada nismo doveli niti jedno pojačanje, on i dalje forsira sustav 4-2-3-1.Hmm......
Kako on ne vidi da za tu formaciju moraš imati jednog klasičnog playmakera tipa Ozil, Sneijder u novije vrijeme, u starije Zidane, Deco, Micoud itd.
To je pozicija koja je, po meni, krucijalna u ovom sistemu i ako nemaš takvog igrača onda jednostavno to izgleda kao u nas ove ( a bilo je tu utakmica i prošle ) sezone. Tu mora biti jedan plemeniti i tehnički potkovani igrač, da ne duljim, onaj koji donosi prednost na terenu.
Zato ja mislim da bismo trebali igrati formaciju kao barcelona i chelsea. Znači, tri vezna, 2 krila i jedan napadač.
Jer realno, imamo više igrača za tu formaciju zbog nedostaka pravog playmakera.
Spominjali ste da ćemo ovu tekmu vidjeti da li je Breno igrač za Bayern. Što kažete vi forumaši?
Evo mojeg mišljenja, ima brzinu, dobar skok, jak u duelu, trenutno mu se vidi nedostatak snage zbog duge ozljede, pogotovo je vidljivo nakon nekih duela, dobro čita igru, iskreno teško ga je proći. Onaj gol ide na njegovu dušu jer je trebao rasčistiti tu situaciju a na kraju ispadne još gore za njega.Još me nešto smeta kod njega, ponekad totalna nonšalancija kod pasinga, podsjetivši kod istih na Demichelisa.
Dakle, ima potencijal za Bayern. Ali, ima li trenutno snage i iskustva za borbu protiv najboljih napadača europe?
Teško je reći, a ja mislim da još nema i ja bih ga poslao na posudbu da još stekne iskustvo.
Naravno, da je Bommel došao u pomoć možda i ne bi bilo tog gola. Pogledajte ponovni snimak, kako lik samo trčkara prema iza i tek kad vidi da je Raul uzeo loptu onda kreće u šprintu.
I još nešto, je Raul napravio faul? Ne želim tražit izgovor no nije tu sve bilo baš čisto..
Još nešto, neko je napisao da je van Gaal izjavio da obrana počinje od napada. To je sasvim točno razmišljanje i pravedno prema obrani. No, uvijek postoji jedna riječ = ali......
Ljudi ako mi igramo tako otvorenu formaciju, di protivnik često ima dosta kontri protiv nas, da li je pametno stavljati u obranu igrače koji nisu dovoljno brzi?
Mislim da definitvno nije, a kod nas su " najbolji stoperi " dosta spori ( Micho, van Buyten, Badstuber ). Pa opet se postavlja pitanje, da li je uopće pametno igrati tako otvoreno s tako sporim stoperima?
Odnosno, znajući da ćemo napadati, zašto u obrani nisu brzi igrači koji mogu spriječit takve kontre? Opet dolazimo na topic= pojačanja.
Zato velim da ovoj u ovoj taktiki, 4-2-3-1, fali nekoliko igrača koji odgovaraju istoj.
Istina je da filozofiram previše u mnogim slučajevima, idem u neke detalje, ali to bar priznam. Zato smo tu da diskutiramo i razmjenjujemo mišljenja.
- anton 1983
- Kontakt:
ne znam kolko sada traže, ali znam da su tražili 30...Alo pričano o lijevom beku i sve iznad 20 je pretjerivanje, a mislim da je Bayern bio spreman ići od 20...A ovo za Alexa neću komentirati, kada znam kako sada stvari stoje.Saurman je napisao/la:
Sad traze oko 25mil mislim da objektivno toliko i vrijedi... Alex je sjajan štoper i Galonja bi trebao smekšati po pitanju Južno Amerikanaca..Torres je pravi čovjek za Bayern a ne da daju npr 40 mil za Džeku ne kazem da je loš ali je precjenjen i ipak jednu klasu iz Torresa...
Secko taj video treba postaviti kao odgovor na svki post onih MUDovca.
Jao komplikovanih ljudi, Bavarci ne upuštajte se u rasprave s njima, vidite da kod njih postoji samo jednosmjerna ulica. Ja mislim da gore bagre nema na ovom forumu.
Coentrao sigurno i vrijedi 20-25 najmanje, s obzirom da nije klasični bek, igrač odlično tehnički potkovan, brz, ima sve kvalitete da igra na dvije pozicije jednako dobro. Koliko bi samo taj igrač unaprijedio našu igru, a i samog Riberya.
Jao komplikovanih ljudi, Bavarci ne upuštajte se u rasprave s njima, vidite da kod njih postoji samo jednosmjerna ulica. Ja mislim da gore bagre nema na ovom forumu.
Coentrao sigurno i vrijedi 20-25 najmanje, s obzirom da nije klasični bek, igrač odlično tehnički potkovan, brz, ima sve kvalitete da igra na dvije pozicije jednako dobro. Koliko bi samo taj igrač unaprijedio našu igru, a i samog Riberya.
@Stefan Effenberg: jesmo tad imali uzasnu sezonu, ali ipak tad ekipa nije ovako drasticno padala...jeste ponekad, prokockali smo i tad 2-3 puta 2-0 vodstvo koje se pretvaralo u 2-2, ali sad cak gubimo 2-3 nakon vodstva od 2-0....tad smo znali cijelu utakmicu odigrat katastrofalno...a po neke znali i dobro....al klinsman i van gaal se poredit ne mogu, jer jasno je da je louis bolji trener i veliki trener, to nisam sporio....medjutim louisu dolazi glave njegova tvrdoglavost, on vidi da ovaj sistem nije uvijek najbolji al on ne zna, nece il ne moze da ga promijeni....a vec sam govorio ako ekipa odigra prvo poluvrijeme u maniru ekipe svjetske klase, a drugo kao neka drugorazredna ekipa onda ni trener ne dopire najbolje do ekipe, potrgane su neke veze..tu moze pricat ko god sta hoce....nema mozda van gaal vise pravi jezik da ustroji pojedine zvijezdice, a i s riberyjem se mora znat postupat...znaci iako nerlinger tvrdi jucer kako na treninzima vlada harmonija izmedju van gaala i ekipe opet u tome nesto nije u redu...negdje ta relacija puca i nesto ne stima....a onda kada se tu dodaju povrede, problemi u odbrani onda nastaje ovakva katastrofa kakvu sad imamo...al opet tu kad smo kod odbrane....ko nije htio pojacanja???opet smo kod iste osobe....onda ta osoba mora snosit posljedice...takav je fudbal jednostavno....jedino da van gaal sad pobijedi obje utakmice u bundesligi i utakmicu u kupu, i da ekipa bas pokaze napredak pa da se o svemu razmisli
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Torres neće otići iz Liverpoola još za dugo, pa makar davali još 40milSaurman je napisao/la:Sad traze oko 25mil mislim da objektivno toliko i vrijedi... Alex je sjajan štoper i Galonja bi trebao smekšati po pitanju Južno Amerikanaca..Torres je pravi čovjek za Bayern a ne da daju npr 40 mil za Džeku ne kazem da je loš ali je precjenjen i ipak jednu klasu iz Torresa...anton 1983 je napisao/la:Conetraa morete zaboraviti - Benfica je htjela puno previše novaca i zato nije došo. Da su htjeli manje onda bi i došo..A kaj se tiće Alexa on je Brazilac a znate kaj van Gaal misli o Južno Amerikancima...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- anton 1983
- Kontakt:
gledajte, na zimu ćemo nekg dovesti, dal će to biti bek il štoper ne znam, al da se moram kladiti nebi se kladio da ćemo dati 20 + miljona eura za Coentraa ili nekog drugog beka, ma kolko god ko mislio da on to vrijedi...
ma coentrao je otpao i iz razloga sto ne moze igrat ligu prvaka...nerlinger je jucer rekao za **** da trazi nekoga ko posjeduje kvalitet a ko moze za bayern igrat ligu prvaka...tremoulinas se danas spominje, on je jedan od vecih kandidata i mislim da bi bio dobro rjesenje
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.