Nije on mislio na Manijake, nego na neke druge momke haha

Nije on mislio na Manijake, nego na neke druge momke haha
Aktivirala se krmad preko drineRepresija je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:47Ne pocinju oni od nule, nego se boje svoje pravoslavne brace preko Drinebodribordo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:00Koliko sam ja cuo, ne znam da li je istina. Pocinju od 0 sa grupom, što se tice organizacije i ostalog. Ako neko zna pravi razlog, neka me ispravi![]()
hordesofdevil je napisao/la: ↑24 avg 2022, 19:27Aktivirala se krmad preko drineRepresija je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:47Ne pocinju oni od nule, nego se boje svoje pravoslavne brace preko Drinebodribordo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 14:00
Koliko sam ja cuo, ne znam da li je istina. Pocinju od 0 sa grupom, što se tice organizacije i ostalog. Ako neko zna pravi razlog, neka me ispravi![]()
Cujem sacekuse prave, **** cemo ih samo polako
![]()
Na snimku sa Koševa svaka cast momku koji govori da oni kojih je par puta više ne diraju par momaka koji su crtali parolu i da se momcima ne diraju privatne stvari. Za to mu stvarno svaka cast. Ocigledno su neki "mangupi" krenuli da udaraju par momaka i da im mobitele uzimaju. Ovo ostalo sve korektno. Malo vise vraćanja unazad. Jedino sta je skorijeg datuma je Hrasnica. Olovo je i smijesno postavit jer to je ko suza cista pobjeda Hordi. Kacenje hodanja po ciglanama od prije 2-3 godine, a jbga druze evo stavit cu i ja hodanje Hordi po grbavici od prije par godina, al istekao rok ovoj slici ko i tom vasem snimku davno
Hodanje po Grbavici u toku utakmice ? Prije 4 5 godina mozda i viseIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:56Na snimku sa Koševa svaka cast momku koji govori da oni kojih je par puta više ne diraju par momaka koji su crtali parolu i da se momcima ne diraju privatne stvari. Za to mu stvarno svaka cast. Ocigledno su neki "mangupi" krenuli da udaraju par momaka i da im mobitele uzimaju. Ovo ostalo sve korektno. Malo vise vraćanja unazad. Jedino sta je skorijeg datuma je Hrasnica. Olovo je i smijesno postavit jer to je ko suza cista pobjeda Hordi. Kacenje hodanja po ciglanama od prije 2-3 godine, a jbga druze evo stavit cu i ja hodanje Hordi po grbavici od prije par godina, al istekao rok ovoj slici ko i tom vasem snimku davno
Al nek se pravi atmosfera pred derbi, svaka cast nekom na trudu za video![]()
Ma jest druze za vrijeme utakmice, sta za vrijeme, 7 dana poslije. Ha 2 godine, ha 4-5 poenta ista, izlapilo, istekao rok trajanja. Elem nejse nisi ti za koliko toliko ozbiljne price. Klasican forum ratnik koji se kurci kao da je licno bio na mjestu dogadjaja, a ne da je te dogadjaje kako su se odvili vidio u ovom videu kao i ja.JackReacher je napisao/la: ↑24 avg 2022, 21:01Hodanje po Grbavici u toku utakmice ? Prije 4 5 godina mozda i viseIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑24 avg 2022, 20:56Na snimku sa Koševa svaka cast momku koji govori da oni kojih je par puta više ne diraju par momaka koji su crtali parolu i da se momcima ne diraju privatne stvari. Za to mu stvarno svaka cast. Ocigledno su neki "mangupi" krenuli da udaraju par momaka i da im mobitele uzimaju. Ovo ostalo sve korektno. Malo vise vraćanja unazad. Jedino sta je skorijeg datuma je Hrasnica. Olovo je i smijesno postavit jer to je ko suza cista pobjeda Hordi. Kacenje hodanja po ciglanama od prije 2-3 godine, a jbga druze evo stavit cu i ja hodanje Hordi po grbavici od prije par godina, al istekao rok ovoj slici ko i tom vasem snimku davno
Al nek se pravi atmosfera pred derbi, svaka cast nekom na trudu za video![]()
A upad na Ciglane je bio prije 2 Godine
Cime se vi imate pohvaliti u zadnjih 5 godina ??????
Akcije na nivou grupe niste imali, tuce vas ko stigne od Ultrasa pa do Manijaka
1. Upadanje na Ciglane : Uredu, prošetali ste se. Ali i sami ste znali da nema nikoga, i da nema šanse da u roku od 20 minuta se skupi 50 ljudi da pruži otpor.
Okupljanje prije Atletika u Hrasnom i u Olovu bjezanje i ostavljanje busa u kojem je bubanj samo mi to posalji link pls
Ovo pod 7 nije baš tačno. Dobar pokušaj i ideja ali loša izvedba. Na kraju puno bliže porazu u navijačkom smislu. Ostalo okbodribordo je napisao/la: ↑24 avg 2022, 23:221. Upadanje na Ciglane : Uredu, prošetali ste se. Ali i sami ste znali da nema nikoga, i da nema šanse da u roku od 20 minuta se skupi 50 ljudi da pruži otpor.
2. Upadanje na parolu : Ne mogu ništa reci, sve ispravno bilo.
3. Olovo : Hvalite se sa Olovom, a pao vam je bubanj i dosta obilježja.![]()
4. Grbavica : Uredu.
5. Ne mogu komentarisati, nisam upoznat.
6. Upad na Koševo : Ganjali ste 2 momka, i otvorili kombi koji je bio parkiran i prazan.
7. Upad na Grbavicu : Došli, upali vam na teren, izdominirali. Kratko jasno, Policija stala na ulaz na Sjever i prskala suzavcem niko nije mogao prici dole osim onih koji su uletili.
8. Upad u Ginis Pab : Ne mogu ništa reci, ništa posebno niste uradili da se nazove "pobjedom".
9. Upad na grafit : Sve ispravno bilo, nemam šta reci.
Sve u svemu, dobra najava ali previše gluposti ubaceno. Ne znam šta pikate kao pobjedu u navijackom smislu, upaliti baklju, razbiti portal, derati se "Mi smo željini, željo je naš" ili imati fizicki kontakt.
Pozdrav, SVI NA SJEVER!