Izgleda da je on..Spars opet ubjedljvo najjace mladje selekcije,ali sto se tice struke jos se to nije poslozilo.Dokaz Vrabac i Buza igraci sa mnogo tehnickih nedostataka.kim je napisao/la:Lotus je napisao/la:Biberovic je opasan talnenat pisao sam prosle godine sto mi je jedan trener pricao za njega plus istina je datrenira nenormalno.Valjda keca igra.Epidaurus je napisao/la:U Zenici kolko znam ima samo onaj mali Tarik Biberovic 2001. godiste koji se vodi valjda kao veliki talenat. Nisam ge gledao nikad al vidio sam da ima statistike ovako po 30-40 poena protiv godinu-dvije starijih od sebe. Sad jel to napumpano s puno suteva posto mu je stari trener u klubu gdje igra (i ujedno veliki kosarkaski manijak, forsira malog do iznemoglosti). Vidio sam da je isao momak na neke kampove po Turskoj i negdje je bio na treninzima sa onim Keanom Karahodzicem iz Unicaje.
Ta 2001 generacija je bas talentovana i na svakoj poziciji imas dva do tri dobra igraca.
Spars-Radak,Pantic,Krupalija
Kos-Islamovic,Selimovic,Slijepcevic
Buducnost-Antunovic,Kusturica,Manojlovic
Varda-Neskovic
Vrelo-Subara
Nets-Biberovic plus cetvorka iz dijaspore Mehic-Olimpija,Mavric-Rimini.Hodzic-Koper i Mehdic-Cedevita.
To je ono za koje ja znam,a sigurno ce iskociti za ove dvije godine jos koji igrac.
2000 godiste je slabo i osim Djakovica ovo ostalo je samo solida-Gutic,Preldzic,Ilic,Tepic,Porca,Omerovic,Hrstic,Visnjic i to je to.
Mada pitanje je hocemo li uopste imat sledece godine kadetsku
Izgleda da je ovaj Tarik Biberović prešao u Sparse.
http://kkspars.com/selekcije/kadeti
Vidim nema malog Pantica,a igro je proslu sezonu za pionire Sparsa i bio medju najboljim ,a tu je i brat od starijeg Micia i tu ce bit sigurno sapunica na pomolu