Nemoj tako bar imamo goloveBorg je napisao/la:Jes ko da ga je snimalo dijete iz šestog osnovne ali hajdevm22 je napisao/la:Svaka cast za snimak utakmice stvarno nisam ocekivao da ce biti![]()
Vidili smo gol ako ništa, oni s BHT-a nekad ni to ne uspiju
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pa rekao sam bar smo vidili gol (ove)vm22 je napisao/la:Nemoj tako bar imamo goloveBorg je napisao/la:Jes ko da ga je snimalo dijete iz šestog osnovne ali hajdevm22 je napisao/la:Svaka cast za snimak utakmice stvarno nisam ocekivao da ce biti![]()
Vidili smo gol ako ništa, oni s BHT-a nekad ni to ne uspiju
Samo osta kamera kad ga Jugo dade - fokus na golu Čelika ko da čeka ponovljeni snimak
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Pa napredujemo, ipak ovo nikad nismo imali na stranici 
Ja mislim da su ovo odradili oni sa zenicablog sajta, mada eto nisam siguran, a nasi u dogovoru sa njima uzeli materijal. Kako god, izvjestaj je vise nego okej, svaka cast onome ko je radio, ko god on bio.
Support Velez, It's logical! ★
Ako ćemo iskreno ja i nisam vidio puno od vas u Subotu,Čelik je večim djelom susreta imao incijativu ali uglavnom su se izbijale lopte s obe strane i igra je bila sve samo ne dopadljiva..
VI ste mi u pojedinim momentima djelovali i nezainteresovano,kao da vam nije bio cilj da pobjedite u Zenici..
Kod vas bi izdvojio golmana,odličan je bio,ne zbog neki fenomenalni spašavanja nego zbog sigurnosti koju je pokazao,.Bilo je mali milion
centaršuteva pred gol Veleža a on je večinu bez muke pokupio,isto tako odlično prati igru i na vrijeme istrčava,sigurno jedan od najboljih golmana kojeg sam gledao na Bilinom,.
Sve u svemu,zaslužili ste bod,dobro ste stojali na terenu i bez pretjeranog zalaganja stigli do boda,nekako se vidjelo da obe ekipe igraju bez nekog imperativa pobjede,tako da je utakmica bila poprilično fer i korektna bez nekih grubi startova,.
Puno sreče u kupu protiv Širokog i nadam se da vi možete do samog kraja,kad več nismo mogli mi prošle sezone,Europa bi bila dobar iskorak za Velež..
VI ste mi u pojedinim momentima djelovali i nezainteresovano,kao da vam nije bio cilj da pobjedite u Zenici..
Kod vas bi izdvojio golmana,odličan je bio,ne zbog neki fenomenalni spašavanja nego zbog sigurnosti koju je pokazao,.Bilo je mali milion
Sve u svemu,zaslužili ste bod,dobro ste stojali na terenu i bez pretjeranog zalaganja stigli do boda,nekako se vidjelo da obe ekipe igraju bez nekog imperativa pobjede,tako da je utakmica bila poprilično fer i korektna bez nekih grubi startova,.
Puno sreče u kupu protiv Širokog i nadam se da vi možete do samog kraja,kad več nismo mogli mi prošle sezone,Europa bi bila dobar iskorak za Velež..
Jesmo - nismo na službenoj nego na fkvelezlive, i nismo sa strane nego domaće.vm22 je napisao/la:Pa napredujemo, ipak ovo nikad nismo imali na stranici
Par puta sam gledao te internet prenose koji su jako dobri
e zato mi je sad toliko komičan ovaj snimak
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
Sretno!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobri?bekicamir je napisao/la:Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa neki dan je mostarsko"blato" SC ustupljeno mladjim kategorijama Veleza za odigravanje utakmica!Sarajlijc@ je napisao/la:Dobri?bekicamir je napisao/la:Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
Svaka cast za ovu "saradnju" izmedju SB i Veleza i opet hvala ljudima sa oficijalne za snimak .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa na fkvelez live su bile samo domace utakmice i to je odlicno za raju iz inostranstvaBorg je napisao/la:Jesmo - nismo na službenoj nego na fkvelezlive, i nismo sa strane nego domaće.vm22 je napisao/la:Pa napredujemo, ipak ovo nikad nismo imali na stranici
Par puta sam gledao te internet prenose koji su jako dobri
e zato mi je sad toliko komičan ovaj snimak
- el-fighter
- Kontakt:
Vec sa prvom tekmom se vidi da momci koji vode stranicu rade dobar posao. Pohvale za trud i samo tako nastavite.kimbo je napisao/la:E ovo je vec servis navijacima i gotiva. Neko se potrudio da to sve obradi i postavi na oficijalnu. Svaka cast za ovo !!!!!ammarc je napisao/la:Ima snimak utakmice na stranici.
Srecu cine male stvari
Primismo supacki go tko je ono u odbrani onako zaspao. Pehlic se vidi da je dobar , Brkovic isto tako.
Sada se treba okrenuti Sirokom i gostovanju kod njih u okviru Kupa. Ne treba napominjati da su kvalitetnija ekipa, ali dobrim zalaganjem mozemo do pozitivnog rezultata gore. Da se razumijemo, za mene bi i poraz od 1-0 ili 2-1 bio itekako dobar rezultat jer drugu tekmu igramo kuci i svasta je moguce.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako bi morali igrati na drugom stadionu kad bi izborili Evropu, ima jedan blizi stadion koji ispunjava uslove za Evropu na kojem bi igrali.bekicamir je napisao/la:Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Najbolje je u Sarajevu igrat ( najsigurnije ) 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo treba skocit pa reci hop.
Sto? Da nas Siroki nagrdi 3:0 sad odma?
Sta god da se desi s Velezom u kupu, klub se stabilizuje i milslim da uz tu stabilizaciju ce ubrzo doci i ta vjestacka trava a mozda i reflektori za stadion a mozda i nova tribina (to jest produzetak one male). Nesto ce definitivno bit sa stadionom jer mislim da Velez nije prestao sa izgradnjom tu. Tako da i ako se kvalifikujemo, mislim da necemo nigdje drugo igrat nego na svom stadionu (to jest na manjem od dva Velezova stadiona).
Sto? Da nas Siroki nagrdi 3:0 sad odma?
Sta god da se desi s Velezom u kupu, klub se stabilizuje i milslim da uz tu stabilizaciju ce ubrzo doci i ta vjestacka trava a mozda i reflektori za stadion a mozda i nova tribina (to jest produzetak one male). Nesto ce definitivno bit sa stadionom jer mislim da Velez nije prestao sa izgradnjom tu. Tako da i ako se kvalifikujemo, mislim da necemo nigdje drugo igrat nego na svom stadionu (to jest na manjem od dva Velezova stadiona).
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
14.03.2012 | 18.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (1/2 Kup BiH) uzivo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevine, BHT ili onaj portal sto redovno prenosi Sirokog kuci?
Sve do 4 razlike u srijedu je podnosljivo, to smo do sada protiv njih uspjevali vratiti
Sve do 4 razlike u srijedu je podnosljivo, to smo do sada protiv njih uspjevali vratiti
Support Velez, It's logical! ★
kakav BHT..oni prenose zeljo-boracMont0 je napisao/la:Kevine, BHT ili onaj portal sto redovno prenosi Sirokog kuci?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kako se zove onaj portal gdje Sirokog prenose ? Jednom sam gledo kad je bilo Siroki-Velez zaboravio sam kako se zove..Kevin je napisao/la:14.03.2012 | 18.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (1/2 Kup BiH) uzivo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.