FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li vi kad procitate nas sastav,zaista vjerujete tom timu.
Na stranu ljubav,titule I ispiranje mozga,ali ako vi vjerujete ovom timu,vi ste fakat heroji.
Placite vi za adilom I zatvarajte oci ovim njegovim prijateljicama,ali dok ne budete svijesni da su klub napustili oni koji su donosili titule,od zebe,bekrija nijeme,bogija,vasilica,it'd...pa I amara koji se odmakao od terena,onda ceno dobit jasnu sliku o neznalicama koje sad igraju.
Uredu je da ne ide,ali imamo li mi igraca koji onda uciniti neki potez I rijesit tekmu,nemamo.
Nemojte se zavaravat jamakom,pretjerano,bice tu fine lopte I poteza ali ne I prevage.
Ovo je ocajna igra,oslanjamo se na neinteligentne igrace.
Lako je bilo igrat svraki,stanicu,I ostalim,kad zeba napravi sansu,kad bekric probije,a kad trebaju oni nesto smislit onda to izgleda ovako.
Pljujete po hodzicu I djeci,kojim trrba prostora I rqzumijevanja,a trpili ste I trpite ove konje.
Koja je to sila udarila I glavu njima,razbijaju stakla lome svlqcionice.nemoc I sila vladaju ocito.treba to nabit nogom a vi svi placite I trazite opravdanja,a onoj djeci serite I govorite da idu u liverpool
Na stranu ljubav,titule I ispiranje mozga,ali ako vi vjerujete ovom timu,vi ste fakat heroji.
Placite vi za adilom I zatvarajte oci ovim njegovim prijateljicama,ali dok ne budete svijesni da su klub napustili oni koji su donosili titule,od zebe,bekrija nijeme,bogija,vasilica,it'd...pa I amara koji se odmakao od terena,onda ceno dobit jasnu sliku o neznalicama koje sad igraju.
Uredu je da ne ide,ali imamo li mi igraca koji onda uciniti neki potez I rijesit tekmu,nemamo.
Nemojte se zavaravat jamakom,pretjerano,bice tu fine lopte I poteza ali ne I prevage.
Ovo je ocajna igra,oslanjamo se na neinteligentne igrace.
Lako je bilo igrat svraki,stanicu,I ostalim,kad zeba napravi sansu,kad bekric probije,a kad trebaju oni nesto smislit onda to izgleda ovako.
Pljujete po hodzicu I djeci,kojim trrba prostora I rqzumijevanja,a trpili ste I trpite ove konje.
Koja je to sila udarila I glavu njima,razbijaju stakla lome svlqcionice.nemoc I sila vladaju ocito.treba to nabit nogom a vi svi placite I trazite opravdanja,a onoj djeci serite I govorite da idu u liverpool
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

REPKA CJELA,PLAVO BJELA..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ne to nisu navijaci zelje, to je grupica koja sebe naziva "navijaci zelje" nazalost ta je grupica iz kola u kolo sve brojnijalikusa je napisao/la:Nije nista teren u odnosu na navijanje i publiku ! Fuj !
Ono nije Željo ,ono nisu navijaci Želje !
Dino ne moze voditi Želju,nek traze adekvatno rjesenje !
a za manijake veceras nemas sta rec, navijanje je odlicno bilo
FKŽ !
-
- Kontakt:
Rezultati,igre i sama situacija u klubu nazalost podsjeca na ono sto smo pet godina gledali prije dolaska Amara,a to je katastrofalna igra,minimalna posjeta i cirkus od kluba.Nije sve izgubljeno,nije nista izgubljeno i sve se moze okrenuti recimo pobjedom protiv nekoga jakog vani.O igri cu pricati kada se slegnu utisci,al' podatak da je Skaljic jedini dobio prolaznu ocjenu dovoljno govori o ovom moram reci:letargicnom, limitiranom,nemocnom,nemotiviranom i psihicki jako losem Zeljaznicaru.
I jos nesto ne znam po cemu je to Dino kriv za ovo sve?
I jos nesto ne znam po cemu je to Dino kriv za ovo sve?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Zaboravi reci po meni jedino pozitivno je karta vecerasnja za jug,odnosno slika 

Željeznicar za život cijeli !
- JosipBukal
- Kontakt:
Onog kretena Delalića treba otjerati sa tribina a i iz grada papka
Dok pojedini šutaju klub kako im je volja ja bih samo da kažem da me strah ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
i samo jos nesta...STANICU majmune svoje frustracije lijeci negdje drugo...papak jedan razbijas inventar stadiona na njegov rodjendan..
SRAMI SE PICK*RINOOOO...
SRAMI SE PICK*RINOOOO...

19TM87
nisam gledo utakmicu, nisam mogo ni ici, pitanje je hocemol s ovakvim pristupom i javaslukom moc do evrope ove godine
šta se brinete bezveze 
ne bi sjala ovako jako ova nasa lijepa avlija
sve je manje raje,i ovo sto je evceras karu platilo ode lova za kaznu,igra nidje veze,i vec me strah osjecaja nemoci kad smo se cupali s dna

ne bi sjala ovako jako ova nasa lijepa avlija

sve je manje raje,i ovo sto je evceras karu platilo ode lova za kaznu,igra nidje veze,i vec me strah osjecaja nemoci kad smo se cupali s dna
Željeznicar za život cijeli !
Ekipa koja nam je donijela toliko radosti nije zasluzila ovakvo pljuvanje.
Kriza ce proci u to sam siguran !!
Kada namjanje ocekujemo zeljo ce nas iznenaditi , mozda bas u sirokom!!
Kriza ce proci u to sam siguran !!
Kada namjanje ocekujemo zeljo ce nas iznenaditi , mozda bas u sirokom!!
Platit će on to sigurno.Southboy je napisao/la:i samo jos nesta...STANICU majmune svoje frustracije lijeci negdje drugo...papak jedan razbijas inventar stadiona na njegov rodjendan..
SRAMI SE PICK*RINOOOO...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Od cega ce platit? Nema plate, jedino da posudi.ipetm je napisao/la:Platit će on to sigurno.Southboy je napisao/la:i samo jos nesta...STANICU majmune svoje frustracije lijeci negdje drugo...papak jedan razbijas inventar stadiona na njegov rodjendan..
SRAMI SE PICK*RINOOOO...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Idemo dalje..djaba kukati..dobro smo poceli tekmu na prvi mah sam kontao ovo dobijamo rutinski..medjutim kako je tekma odmicala mi losije igrali..Slavija zasluzeno uzela bod..eto i ja da pohvalim Skaljica ..raje sve manje na tekmama i razumijem..jbg losi rezultati ..ne treba sad kukati ima jos da se igra ako Borac sutra kiksa 3 boda je razlika za vodecim ekipama.
Jos jedna kriminalna igra, vidjet cemo dokle ce ovako gurati. Ono sto najvise boli nisu ovi porazi i remiji nego bezobrezan odnos igraca prema svetom dresu.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 15 sep 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
Plata jučer bila...TvBHT je napisao/la:Od cega ce platit? Nema plate, jedino da posudi.ipetm je napisao/la:Platit će on to sigurno.Southboy je napisao/la:i samo jos nesta...STANICU majmune svoje frustracije lijeci negdje drugo...papak jedan razbijas inventar stadiona na njegov rodjendan..
SRAMI SE PICK*RINOOOO...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Smatram da se trenutna situacija u Željezničaru, uz pravilan pristup, može iskoristiti da se uradi ono što se trebalo uraditi zajedno sa sportskim uspjesima ovog kluba. Svakom normalnom navijaču je jasno (a ljudima u strukturama kluba još jasnije) da je Željo sa titulama koje je pokupio zadnjih godina, transferima igrača, procentima od prodaje igrača, mogao ili trebao postati bosanski Dinamo, iole pametan čovjek će postaviti pitanje zbog čega to nije tako? Amar Osim je što se tiče trenera vrh u ovoj državi i tačka, rezultati govore za sebe. Međutim, treba li dopustiti da u rukama jednog čovjeka budu taktika, treninzi, finansije, pripreme, sponzorstva, transferi.. ? Nije razumno da mi koji nismo osvojili nijedan trofej dugo godina imamo sponzora, KK Bosna koja je u košarci dotakla dno dna ima sponzora, a da dugogodišnji šampion države nema, na tom primjeru je pametnom sve jasno. Lično smatram da je Dino dobar trener kome treba dati malo prostora, jer ko zna na kakve su oni metode rada navikli
Uostalom, najgore što vam se može desiti jeste da kiksate jednu sezonu, i da je iskoristite da uradite ono što niste, a to je da malo stavite klub kao kompaniju na noge, dakle organizaciono i financijski, a u sportskom planu ste toliko jaki da ćete sigurno igrati Europu, a moguće i da osvojite jedan od dva trofeja, u ovom našem cirkusu se ništa ne zna. U svakom slučaju nisam došao da provociram, nego da iznesem svoje mišljenje o klubu kojeg, poslije svog Sarajeva, volim najviše u ovoj državi
Lijep pozdrav komšije!

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
- Kontakt:
Meni ovo nije bilo toliko lose koliko predstavljate. Samo se sjetite proslih sezona i one "Igru brisi bodove pisi" Sve se to nekada vrati, a i neko napisa da smo s mnogo gorom igrom osvajali bodove. Ocito je veliki pritisak na ovoj ekipi, a ovi momci se ne znaju izboriti s istim, ne znam zbog cega se to sve odjednom stvorilo, ali eto, uglavnom nestima mnogo toga oko ekipe.
Ono sto mene najvise brine je taj Dino. Pa, brate, ako si vec sef uradi nesto, promjeni postavku igre, taktiku, otisao je Adil treba igrati na drugi nacin. Vise nema igrace za stil koji je ostao iza Amara, treba probati nesto novo, drugacije igrace, nacice se prava kombinacija.
Ono sto mene najvise brine je taj Dino. Pa, brate, ako si vec sef uradi nesto, promjeni postavku igre, taktiku, otisao je Adil treba igrati na drugi nacin. Vise nema igrace za stil koji je ostao iza Amara, treba probati nesto novo, drugacije igrace, nacice se prava kombinacija.
Samim tim sto si fino naveo da sponzora ima propala KK BOSN i propalo Sarajevo to ne igra nikakvu ulagu u danasnje vrijeme. Sponzor bilo koji ne moze dati pare koje klubovima treba tako da je to samo neka vrsta mazanja ociju. Mi imamo "sponzora", **** sponzora ako nema pravih ljudi u klubu, a nekih ubleha koje nemaju nikakve veze s "loptom".
Zeljo nije isao pravim putem ne zbog sponzora, vec zbog toga sto Amar nije radio planski kako treba, nego se islo na ho ruk bez neke posebne taktike...
Dino kao Dino nije los trener ali on ne moze voditi ekipu zato sto je Osim dovodio igrace, imao svoju taktiku i shodno tome radio sto je radio.
Dino ko Dino je zrtveno janje, a da je dobar trener sigurno jeste. Ni Amar ne bi bio dobar trener da je Dino dovodio igrace, imao svoju viziju a ovaj uletio umjesto njega.
Zasto Zeljo nije igracki prejak za ove lige, Vi navijaci ostalog kluba imate srece jer napravio par velikih gresaka zbog svog inata, igrace tipa Bekrica, Zebe, Bogicevica itd.
Zeljo nije isao pravim putem ne zbog sponzora, vec zbog toga sto Amar nije radio planski kako treba, nego se islo na ho ruk bez neke posebne taktike...
Dino kao Dino nije los trener ali on ne moze voditi ekipu zato sto je Osim dovodio igrace, imao svoju taktiku i shodno tome radio sto je radio.
Dino ko Dino je zrtveno janje, a da je dobar trener sigurno jeste. Ni Amar ne bi bio dobar trener da je Dino dovodio igrace, imao svoju viziju a ovaj uletio umjesto njega.
Zasto Zeljo nije igracki prejak za ove lige, Vi navijaci ostalog kluba imate srece jer napravio par velikih gresaka zbog svog inata, igrace tipa Bekrica, Zebe, Bogicevica itd.