Hahhahhahhahah navijac sarajeva jednostavnoOsim13 je napisao/la:Tehnički, ne bi ni igrali sa njima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
Šta kažu kone, otresli bi oni ovaj Spartak jel. Jesu se osilili nakon Famosa i Kamešnice. Al kako kažu oni, protiv Famosa: "2 puta je 2 puta" 

Kone,uzele pauzu od evropskih utakmica da dobro izanaliziraju sve moguce ekipe,a onda za jedno tri do cetiri godine ce da budu najveci favoriti EL...
Mudro...

Mudro...

- svrakino1921
- Kontakt:
Nismo mi tako rekli za SpartakStroj1946 je napisao/la:Šta kažu kone, otresli bi oni ovaj Spartak jel. Jesu se osilili nakon Famosa i Kamešnice. Al kako kažu oni, protiv Famosa: "2 puta je 2 puta"
Mi ne mozemo nikako igrat sa njima jer bi bili nosioci kao i oni
A sto je igrao velikan iz Hrvatske protiv onih ribara sa Malte e njih bi nas Famos otresao ko slinu
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne treneru to se ne zove tako
Ne treneru to nije sportska sreca
To je
OTETO-PROKLETO

Ne treneru to nije sportska sreca
To je
OTETO-PROKLETO
Zao mi je zbog koeficijenta drzave u euro takmicenjima, al nisu ni zasluzili da prodju, pogotovo zbog Zizovica.  No hard feelings, ali ni zeljo ne bi prosao ovaj oslabljeni spartak

Buraz kad bi je Zaja potegao u rašlje vidio bi ti ko ne bi prošao

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
						Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- WestTrebina
- Kontakt:
Nasi se za grinjski pripremaju u skockoj

- WestTrebina
- Kontakt:
Smanjili bodovni zaostatakKamatar osim: Popravili smo se u odnosu na prošlu sezonu

ja pick... trenera nisam vidio u zivotu, da su napali sokirali bi Spartak, zabili go i tu je kraj price, i u ligi je vazda igro i postavljo takticki fuj, ona valjanja i pisanje po fudbalu fuj, u 60 minuti on bez napadaca igra pa amaterske taktike bolje bi ih braco postavio, velikan da je igrao oni bi Vulverhempton izbacili, steta fakat, imali bi dva tima u ligi prvaka slijedece sezone da su igrali najtrofejnijiHaver ! je napisao/la:Zao mi je zbog koeficijenta drzave u euro takmicenjima, al nisu ni zasluzili da prodju, pogotovo zbog Zizovica. No hard feelings, ali ni zeljo ne bi prosao ovaj oslabljeni spartak
"Željezničar želi titulu u narednoj sezoni, a Osim je za kraj pres konferencije izdoktirao matematičku formulu za to.
Ona glasi: Broj utakmica puta dva plus 10% od toga. Što znači da bi Željezničaru trebala 73 boda kako bi sigurno osvojio titulu prvaka naše države."
Opet famoznih 10 %... 

Leži mu matematika, što jes', jes'...

Ona glasi: Broj utakmica puta dva plus 10% od toga. Što znači da bi Željezničaru trebala 73 boda kako bi sigurno osvojio titulu prvaka naše države."
Opet famoznih 10 %...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 19 jul 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

- WestTrebina
- Kontakt:
Nista bez procenata  

Vanja8 je napisao/la:"Željezničar želi titulu u narednoj sezoni, a Osim je za kraj pres konferencije izdoktirao matematičku formulu za to.
Opet famoznih 10 %...

Sarajevo sa 70 ubijedljivo osvojilo, dodao na to 3 boda, a onda izmuljao formulu.

- Kockoglavi
- Kontakt:
Idiot ostaje idiot.Vanja8 je napisao/la:"Željezničar želi titulu u narednoj sezoni, a Osim je za kraj pres konferencije izdoktirao matematičku formulu za to.
Opet famoznih 10 %...

- BosniaBoston
- Kontakt:
Idiot kad je zavrsio svoj 2.mandat imao vise trofeja nego fk sirnica u svojoj historiji do tad...

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
						"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- WestTrebina
- Kontakt:
Sunce ti yebem sta usrefovi pastorci uradise od bivse teme FK Sarajevo   

Tacno se po njihovim postovima vidi ko ih je pravio 

Davno sam ja napisao da ce se ta tema pretvoriti u lobotomiju

Tacno se po njihovim postovima vidi ko ih je pravio

Davno sam ja napisao da ce se ta tema pretvoriti u lobotomiju
- WestTrebina
- Kontakt:
Nije lijepo da ti kao navijac nk zeljescara morza nazivas idiotom!BosniaBoston je napisao/la:Idiot kad je zavrsio svoj 2.mandat imao vise trofeja nego fk sirnica u svojoj historiji do tad...

Razumijem ja da vas je opljackao i da vam uzima zadnji zalogaj iz usta, ali pokusaj se malo kontrolisati zbog drugih manjejaka na forumu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.