Velezovci su ti najgora i najpametnija vrst ana svijetu, mostarci opcenito, sutra nek uzmu bod ili tri na bb bicemo prvaci i tako u krug. Ja bi volio nekad da je stadion u biafri da dodju samo najzagrizeniji i momci koji zive velez. Msm i u zenici je isto vjv, takav nam mentalitetbambus je napisao/la:Kazu Velezovci da Berisha ne moze igrati ni u prvoj federalnoj.Zamisli kakva je tek Mladost ekipa kad im takav igrac postigne gol.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
bhpremierliga12 je napisao/la:Navija za njih ko Visko za Djokovica kad ovaj igratm01hzne je napisao/la:Jel moguće da Šuko favorizira Plave

- prisonbreak
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Velezovci su ti najgora i najpametnija vrst ana svijetu, mostarci opcenito, sutra nek uzmu bod ili tri na bb bicemo prvaci i tako u krug. Ja bi volio nekad da je stadion u biafri da dodju samo najzagrizeniji i momci koji zive velez. Msm i u zenici je isto vjv, takav nam mentalitetbambus je napisao/la:Kazu Velezovci da Berisha ne moze igrati ni u prvoj federalnoj.Zamisli kakva je tek Mladost ekipa kad im takav igrac postigne gol.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
"Bogicevic je najstariji igrac Zeljeznicara sa 36 golova"
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jedna seljacina se konstantno dere i psuje ko vlah, a Suko brat to slusa i njega komentarise hahahahaha
Ovo nema nigdje

Ovo nema nigdje

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Davno sam ja govorio da Ibro nece izdrzati 10 kola PL lige. Tad se me Velozovci prozvali. Velika je razlika PL i 1FL.Lakoste je napisao/la:Sta kaze Ibro?
Samo mi je godra zbog seljaka Ibre i njegovog bahacenja.
Na vrijeme im ne doslo osvjestenje ali Ibro ne moze voditi Velez. Kraj
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- WestTrebina
- Kontakt:
To je nas usrefbhpremierliga12 je napisao/la:Jedna seljacina se konstantno dere i psuje ko vlah, a Suko brat to slusa i njega komentarise hahahahaha
Ovo nema nigdje![]()

-
- Kontakt:
Mozes li argumentovat prije kraja? Naravno da moze, samo smo olako usli u sezonu bez 2 3 pojacanja jos. Pocesto budem na treningu i ne mozes vjerovat sta sve mozes naucit o fudbalskoj igri od ibre. Desi se i poketinu losa postavka igre ali generalna slika je da su treninzi vrhunski i da bas al bas nema nikakve veze s tim ova utakmica. 22 suta 15 kornera naspram 3 suta i 0 kornera, je.bat ga.duplakruna46 je napisao/la:Davno sam ja govorio da Ibro nece izdrzati 10 kola PL lige. Tad se me Velozovci prozvali. Velika je razlika PL i 1FL.Lakoste je napisao/la:Sta kaze Ibro?
Samo mi je godra zbog seljaka Ibre i njegovog bahacenja.
Na vrijeme im ne doslo osvjestenje ali Ibro ne moze voditi Velez. Kraj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Manijaci već skandiraju uprava napolje? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- WestTrebina
- Kontakt:
Podrig im odgovorio: mavo vas je, mavo vas je, pichkiceMortemHz je napisao/la:Manijaci već skandiraju uprava napolje?
Sad ce puknut tabla ranisana, da smiri zgaravicu.WestTrebina je napisao/la:Podrig im odgovorio: mavo vas je, mavo vas je, pichkiceMortemHz je napisao/la:Manijaci već skandiraju uprava napolje?
mosa zlatu mosa bodaslo
Cuj Krunica zeljo za vrh tabele 

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kruže mitovi da se neko od veznih igrača Želje kretao bez lopte...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Jesi siguran da su oni,ja nisam mogao da provalim, mada kontam nisu ni ovi iz Borca njih je uprava podmazala a opet mi je cudno i ovi sad da prozivajuMortemHz je napisao/la:Manijaci već skandiraju uprava napolje?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji seljakluk od fudbala...
Borac tanak,neuigran...Skretnica veze nema,ali hoce na silu do bodova...Katastrofa....
Kad vidim onog Stevanovica,Veselinovica,Krpica,koliko se bacakaju,vriste,prijete nesto psuju...Ma užas jedan i sramota...

Borac tanak,neuigran...Skretnica veze nema,ali hoce na silu do bodova...Katastrofa....

Kad vidim onog Stevanovica,Veselinovica,Krpica,koliko se bacakaju,vriste,prijete nesto psuju...Ma užas jedan i sramota...

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Veselinović u onoj ekipi jedino nešto ko i može odigrati. Krpića kad sam vidio s rukama na koljenima u 70oj minuti sve mi je jasno bilo. Stevanović je inače malo manji sivonja i idiot od žvalje Stanića.Vanja8 je napisao/la:Koji seljakluk od fudbala...![]()
![]()
![]()
Borac tanak,neuigran...Skretnica veze nema,ali hoce na silu do bodova...Katastrofa....![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Stevanovic im hoda ko da je Grbavicu oslobodio, anti fudbal i jednih i drugih, sudija korektan, imao je gresaka al sitnih i protiv jedni i drugih, Veselinovic im je mozda jedini igrac sto valja, nije lose odigro, Krpica nisam ni vidio u sansi, anti fudbal pravi, a Borac ako ovako nastavi igrat 2 liga, nemaju oni sta trazit ovdje, igra katastrofaVanja8 je napisao/la:Koji seljakluk od fudbala...![]()
![]()
![]()
Borac tanak,neuigran...Skretnica veze nema,ali hoce na silu do bodova...Katastrofa....![]()
Sa sudijama je problem sto su godinama navikli na povlastice, i mi ih znamo imat ne kazem, Zrinjski da ne pricam, pogleda se kroz prste zbog imena malo, al vise nema toga, rat savezu, ponasanje prema celnicima BH fudbala,
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 20 jul 2019, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Oni fakat ozbiljni da ih je sudija zayebao. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
A ok kontam da nije njihov dan sto kaze Amar,protiv Famosa je to bolje izgledalo,vjerovatno su tu strijelci i pregorili,ipak 19 golova u dvije tekme su dali,jbg mora stat nekad.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".