Koji smo mi bolidi kukala nam majka. Sve go vlah i ustasaRaonffa je napisao/la:Hvala Allahu i Milanu vlahu!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Koji smo mi bolidi kukala nam majka. Sve go vlah i ustasaRaonffa je napisao/la:Hvala Allahu i Milanu vlahu!
I ja sam ga psovao, i to svaki put kad je Japan presao centar i Hajrovic primio loptu. Jel problem neki?X31987 je napisao/la:Primijetili ko danas kako Vaha opsova Boga?
Nas CoricSabinho je napisao/la:Divi Arezine, kao da ima 16 godina.
Baš, čitam ovo i ne vjerujemsoccerfan je napisao/la:Koji smo mi bolidi kukala nam majka. Sve go vlah i ustasaRaonffa je napisao/la:Hvala Allahu i Milanu vlahu!
samo da vas pozdravim, pa se vi zezajteThetraphak1921 je napisao/la:Maticar je napisao/la:znači nećemo osvojiti sadAerials je napisao/la:Kup, kup, kup je naš!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KOEPRVIIIIIIIIAerials je napisao/la: samo da vas pozdravim, pa se vi zezajte![]()
FrancescoTotti je napisao/la: KOEPRVIIIIIIII
zlatnaMoggi je napisao/la:kakva je ovo dzezva
Ma nije moguće, ne bi on to
High je napisao/la:
ODLAZI, RUŽNI STAROHANE!
hz1987 je napisao/la:Pred meč sa Španijom, izjava Vahe:
NE IGRAJTE SE, VRLO DOBRO ZNATE ŠTA STE POTPISALI, MORA DOĆI NAJJAČI SASTAV!!!
Pred polazaka za Japan, izjava Vahe:
OVO JE NEDOPUSTIVO, NAKON TURNIRA ĆU REĆI SVE ŠTO IMAM DA KAŽEM!!!
Pred meč sa Danskom, izjava Vahe:
OSJEĆAM SE PREVARENIM!!!
Poslije meča sa Danskom, izjava Vahe:
BIH JE MOJA ZEMLJA, OVAJ SASTAV JE POKAZAO DA JE FIZIČKI I TEHNIČKI JAK!!!
Pred meč sa Japanom, izjava Vahe:
ŽELIMO NASTAVITI NIZ NEPOBJEDIVOSTI, NEĆE MI BITI LAKO NA KLUPI JER JE BIH MOJA ZEMLJA I JAKA REPREZENTACIJA!!!
Poslije meča sa Japanom, čeka se izjava Vahe već 10h...hahaha....
A sto bi i javno cestitali, da bi im se u komentar nakacilo 1000 bosnji koji ce im yebat sve po spisku i poruciti da se oprosti iz repke? Neka i nisu. Ubjedjen sam da je to privatno odradjeno.BIHfan je napisao/la:Al stvarno bode oci da nijedan igrac, od ovih nasih zvijezda nije cestitao momcima na osvojenom kupu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.