nagibBeg je napisao/la:Hasandiću tetovaže kao u JNA
bgm sramota neka ...stid ..
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nagibBeg je napisao/la:Hasandiću tetovaže kao u JNA
dagigglessmoke je napisao/la:Kakav cirkuz od drzave upravo prekinuse himnu navijaci.
nerminh74 je napisao/la:Jok ne navijam ja za Belgiju, nego navijam da sebi skratim muke i prestanem gledati ovu zadnju reprezentaciju jer ovo ne zasluzuje vise toliko trosenje zivacabombaysaphire je napisao/la:Zbog čega? Zbog tog što ti kao moderator navijaš za Belgiju?nerminh74 je napisao/la: Mogu se opisati kao i onaj koji te je banovo
Fikret1946 je napisao/la:Izbaci s te liste Nihada i sve je ok, on je dao pare ima pravo da vise nikad ne zaigra, sve je krenulo u raspad kad se mali isprdak Dzanan digao na Teletovica
sinoc je hrt prenosio,a istovremeno i sportklubAdmir_Sa je napisao/la:A jel hrt i rts imaju pravo da prenose hrv i srb?
gledao sam neki dan svjetsko prvenstvo malih ...cini mi se Andora igrala ...mislim da si gledao to da je mozda losije od ovog ...invincible1921 je napisao/la:Objektivno ako racunamo iole ozbiljna takmicenja ovo je mozda i najgira ekioa koju sam ikad gledo
Znaci da moze I bht ako hoće, tj plati i slično ?filip13 je napisao/la:sinoc je hrt prenosio,a istovremeno i sportklubAdmir_Sa je napisao/la:A jel hrt i rts imaju pravo da prenose hrv i srb?
da,**** to što se odrekao naseg drzvaljanstva,**** nas iz cista miraFikret1946 je napisao/la:Izbaci s te liste Nihada i sve je ok, on je dao pare ima pravo da vise nikad ne zaigra, sve je krenulo u raspad kad se mali isprdak Dzanan digao na Teletovica
Ma kakvi vidjo sam kvalitetniji otpor dream teamu od levatskih ekipa i juniora ....delinjo je napisao/la:gledao sam neki dan svjetsko prvenstvo malih ...cini mi se Andora igrala ...mislim da si gledao to da je mozda losije od ovog ...invincible1921 je napisao/la:Objektivno ako racunamo iole ozbiljna takmicenja ovo je mozda i najgira ekioa koju sam ikad gledo
vjerovatnoAdmir_Sa je napisao/la:Znaci da moze I bht ako hoće, tj plati i slično ?filip13 je napisao/la:sinoc je hrt prenosio,a istovremeno i sportklubAdmir_Sa je napisao/la:A jel hrt i rts imaju pravo da prenose hrv i srb?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.