Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

velez_mostar
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la velez_mostar » 07 nov 2009, 00:14

Prenosice HRT obadvije utakmice baraza ...ja mislim da ce se svi Hrvati nacrtati ispred malih ekrana..sto je dobro naravno!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 nov 2009, 00:15

Cristiano Ronaldo's Participation In Portugal's World Cup Play-Off Is Impossible - Manuel Pellegrini
The Real Madrid coach has ruled out any chance of 'CR9' playing for his national side in their World Cup play-off...

Real Madrid star Cristiano Ronaldo has been itching to get back into action for both his club and country, but the persistence of his ankle injury has delayed his comeback for los Blancos.

As a result, Manuel Pellegrini has scorned calls for 'CR9' to be selected by Carlos Queiroz for Portugal's World Cup play-off with Bosnia-Herzegovina.

"It's impossible for Cristiano to play for Portugal," he is quoted as saying by Sport.

"I'm sorry for the national team and for the player, but it's been some time since he trained and he still has pains."

Pellegrini also revealed that Ronaldo is upset about the length of his injury, but is hopeful that the 24-year-old will be back in action soon.

"Cristiano is emotionally troubled. He's been injured for a while and he had hoped to play this week, but the doctors said no.

"The medical staff are keeping an eye on his progress. Hopefully he will be back as soon as possible because he's a very important player for us.

"It's logical that Portugal are asking about him but they know that the player is not in a condition to play. If he was then we would have used him before," he concluded.

:mrgreen: Ovo je za njih kao za nas da Dzeko i Miske ne igraju. Plus sto je ovo ogroman psihicki udar. Jos ce bolje bit ako nastave spekulacije hoce li igrat ili ne sve do utakmice, jer to ce im trosit dosta energije i manje ce se o nama brinut. :)

PS: Pa sto to HRT prenosi? Ista televizija koja je se pitala za koga bosnjaci navijaju u tekmi izmedju Turske i BiH. Djubrad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 nov 2009, 00:49

Bolje bi bilo za nas kada nebi igrao C. Ronaldo. On jeste dobar igrac ali voli puno padati i folirati. Ko da ga vec sad gledam kako place i sudija mu daje nekoliko nepostojecih faulova a nasima pljusak kartona dijeli.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 nov 2009, 00:58

Ma ,on da je ne znam kako povrijedjen iz slobodnjaka ,kojih ce biti ,moze vrlo lako pogoditi!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 nov 2009, 00:58

ibrakadabra je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:U koliko je sati utakmica,po nasem vremenu.Gledam programsku semu HRT-a 14.11.2008 na HRT 2 u 21:20 direktan prenos utakmice portugal -BOSNA a ovi nasi kazu da se igra u 19:50 po nasem vremenu.
utakmica je u 21:30 po nasem vremenu
Ko ce slaviti u pola dvanaest po ovoj zimi
slavilo bi se do 6 ujutro, a ne samo u dvanaest navece.

kad se sjetim kad su turci prosli hrvatsku koliko je slavlje bilo, mos sad zamislit da bosna prodje portugala 8-)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 nov 2009, 01:05

Wolverine je napisao/la: kad se sjetim kad su turci prosli hrvatsku koliko je slavlje bilo, mos sad zamislit da bosna prodje portugala 8-)
E jadan ti...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 nov 2009, 01:06

Ovo so najaktuelnije vijesti iz Portugala, preveo sam sebi sa translator na Engleski. Queiroz ce zvati Ronalda, uradi ce ljekarski check i odluciti dali moze, pa ako bude i samo nekoliko minuta da igra. Kakve gluposti, pravi se pametan i hoce da ignorira Real Madrid, mozda da izigrava sefa. Mislim da je pitanje arogancije. I portugalskim navijacima to izgleda smjesno da zove povrijedjenog, da igra nekoliko minuta i da poslije toga leti ponovo sa obnovljenom povrijedom kuci.

http://www.rr.pt/bolabranca_detalhe.asp ... &did=78290

Kako god, polako me te stalno mjenjajuce novosti nerviraju. Igro hendikepiran ili ne igro, to nek bude portugalski problem, ne nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 nov 2009, 01:12

Na Rhein Necker Areni se u subotu igra bosanskohercegovački derbi između Salihovića i Ibiševića sa jedne i Džeke i Misimovića sa druge strane. Kako javlja portugalski sportski dnevnik Record, selektor Portugala će prisustvovati ovoj utakmici kako bi se na licu mjesta uvjerio u formu naših internacionalaca, ali i Ricarda Coste.

Queiroz će iz Njemačke otputovati u London gdje će prisustvovati velikom derbiju Chelsea - Manchester United kako bi gledao portugalske internacionalce Paula Ferreiru, Ricarda Carvalha, Deca i Nanija.

:mrgreen: :mrgreen:

Real i Portugal ratuju zbog Ronalda
Selektor Portugala Queiroz je poslao poziv Cristianu Ronaldu za baraž utakmice protiv Bosne i Hercegovine. Uprava Reala nije odusevljena ovim potezom...
Direktor Reala Jorge Valdano izjavio je:

Nadam se da će medicinski izvještaj i zdrav razum Cristiana Ronalda spriječiti njegove nastupe protiv Bosne i Hercegovine.

Queiroz je odmah reagirao:

Real Madrid nije poslao molbu da se Cristiano Ronaldo ne pozove za utakmice baraža, sto je inače praksa.

Uostalom, poziv ne znači automatski nastup. Nas medicinski tim će ga pregledati i testirati njegovu spremnost uoči dva meča.

Portugalci su ohrabreni izjavama svoje zvijezde nakon jučerašnjeg pregleda u Amsterdamu. Ronaldo je rekao da se situacija popravlja i da treba sačekati kako ce teći oporavak.

Ovaj njegov optimizam je oprečan izjavama osoblja u medicinskom centru u Amsterdamu koji su mu savjetovali minimalnu pauzu od mjesec dana…

Naš selektor Blažević prilično je uvjeren kako će Ronaldo nastupiti u utakmicama baraža, a njegov instinkt rijetko vara..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 nov 2009, 01:17

Principatus je napisao/la:Ovo so najaktuelnije vijesti iz Portugala, preveo sam sebi sa translator na Engleski. Queiroz ce zvati Ronalda, uradi ce ljekarski check i odluciti dali moze, pa ako bude i samo nekoliko minuta da igra. Kakve gluposti, pravi se pametan i hoce da ignorira Real Madrid, mozda da izigrava sefa. Mislim da je pitanje arogancije. I portugalskim navijacima to izgleda smjesno da zove povrijedjenog, da igra nekoliko minuta i da poslije toga leti ponovo sa obnovljenom povrijedom kuci.

http://www.rr.pt/bolabranca_detalhe.asp ... &did=78290

Kako god, polako me te stalno mjenjajuce novosti nerviraju. Igro hendikepiran ili ne igro, to nek bude portugalski problem, ne nas.
Slazem se, i mene smeta stalno mjenjanje novosti ali jbg uvijek je tako pred utakmica ovog znacaja.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 nov 2009, 01:27

Ma samo cemo se ispametiti time. Mislim ipak da je Ciro suvise star i iskusan, da bih potrosio vise vremena i misli na ovu situaciju, ako je nesto onda psiholog. Neka igra ko hoce, sve zavisi o nasim momcima, a pobjeda lezi u njihovim rukama. Mozemo postignuti tu spektaklarnu pobjedu i ja mislim da hocemo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 nov 2009, 01:29

RiNo je napisao/la:
Wolverine je napisao/la: kad se sjetim kad su turci prosli hrvatsku koliko je slavlje bilo, mos sad zamislit da bosna prodje portugala 8-)
E jadan ti...
a sto jadan... ja. jesam li sta pogresno rekao u tom postu. da se mozda nije slavilo ???

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 nov 2009, 01:30

meni nije vazno dali ce igrati ili ne , ionako sam 100% ubjedjen da ih prolazimo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 nov 2009, 01:43

Wolverine je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
E jadan ti...
a sto jadan... ja. jesam li sta pogresno rekao u tom postu. da se mozda nije slavilo ???
Pa usporedjujes ovakav jedan uspjeh pobjedom Turske nad Hrvatskom, koga boli qrac za Tursku a i Hrvatsku...
100% sportski i krajnje opušten potpis

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 nov 2009, 01:54

RIno Sjecam se dobro prosle godine ono turska kad pobjedi hrwatsku u sarajevu se rokalo pilo slavilo zbog toqa,a upravu si koga boli qrac za tursku 8-)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 nov 2009, 01:59

RiNo mislim da je prilicno jasno sta sam ja zelio reci sa svojim postom.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 07 nov 2009, 02:00

aa Ja sam skonto znacenje rinovog posta

Tj. Da nemoze se uporedit slavlje Kad bi bosna dobila portugala,sa slavljem ko sto je turska kad je pobjedila crotiu
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 nov 2009, 02:16

pa to i jest poenta. da bi slavlje bilo mnogo mnogo vece nego tad. da to slavlje ne bi bilo ni do koljena ovome. nego, nije bitno. ode gledat sunse.

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 07 nov 2009, 03:47

halo,forumasi,koncentacija.bilo je strahovitih gluposi,al od danas budalastine vise ne prolaze...sve se mjeri.
ovo narocito vazi za panceva91 i slicne.prvo argumenti, pa onda...

url=http://a.imagehost.org/view/0342/bullsh ... fierdetect]slika[/url]
Zadnja izmjena: malacarsijabl, dana/u 07 nov 2009, 05:05, ukupno mijenjano 4 puta.

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 07 nov 2009, 04:21

a sto se tice dusmana,ronaldo je bardo,al za dzeku i misketa. je...
slika

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 nov 2009, 07:42

Sabah hajrullah raja.Evo poceo sam i ja sanjati tekmu.Prije mi je bilo to pomalocudno a sad shvatam pojedince..
Sanjam da gubimo 2:0 u prvom poluvremenu i onda me zove jedan Hrvat sto sa mnom radi i cereka se onako ko u nekom horror filmu i govori mi"eto sta sam ti rekao" i samo to ponavlja...u tom pocinje jako nevrijeme napolju,grmi sijeva na sve strane,signal se gubi i satelitski tanjir pada na zemlju.Ja izlazim napolje da popravim,zena galami i vice poginuces jadan bio...ulazim u kucu.palim holandsku tv.i stelim teletekst kad ono 2:3 za nas, gledam ko je dao golove a ono Dzeko ,Miske iz penala i Medunjanin iz slobodnog...daj boz :) e.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.