FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ADMIR je napisao/la:Šta je Bilbiji jel puno bolestan,ako jest žao mi ga je dobar igrač?
Nećeš znati pročitati gornji post na ćirilici je , Bilbija je imao povišen šećer , i to baš povišen šećer , i otišao u bolnicu vadio neke nalaze , kažu da je čak bio i opao nekoliko kg u dva daana , ali posle pregleda i svega toga , vratio se treninzima .... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
-
AlcoholBoysPD
- Kontakt:
" ' " $
$ $
" " $ $
" $ % $!!!
$ - " у &,& вас & 6.000 $ " " ?,стварно $ " " " $ & $ $ &." $ " о ' ' - $ 20 $.& $ " у ' '! $ вас $,у " $ " првенство! -!!!
$ $
" " $ $
" $ % $!!!
$ - " у &,& вас & 6.000 $ " " ?,стварно $ " " " $ & $ $ &." $ " о ' ' - $ 20 $.& $ " у ' '! $ вас $,у " $ " првенство! -!!!
sta odlucise nadlezni organi? igrate li sutra ili ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Simpatizer
- Kontakt:
Igramo sutra u 18:30. Zalba odbijena, na klupi necemo imati trenera. Hvala Savezu! 
HAJ FAJV
Nacuo sam nesto da ce se Stojnic vratiti pred mec i napustiti reprezentaciju...e sad kolko je ovo tacnoSimpatizer je napisao/la:Igramo sutra u 18:30. Zalba odbijena, na klupi necemo imati trenera. Hvala Savezu!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hmm, za to bi bio drasticno kaznjencaire je napisao/la:Nacuo sam nesto da ce se Stojnic vratiti pred mec i napustiti reprezentaciju...e sad kolko je ovo tacnoSimpatizer je napisao/la:Igramo sutra u 18:30. Zalba odbijena, na klupi necemo imati trenera. Hvala Savezu!samo sam nacuo
Dragon Town
- Simpatizer
- Kontakt:
Postavi nam neki dokaz za tu tvrdnju! Cisto da i mi vidimo kolika bi bila kazna.
Inace, potpuno logicna stvar bi bila da se Stojnic vrati. Gamad iz saveza je odbila argumentovani predlog Borca tako da treba uzvratiti na adekvatan nacin!
Inace, potpuno logicna stvar bi bila da se Stojnic vrati. Gamad iz saveza je odbila argumentovani predlog Borca tako da treba uzvratiti na adekvatan nacin!
HAJ FAJV
-
rudarprijedor
- Kontakt:
AlcoholBoysPD je napisao/la:" ' " $
iz $ $
" " $ $
$ % $!!!
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Ja zaista ne kuzim kakvo je ovo ponasanje saveza. Hajde da je rijec o bogatom savezu koji je omogucio Stojnicu dovoljno placen posao iz snova pa eto da ne mora biti trener nekog kluba ali to nije slucaj, mislim da je mizerno placen ko i drugi treneri bh reprezetacija i da su u ovoj situaciji morali izaci u susret Borcu a jos pogotovo ako Siroki nije protiv
? , ? на % $ $ " првенство , " & % " & , & " $ ... !!!AlcoholBoysPD je napisao/la:" ' " $
$ $
" " $ $
" $ % $!!!
rixadu je napisao/la:Ja zaista ne kuzim kakvo je ovo ponasanje saveza. Hajde da je rijec o bogatom savezu koji je omogucio Stojnicu dovoljno placen posao iz snova pa eto da ne mora biti trener nekog kluba ali to nije slucaj, mislim da je mizerno placen ko i drugi treneri bh reprezetacija i da su u ovoj situaciji morali izaci u susret Borcu a jos pogotovo ako Siroki nije protiv
Što je najgore od svega, i Široki je bio za odgodu , valjda nekoliko igrača Širokog ima neku virozu ... Ali vidim savez kako je pametan , poslali trenera u Vels i ostavili praznu klupu Borca,i sad traži Borac odgodu nedaju , nesmije se men jati kalendar , i opet rade protiv Borca na ovakav ili onakav način , tako će nam i uzeti prventvo
I kakva se posjeta na stadionu ocekuje sutra? opet pun?
Naravno ... !!!york je napisao/la:I kakva se posjeta na stadionu ocekuje sutra? opet pun?
Ja ne vjerujem da ce biti pun kao proteklih utakmica....Srijeda je...ali opet termin 18:30,vidjecemo!york je napisao/la:I kakva se posjeta na stadionu ocekuje sutra? opet pun?
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:Ja ne vjerujem da ce biti pun kao proteklih utakmica....Srijeda je...ali opet termin 18:30,vidjecemo!york je napisao/la:I kakva se posjeta na stadionu ocekuje sutra? opet pun?
$ ' звао $ $ , & $ " ? ? , $ нез ? то ¥ ... !!!
- Simpatizer
- Kontakt:
Ulaz je besplatan ali ipak nece biti vise od 5000 ljudi po mojoj procjeni.
I daj prestanite sa kukanjem,nemojte da budemo kao ovi neki koji su stalno pokradeni,prevareni,svi rade protiv njih...idemo na pobjedu sutra.
I daj prestanite sa kukanjem,nemojte da budemo kao ovi neki koji su stalno pokradeni,prevareni,svi rade protiv njih...idemo na pobjedu sutra.
-
borac_sampion
- Kontakt:
daj ljudi malo optimizma
zderacemo sutra siroki ocekujem jedno 10000 ljudi...nek bjeze sa posla i skole ljudi
ko sto cu i ja 
TREĆI PUT ČASTIMO
- Република Српска
- Kontakt:
hvala, e ovo cijenim, smo fer i sportski. jedno pitanje: koliko ljudi moze stati na oni montaznu tribinu i hocemo li mi biti raspoređeni samo na nju?AlcoholBoysPD je napisao/la:" ' " $
$ $
" " $ $
" $ % $!!!
[/quote]Simpatizer je napisao/la:Postavi nam neki dokaz za tu tvrdnju! Cisto da i mi vidimo kolika bi bila kazna.![]()
Inace, potpuno logicna stvar bi bila da se Stojnic vrati. Gamad iz saveza je odbila argumentovani predlog Borca tako da treba uzvratiti na adekvatan nacin![/quote]
york je napisao/la:I kakva se posjeta na stadionu ocekuje sutra? opet pun?
ne vjerujem da ce biti bas pun, ali bice bruka ljudi i jos je ulaz za DZ. odlicno.
i naravno, sutra ih uzmamo.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.