Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la BatistutA19 » 13 okt 2025, 17:00

FKBilder je napisao/la:
13 okt 2025, 16:23
BatistutA19 je napisao/la:
13 okt 2025, 15:19
VivaLaLiberta je napisao/la:
13 okt 2025, 14:05

Joj jarane i ti si dosadio više, a odgovoreno ti bezbroj puta.Ova čaršija je zavalila Slobodu isto koliko i Azmir, samo što je Azmir barem neki rezultat ostvario i dao bi jos više da ga ta ista čaršija nije sabotirala i otjerala tad dok je mogao davati, današnji Azmir nije ni blizu isti kao taj i toga smo svjesni, samo sto ti trenutno nemaš boljih opcija, a teško da ćeš i imati. Čaršija je ogadila ljudima klub, podijelila navijače i za to taj proces stabilizacije nikad ovdje neće proći jer nema povjerenja i podrška će se dobit’ tek onda kad neko dođe, pokaže volju i napravi rezultat, time ćeš privuci i navijače i sponzore.

Taj bus je Azmirov i prije TC je bio u Slobodinim bojama, pa šta? Danas, sutra, ako sta promijenj i stabilizuje, sigurno da će se vratit u boje Slobode, svakako i tu imaš uštede jer ne daješ pare za organizaciju prevoznika, a ta čarsija koju hvalis je uspjela čak ostat’ dužna i prevozniku koji je prevozio igrače na utakmice.

Nadam se da će Vas poslužiti vrijeme za vikend, da bude lijepa brojka s obje strane. :thumbup:
Ne znam drug sta vise reci ali mene niko ne moze ubijedit da neko moze volit Slobodu vise od tebe jer si iz Tuzle nego neko iz neko npr Teočaka ,nemate vi zivaca se borit ,.Oni tzv carsija nema novca ni podrske kao nasi sto nemaju novac ali da ne vole vise Slobodu srcem od ovih nema sanse.Ali vas izbor ali pasivni ste to mene cudi kod vas da vam je svejedno.ne da ne zelite nego se ne borite dali ste klub i sad cekaj, nadaj se, lomi zivce a info nema osim insanderskih ili ovi sto vas zavadjaju dijele na njihove i vase.
Trebalo bi do sad je najavljeno ok vreme da ce bit u Nedelju ali sve se moze promijenit ,bice dobro u Tesnju ,dobre obe ekipe a bice dobro popunjen stadion pa ja mislim pola pola da ce bit a vi u Gracanicu et nije daleko duplo blize nego nama , valjda cete se i vi organizivat .
Sto ne moze svega ti,koliko imate ljudi sto u kopu ili tribini koji nisu striktno iz Zenice jbg ti....to ti je glupost druze.
Ne pricam o kopu nego ovi npr nebitno biznismen i,politicari, i to ,ne moze Fudo volit nikad Celik ko mi iz Zenice srcem ,moze ga volit samo iz interesa dok traje a cim nema interesa nema ni ljubavi .Kod navijaca je ljubav,vidis koliko nas yebe godinama sve radi zbog svog interesa nekad te tako zaebe a nekad pomogne ne moze niko rec da ne pomogne ali ne zbog Celika nego zbog sebe.Od gasenja ,prica o lopovima,kriminalcima,kokuzima do kako su to dobri i pametni momci i treba ih podrzat i navijaci i grad.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 okt 2025, 17:24

13 okt 2025, 17:00
FKBilder je napisao/la:
13 okt 2025, 15:19

Ne znam drug sta vise reci ali mene niko ne moze ubijedit da neko moze volit Slobodu vise od tebe jer si iz Tuzle nego neko iz neko npr Teočaka ,nemate vi zivaca se borit ,.Oni tzv carsija nema novca ni podrske kao nasi sto nemaju novac ali da ne vole vise Slobodu srcem od ovih nema sanse.Ali vas izbor ali pasivni ste to mene cudi kod vas da vam je svejedno.ne da ne zelite nego se ne borite dali ste klub i sad cekaj, nadaj se, lomi zivce a info nema osim insanderskih ili ovi sto vas zavadjaju dijele na njihove i vase.
Trebalo bi do sad je najavljeno ok vreme da ce bit u Nedelju ali sve se moze promijenit ,bice dobro u Tesnju ,dobre obe ekipe a bice dobro popunjen stadion pa ja mislim pola pola da ce bit a vi u Gracanicu et nije daleko duplo blize nego nama , valjda cete se i vi organizivat .
Sto ne moze svega ti,koliko imate ljudi sto u kopu ili tribini koji nisu striktno iz Zenice jbg ti....to ti je glupost druze.
Ne pricam o kopu nego ovi npr nebitno biznismen i,politicari, i to ,ne moze Fudo volit nikad Celik ko mi iz Zenice srcem ,moze ga volit samo iz interesa dok traje a cim nema interesa nema ni ljubavi .Kod navijaca je ljubav,vidis koliko nas yebe godinama sve radi zbog svog interesa nekad te tako zaebe a nekad pomogne ne moze niko rec da ne pomogne ali ne zbog Celika nego zbog sebe.Od gasenja ,prica o lopovima,kriminalcima,kokuzima do kako su to dobri i pametni momci i treba ih podrzat i navijaci i grad.
Hajde ne ser.i vise, naporan si ko proliv....lupas ko Maxim po diviziji, blage veze nemas, pises jedan te isti tekst.....ne znas nista o covjeku, ko je sta je za koga navija......covjek je dao para za Slobodu, mozete samo sanjati o tim parama.....odyebite vise od Slobode, boli nas qarina i za Celik i Zenicu i koliko vas ide po gostovanjima......

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 okt 2025, 17:38

Sisoslaven je malo nervozan :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 13 okt 2025, 18:08

Truhlo je napisao/la:
13 okt 2025, 17:38
Ma on ti je to malo ispao iz pakasa sisojinog udahnuo malo svjez vazduh pa ga malo osamutilo i unervozilo :mrgreen: , brzo ce on unutra, svoj na svoje :guz:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 okt 2025, 18:11

convict35 je napisao/la:
13 okt 2025, 18:08
Truhlo je napisao/la:
13 okt 2025, 17:38
Ma on ti je to malo ispao iz pakasa sisojinog udahnuo malo svjez vazduh pa ga malo osamutilo i unervozilo :mrgreen: , brzo ce on unutra, svoj na svoje :guz:
Posisate mi ga obojica.....

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 okt 2025, 18:58

Skver je napisao/la:
13 okt 2025, 17:24
13 okt 2025, 17:00
FKBilder je napisao/la:

Hajde ne ser.i vise, naporan si ko proliv....lupas ko Maxim po diviziji, blage veze nemas, pises jedan te isti tekst.....ne znas nista o covjeku, ko je sta je za koga navija......covjek je dao para za Slobodu, mozete samo sanjati o tim parama.....odyebite vise od Slobode, boli nas qarina i za Celik i Zenicu i koliko vas ide po gostovanjima......
Budi malo kulturniji bar ,najbolje vas pustit da se svadjate sami izmedju sebe ,nemam ja pojma sta je dao to je tacno ali najgore je sto i vi pojma nemate sta je dao i sta se desava u klubu.Da si mi zdrav i ziv i malo kulture.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 okt 2025, 23:01

O zenićanima ne treba trošiti rijeći.

Sami o sebi sve kažu :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.