Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Chusta
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Chusta » 07 apr 2013, 21:24

red devil88 je napisao/la:Htio sam da pitam ako neko ima iskustva sa Hemo Rage-om da mi kaze kaki su utisci posto cu u srijedu dobiti od druga, i sta se sve smije pored njega jos piti ( protein,kreatin itd )
Jako dobar suplement za dizanje energije i produktrivnosti na treningu,dobro pročitaj upute na deklaraciji tog suplementa jer ima dosta elementa koji ne smiješ prekoračiti da sve sad ne navodim.A što se tiče kombinacije sa proteinom i kreatinom možeš kombinovati.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2013, 22:54

Narin je napisao/la:Koja je najbolja teretana na Cvili i gdje se tacno nalazi? Cuo sam da ima neka kod one osnovne skole i kod pekare one (nisu informacije provjerene :mrgreen: ) ?
I mene isto zanima Otoka, Chvila, Hrasno, Malta ? :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 08 apr 2013, 07:44

Chusta je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Htio sam da pitam ako neko ima iskustva sa Hemo Rage-om da mi kaze kaki su utisci posto cu u srijedu dobiti od druga, i sta se sve smije pored njega jos piti ( protein,kreatin itd )
Jako dobar suplement za dizanje energije i produktrivnosti na treningu,dobro pročitaj upute na deklaraciji tog suplementa jer ima dosta elementa koji ne smiješ prekoračiti da sve sad ne navodim.A što se tiče kombinacije sa proteinom i kreatinom možeš kombinovati.
E hvala to sam htio da znam, evo treniram vec 2 mjeseca i vidi se neki napredak ali nije to to , a od srijede cu poceti sa Hemo Rage-om pa da vidim sta moze :D
Glory Glory Man United !!! :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 apr 2013, 13:12

Chusta je napisao/la:
Jako dobar suplement za dizanje energije i produktrivnosti na treningu,dobro pročitaj upute na deklaraciji tog suplementa jer ima dosta elementa koji ne smiješ prekoračiti da sve sad ne navodim.A što se tiče kombinacije sa proteinom i kreatinom možeš kombinovati.[/

Pa u Hemo Rageu vec ima Kreatin, ne znam o kakvim dodatnim Kreatinom pricate :)

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 08 apr 2013, 13:40

lumani je napisao/la:
Kolega mjerica Hemo Rage je 8,7 gr. od toga je njihova zasticena formula 5,7 gr. a ostala 3 gr:

Concentrated Creatine Monohydrate †
Taurine †
L-Arginine Alpha Ketoglutarate †
Acetyl-L-Tyrosine †
Caffeine Anhydrous †
Mucuna Pruriens (40% L-Dopa) †
Paullinia Cupana (22% Caffeine) †
Advantra Z®** Citrus Aurantium (50% Synephrine) †

E ako mislis da u ova 3 gr. imas dovoljno kreatina i da se ne uzima sa strane, pa i da ovi svi ostali zauzimaju samo 1 gram a kreatin 2, treba ti jos 3-8 grama dnevno ( zavisi da li unosis 5 ili 10 gr dnevno)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 apr 2013, 14:01

sta mislite kakvi su oni pre workout suplementi s kofeinom, guaranom...?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 apr 2013, 14:17

Uzmi kofein prije treninga i to je to ili bcaa ako imaš keša. ;)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 apr 2013, 14:38

Kad smo kod Hemo Rage-a moze li mi neko napisati ima li kakvih nus pojava.Na koji nacin se koristi.Ja sam dobio ima godinu dana sa okusom jabuke , probao i nisam nastavio.Tacnije prestao sam trenirati u tom periodu.
Imam odlicnu gradju , jos bolju genetiku.

Mase mi ne treba , cisto preventivno pitam jer su mi raja pricala da daje abnormalnu snagu i energiju.
Sto se tice kombinovanja ne planiram ni sa cim kombinovati.Nikada prije nisam uzimao jace preparate pa je red da se raspitam sa onima koji su ga vec koristili ili koriste.Prije par godina probao sam sa Horse Powerom i nije mi lezao.Bio sam jak ko' konj ali mi se neki osip pojavljivao na ledjima i izludjivalo me pa sam naravno prestao :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 apr 2013, 14:46

jbmilan je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Kolega mjerica Hemo Rage je 8,7 gr. od toga je njihova zasticena formula 5,7 gr. a ostala 3 gr:

Concentrated Creatine Monohydrate
Taurine †
L-Arginine Alpha Ketoglutarate
Acetyl-L-Tyrosine †
Caffeine Anhydrous
Mucuna Pruriens (40% L-Dopa) †
Paullinia Cupana (22% Caffeine)
Advantra Z®** Citrus Aurantium (50% Synephrine) †

E ako mislis da u ova 3 gr. imas dovoljno kreatina i da se ne uzima sa strane, pa i da ovi svi ostali zauzimaju samo 1 gram a kreatin 2, treba ti jos 3-8 grama dnevno ( zavisi da li unosis 5 ili 10 gr dnevno)

Boldirano je sasvim dovoljno ;) Upravo zato i jeste pre workout svega po malo :) Uz ovo ide dobar Prtoeincic posle treninga.Ako ovaj Hemo Rage ima 1,3 dmaa kao onaj stari,ne uzimajte nista pored ovoga :!:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 08 apr 2013, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 apr 2013, 14:56

Johny je napisao/la:Kad smo kod Hemo Rage-a moze li mi neko napisati ima li kakvih nus pojava.Na koji nacin se koristi.Ja sam dobio ima godinu dana sa okusom jabuke , probao i nisam nastavio.Tacnije prestao sam trenirati u tom periodu.
Imam odlicnu gradju , jos bolju genetiku.

Mase mi ne treba , cisto preventivno pitam jer su mi raja pricala da daje abnormalnu snagu i energiju.
Sto se tice kombinovanja ne planiram ni sa cim kombinovati.Nikada prije nisam uzimao jace preparate pa je red da se raspitam sa onima koji su ga vec koristili ili koriste.Prije par godina probao sam sa Horse Powerom i nije mi lezao.Bio sam jak ko' konj ali mi se neki osip pojavljivao na ledjima i izludjivalo me pa sam naravno prestao :mrgreen:

Koristim ja sada nesto poput,Hemo Rage ;) Mozda cak i malo jace,ma odlicno je :) :) Prednost kod pre workout suplemenata jeste, da se uzima samo kada se trenira :!: Mnogi ovdje ne shvataju, :arrow: misice ne donosi Kreatin,nego dobar trening.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 08 apr 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 apr 2013, 21:43

Misice donosi piletina i dobra ishrana.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 apr 2013, 11:13

Ohladite malo sa tim pre-workout preparatima , izricito samo na definiciji ih koristiti maximalno 3 mjeseca.Za ostalo monohidrat je majka.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 apr 2013, 14:35

Treba mi savjet od nekoga ko se razumije i koje iskusniji u ovim stvarima:

Dakle, nikad nisam u zivotu radio neke vjezbe za tjelo osim povremenog rekreativnog bavljenja sportom. 22 godine imam. I poceo sam nedavno malo sklekove i trcanje pa me interesuje za ove sklekove. Imam neku svoju rutinu na koju sam navikao ali ne znam da li je bas najbolja za ovu vrstu vjezbe. Znaci:

10 obicnih sklekova u sirini ramena- 30 sekundi pauze- 7 sirokih, pet cm sire od sirine ramena
i to ponovim 5 puta

To mi je svakodnevna rutina.
Ima li neko neki savjet?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 apr 2013, 15:31

Consigliere je napisao/la:Treba mi savjet od nekoga ko se razumije i koje iskusniji u ovim stvarima:

Dakle, nikad nisam u zivotu radio neke vjezbe za tjelo osim povremenog rekreativnog bavljenja sportom. 22 godine imam. I poceo sam nedavno malo sklekove i trcanje pa me interesuje za ove sklekove. Imam neku svoju rutinu na koju sam navikao ali ne znam da li je bas najbolja za ovu vrstu vjezbe. Znaci:

10 obicnih sklekova u sirini ramena- 30 sekundi pauze- 7 sirokih, pet cm sire od sirine ramena
i to ponovim 5 puta

To mi je svakodnevna rutina.
Ima li neko neki savjet?
Pojacaj kolicinu sklekova i doziraj iste tako sto ces raditi vise serija u razlicitim vremenskim intervalima.
Recimo radis 5 serija cim se ustanes, 10 serija kada pozelis odraditi kvalitetan trening i pred spavanje 5 serija.

Samo pojacavanjem doze i iscrpljujucim treningom ces napredovati nikako stagniranjem.

Da se ja pitam ubacio bi tu cucnjeve i trbusnjake ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

semih23
Kontakt:

Post Postao/la semih23 » 11 apr 2013, 13:12

ceze je napisao/la:
Narin je napisao/la:Koja je najbolja teretana na Cvili i gdje se tacno nalazi? Cuo sam da ima neka kod one osnovne skole i kod pekare one (nisu informacije provjerene :mrgreen: ) ?
I mene isto zanima Otoka, Chvila, Hrasno, Malta ? :D
Cvila znaci odmah desno pored dzamije, u omladinskom :) Teretana "300" perverzija ;)
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 apr 2013, 13:20

Jel 40km mjesec?

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 apr 2013, 15:03

I dalje ne shvatam ljude koji ne vole leg day i osjećaj kad vidiš stepenice nakon treninga.

slika
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 apr 2013, 15:30

slika

slika

slika

slika

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 apr 2013, 17:05

Narin je napisao/la:Jel 40km mjesec?
da
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 apr 2013, 19:14

E ovako...Nikada prije nisam nesto vjezbao ili slicno, ali osjecam da moram pocet jer sam se previse "opustio" da tako kazem.

E ako neko ima prijedlog s cime zapocet. Mislim ono samostalno, bez teretane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.