Jako dobar suplement za dizanje energije i produktrivnosti na treningu,dobro pročitaj upute na deklaraciji tog suplementa jer ima dosta elementa koji ne smiješ prekoračiti da sve sad ne navodim.A što se tiče kombinacije sa proteinom i kreatinom možeš kombinovati.red devil88 je napisao/la:Htio sam da pitam ako neko ima iskustva sa Hemo Rage-om da mi kaze kaki su utisci posto cu u srijedu dobiti od druga, i sta se sve smije pored njega jos piti ( protein,kreatin itd )
Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
I mene isto zanima Otoka, Chvila, Hrasno, Malta ?Narin je napisao/la:Koja je najbolja teretana na Cvili i gdje se tacno nalazi? Cuo sam da ima neka kod one osnovne skole i kod pekare one (nisu informacije provjerene) ?

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- red devil88
- Kontakt:
E hvala to sam htio da znam, evo treniram vec 2 mjeseca i vidi se neki napredak ali nije to to , a od srijede cu poceti sa Hemo Rage-om pa da vidim sta mozeChusta je napisao/la:Jako dobar suplement za dizanje energije i produktrivnosti na treningu,dobro pročitaj upute na deklaraciji tog suplementa jer ima dosta elementa koji ne smiješ prekoračiti da sve sad ne navodim.A što se tiče kombinacije sa proteinom i kreatinom možeš kombinovati.red devil88 je napisao/la:Htio sam da pitam ako neko ima iskustva sa Hemo Rage-om da mi kaze kaki su utisci posto cu u srijedu dobiti od druga, i sta se sve smije pored njega jos piti ( protein,kreatin itd )

Glory Glory Man United !!! 

Jako dobar suplement za dizanje energije i produktrivnosti na treningu,dobro pročitaj upute na deklaraciji tog suplementa jer ima dosta elementa koji ne smiješ prekoračiti da sve sad ne navodim.A što se tiče kombinacije sa proteinom i kreatinom možeš kombinovati.[/Chusta je napisao/la:red devil88 je napisao/la:Htio sam da pitam ako neko ima iskustva sa Hemo Rage-om da mi kaze kaki su utisci posto cu u srijedu dobiti od druga, i sta se sve smije pored njega jos piti ( protein,kreatin itd )
Pa u Hemo Rageu vec ima Kreatin, ne znam o kakvim dodatnim Kreatinom pricate

Kolega mjerica Hemo Rage je 8,7 gr. od toga je njihova zasticena formula 5,7 gr. a ostala 3 gr:lumani je napisao/la:
Concentrated Creatine Monohydrate †
Taurine †
L-Arginine Alpha Ketoglutarate †
Acetyl-L-Tyrosine †
Caffeine Anhydrous †
Mucuna Pruriens (40% L-Dopa) †
Paullinia Cupana (22% Caffeine) †
Advantra Z®** Citrus Aurantium (50% Synephrine) †
E ako mislis da u ova 3 gr. imas dovoljno kreatina i da se ne uzima sa strane, pa i da ovi svi ostali zauzimaju samo 1 gram a kreatin 2, treba ti jos 3-8 grama dnevno ( zavisi da li unosis 5 ili 10 gr dnevno)
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta mislite kakvi su oni pre workout suplementi s kofeinom, guaranom...?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uzmi kofein prije treninga i to je to ili bcaa ako imaš keša. 

Kad smo kod Hemo Rage-a moze li mi neko napisati ima li kakvih nus pojava.Na koji nacin se koristi.Ja sam dobio ima godinu dana sa okusom jabuke , probao i nisam nastavio.Tacnije prestao sam trenirati u tom periodu.
Imam odlicnu gradju , jos bolju genetiku.
Mase mi ne treba , cisto preventivno pitam jer su mi raja pricala da daje abnormalnu snagu i energiju.
Sto se tice kombinovanja ne planiram ni sa cim kombinovati.Nikada prije nisam uzimao jace preparate pa je red da se raspitam sa onima koji su ga vec koristili ili koriste.Prije par godina probao sam sa Horse Powerom i nije mi lezao.Bio sam jak ko' konj ali mi se neki osip pojavljivao na ledjima i izludjivalo me pa sam naravno prestao
Mase mi ne treba , cisto preventivno pitam jer su mi raja pricala da daje abnormalnu snagu i energiju.
Sto se tice kombinovanja ne planiram ni sa cim kombinovati.Nikada prije nisam uzimao jace preparate pa je red da se raspitam sa onima koji su ga vec koristili ili koriste.Prije par godina probao sam sa Horse Powerom i nije mi lezao.Bio sam jak ko' konj ali mi se neki osip pojavljivao na ledjima i izludjivalo me pa sam naravno prestao

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
jbmilan je napisao/la:Kolega mjerica Hemo Rage je 8,7 gr. od toga je njihova zasticena formula 5,7 gr. a ostala 3 gr:lumani je napisao/la:
Concentrated Creatine Monohydrate †
Taurine †
L-Arginine Alpha Ketoglutarate †
Acetyl-L-Tyrosine †
Caffeine Anhydrous †
Mucuna Pruriens (40% L-Dopa) †
Paullinia Cupana (22% Caffeine) †
Advantra Z®** Citrus Aurantium (50% Synephrine) †
E ako mislis da u ova 3 gr. imas dovoljno kreatina i da se ne uzima sa strane, pa i da ovi svi ostali zauzimaju samo 1 gram a kreatin 2, treba ti jos 3-8 grama dnevno ( zavisi da li unosis 5 ili 10 gr dnevno)
Boldirano je sasvim dovoljno

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 08 apr 2013, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Johny je napisao/la:Kad smo kod Hemo Rage-a moze li mi neko napisati ima li kakvih nus pojava.Na koji nacin se koristi.Ja sam dobio ima godinu dana sa okusom jabuke , probao i nisam nastavio.Tacnije prestao sam trenirati u tom periodu.
Koristim ja sada nesto poput,Hemo Rage

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 08 apr 2013, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Misice donosi piletina i dobra ishrana.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ohladite malo sa tim pre-workout preparatima , izricito samo na definiciji ih koristiti maximalno 3 mjeseca.Za ostalo monohidrat je majka.
- Consigliere
- Kontakt:
Treba mi savjet od nekoga ko se razumije i koje iskusniji u ovim stvarima:
Dakle, nikad nisam u zivotu radio neke vjezbe za tjelo osim povremenog rekreativnog bavljenja sportom. 22 godine imam. I poceo sam nedavno malo sklekove i trcanje pa me interesuje za ove sklekove. Imam neku svoju rutinu na koju sam navikao ali ne znam da li je bas najbolja za ovu vrstu vjezbe. Znaci:
10 obicnih sklekova u sirini ramena- 30 sekundi pauze- 7 sirokih, pet cm sire od sirine ramena
i to ponovim 5 puta
To mi je svakodnevna rutina.
Ima li neko neki savjet?
Dakle, nikad nisam u zivotu radio neke vjezbe za tjelo osim povremenog rekreativnog bavljenja sportom. 22 godine imam. I poceo sam nedavno malo sklekove i trcanje pa me interesuje za ove sklekove. Imam neku svoju rutinu na koju sam navikao ali ne znam da li je bas najbolja za ovu vrstu vjezbe. Znaci:
10 obicnih sklekova u sirini ramena- 30 sekundi pauze- 7 sirokih, pet cm sire od sirine ramena
i to ponovim 5 puta
Ima li neko neki savjet?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pojacaj kolicinu sklekova i doziraj iste tako sto ces raditi vise serija u razlicitim vremenskim intervalima.Consigliere je napisao/la:Treba mi savjet od nekoga ko se razumije i koje iskusniji u ovim stvarima:
i to ponovim 5 puta
Ima li neko neki savjet?
Recimo radis 5 serija cim se ustanes, 10 serija kada pozelis odraditi kvalitetan trening i pred spavanje 5 serija.
Samo pojacavanjem doze i iscrpljujucim treningom ces napredovati nikako stagniranjem.
Da se ja pitam ubacio bi tu cucnjeve i trbusnjake

Johnny b, how much there is to see
Cvila znaci odmah desno pored dzamije, u omladinskomceze je napisao/la:I mene isto zanima Otoka, Chvila, Hrasno, Malta ?Narin je napisao/la:Koja je najbolja teretana na Cvili i gdje se tacno nalazi? Cuo sam da ima neka kod one osnovne skole i kod pekare one (nisu informacije provjerene) ?

Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !
Jel 40km mjesec?
- RealMoudrid
- Kontakt:
I dalje ne shvatam ljude koji ne vole leg day i osjećaj kad vidiš stepenice nakon treninga.

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daNarin je napisao/la:Jel 40km mjesec?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
E ovako...Nikada prije nisam nesto vjezbao ili slicno, ali osjecam da moram pocet jer sam se previse "opustio" da tako kazem.
E ako neko ima prijedlog s cime zapocet. Mislim ono samostalno, bez teretane.
E ako neko ima prijedlog s cime zapocet. Mislim ono samostalno, bez teretane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.