Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
pjana je legendaran sa onom zastavom ...
nema se razloga ibricic ljutit' na selektora... nije igrao od pocetka, jer nije spreman... sezona u rusiji tek pocela... nek' se malo co'ek odmori za klub i za kojekakve revijalne nastupe..
po meni je ibričić idealna zamjena za neke naše igrače kada se izmore, tipa Miske,Pjana ili Lulić kada igra u ofanzivi, jer ruku na srce ipak su navedena tri igrača kvalitetnija od ibre. 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
[youtube][/youtube]delija je napisao/la:Ceka da zaboravimo ovaj skok pa da ubaci Kerlu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ti njega mirzza inače znaš, pa možeš suditi o njemu kao čovjeku? Igrač koji je polovinu zimske pauzemirzza je napisao/la:Nisam fan Ibricica, i licno ga ne gotivim, iako se cini kao njegov glas ne moze mu se nista prisiti da je on to rekao.
Dosadasnje iskustvo govori dosta o njemu kao covjeku, i ne bi me nimalo iznenadilo da je to rekao, ali ne cuje se jasno i mislim da je svaki komentar na ovo suvisan.
Inace Pape mu je konacno nasao pravo mjesto, dzoker sa klupe
iskoristio da igra humanitarne utakmice, za pomoć istim ovim navijačima koje ".ebe"
A i to što je rekao za navijače, možda je mislio kroz šalu, jer ne vjerujem baš da tako misli o nama.. 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Oj sta rece Ibro, aaaaaaaaaaŽeljovac je napisao/la:Na 1:04.zlaya_tm87 je napisao/la:a nisam to cuo... gdje, sta, kako?
[youtube][/youtube]
strashno
nema potpisa
Čovjeku koji napadne policajca, je maciji kasalj reci ovo za navijace. A ti posto ga licno znas reci mu da skrati jezik, i pocne da trenira i udje u prvih 11 svog kluba.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ti njega mirzza inače znaš, pa možeš suditi o njemu kao čovjeku? Igrač koji je polovinu zimske pauzemirzza je napisao/la:Nisam fan Ibricica, i licno ga ne gotivim, iako se cini kao njegov glas ne moze mu se nista prisiti da je on to rekao.
Dosadasnje iskustvo govori dosta o njemu kao covjeku, i ne bi me nimalo iznenadilo da je to rekao, ali ne cuje se jasno i mislim da je svaki komentar na ovo suvisan.
Inace Pape mu je konacno nasao pravo mjesto, dzoker sa klupe
iskoristio da igra humanitarne utakmice, za pomoć istim ovim navijačima koje ".ebe"
Cuva Bog Zelju svog!
A kad je to napao policajca i zašto ? 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Ibričić dok je nastup'o za Zagreb. Sad, ne znam razloge, al' je bila neka tuča u kojoj su sudjelovala i njegova braća. Btw, mislim da je dobio uvjetnu kaznu za taj čin, tako da...Bosco je napisao/la:A kad je to napao policajca i zašto ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakav seljački potez, pa u normalnoj državi bi dobio 5 godina za to bez obzira ko je. Izgleda da ne podnosi najbolje svu slavu i status koji uživa.
5.6.2008 20:43
Ibričić dobio dvije godine uvjetno zbog napada na policajce
UDARNA igla NK Zagreba danas je dobila osam mjeseci zatvora uvjetno, s rokom kušnje od dvije godine, na sudu u Sanskom mostu. Riječ je o 22-godišnjem reprezentativcu BiH Senijadu Ibričiću koji je danas u zamjenu za uvjetnu kaznu potpisao sporazum s Tužiteljstvom o priznanju krivice da je napao službene osobe.
Naime, prije dvije godine 21-godišnji Mustafa Heljezović, te Senijadova braća 24-godišnji Besim i 26-godišnji Smajo napali su policajce na glavnoj gradskoj prometnici u Sanskom Mostu. Incident se dogodio kada su policajci intervenirali jer se Heljezović pokušao obračuti s Edhemom Nasićem. U tom trenutku intervenirali su tri Ibričića te pokušali izvući Heljezovića iz ruku dva policajca, na način da su fizički nasrnuli na njih, nanijevši im lakše tjelesne ozljede.
"Kajem se. To je moj mladalački grijeh koji se neće ponoviti", rekao je veznjak Zagreba
ovog puta ne razgovarajući s nogometnim sucem, već sucem Općinskog suda u Sanskom Mostu Enesom Selmanom.
Ibričić dobio dvije godine uvjetno zbog napada na policajce
UDARNA igla NK Zagreba danas je dobila osam mjeseci zatvora uvjetno, s rokom kušnje od dvije godine, na sudu u Sanskom mostu. Riječ je o 22-godišnjem reprezentativcu BiH Senijadu Ibričiću koji je danas u zamjenu za uvjetnu kaznu potpisao sporazum s Tužiteljstvom o priznanju krivice da je napao službene osobe.
Naime, prije dvije godine 21-godišnji Mustafa Heljezović, te Senijadova braća 24-godišnji Besim i 26-godišnji Smajo napali su policajce na glavnoj gradskoj prometnici u Sanskom Mostu. Incident se dogodio kada su policajci intervenirali jer se Heljezović pokušao obračuti s Edhemom Nasićem. U tom trenutku intervenirali su tri Ibričića te pokušali izvući Heljezovića iz ruku dva policajca, na način da su fizički nasrnuli na njih, nanijevši im lakše tjelesne ozljede.
"Kajem se. To je moj mladalački grijeh koji se neće ponoviti", rekao je veznjak Zagreba
ovog puta ne razgovarajući s nogometnim sucem, već sucem Općinskog suda u Sanskom Mostu Enesom Selmanom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kakva slava i statusBosco je napisao/la:Kakav seljački potez, pa u normalnoj državi bi dobio 5 godina za to bez obzira ko je. Izgleda da ne podnosi najbolje svu slavu i status koji uživa.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako se navodi u optužnici podignutoj dvije godine nakon incidenta, Senijad i Besim Ibričić udarali su policajca šakama u glavu, a Besim Ibričić mu je istovremeno psovao i vrijeđao ga na nacionalnoj osnovi.
U pokušaju da se odbrani, policajac je posegnuo za palicom, a braći je u pomoć priskočio i Smajo Ibričić, te su zajedno pokušali oteti palicu Telebakoviću.
Očevici događaja priskočili su u pomoć napadnutom policajcu i štitili ga od daljih napada dok nije uspio sjesti u vozilo i odvesti se u policijsku stanicu.
U pokušaju da se odbrani, policajac je posegnuo za palicom, a braći je u pomoć priskočio i Smajo Ibričić, te su zajedno pokušali oteti palicu Telebakoviću.
Očevici događaja priskočili su u pomoć napadnutom policajcu i štitili ga od daljih napada dok nije uspio sjesti u vozilo i odvesti se u policijsku stanicu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
To što ti nisi znao za njega ne mora značit da nisu i ostali. Bio najbolji mladi reprezentativac BiH, udarna igla Zagreba, faca kod kuće što bi se reklo. Koliko god naši drotovi nestručni bili samo seljaci mogu da ih napadnu. Makar je lijepo od njega što se pokajao i izvinuo za cijeli incident.harishp je napisao/la:Kakva slava i statusBosco je napisao/la:Kakav seljački potez, pa u normalnoj državi bi dobio 5 godina za to bez obzira ko je. Izgleda da ne podnosi najbolje svu slavu i status koji uživa..Tad je u Zagrebu drobuljao.Cestito se nije ni znalo za njega.
@Željovac
Hvala na članku.
Ibričić Hrgoviću: Ne dolazi u reprezentaciju!
14.01.2009. 12:35, V.B
Bosanski mediji danas se bave Ibričićevim 'vetom' Hrgoviću u reprezentaciji.
'Prezadovoljan sam ovim prvenstvom, a to što je uradio Mirko Hrgović, malo me iznenadilo. Bilo je 9.000 ljudi i svi su bili protiv njega. I navijači Hajduka i Dinama su mu psovali cijelo vrijeme. Njemu nije lako, ali nisam očekivao da će onako nasrnuti na mene. Mi smo ipak nekad bili kolege u reprezentaciji. Zamislite da Džeko nasrne na mene, ili ja na njega, pa to nije korektno. Nisam ni siguran da će on i dobiti poziv za reprezentaciju BiH, jer on to ne zaslužuje. Bolje mu je da i ne dolazi, jer ću sada imati drugačiji odnos prema njemu nego prije. A bolje nije ni zaslužio', oštar je u izjavi za magazin 'As' Senijad Ibričić .
14.01.2009. 12:35, V.B
Bosanski mediji danas se bave Ibričićevim 'vetom' Hrgoviću u reprezentaciji.
'Prezadovoljan sam ovim prvenstvom, a to što je uradio Mirko Hrgović, malo me iznenadilo. Bilo je 9.000 ljudi i svi su bili protiv njega. I navijači Hajduka i Dinama su mu psovali cijelo vrijeme. Njemu nije lako, ali nisam očekivao da će onako nasrnuti na mene. Mi smo ipak nekad bili kolege u reprezentaciji. Zamislite da Džeko nasrne na mene, ili ja na njega, pa to nije korektno. Nisam ni siguran da će on i dobiti poziv za reprezentaciju BiH, jer on to ne zaslužuje. Bolje mu je da i ne dolazi, jer ću sada imati drugačiji odnos prema njemu nego prije. A bolje nije ni zaslužio', oštar je u izjavi za magazin 'As' Senijad Ibričić .
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ti danas prvi put cujes za ovu vijest.I sad maltene najvise pametujes o svemu .Bosco je napisao/la:To što ti nisi znao za njega ne mora značit da nisu i ostali. Bio najbolji mladi reprezentativac BiH, udarna igla Zagreba, faca kod kuće što bi se reklo. Koliko god naši drotovi nestručni bili samo seljaci mogu da ih napadnu. Makar je lijepo od njega što se pokajao i izvinuo za cijeli incident.harishp je napisao/la:Kakva slava i statusBosco je napisao/la:Kakav seljački potez, pa u normalnoj državi bi dobio 5 godina za to bez obzira ko je. Izgleda da ne podnosi najbolje svu slavu i status koji uživa..Tad je u Zagrebu drobuljao.Cestito se nije ni znalo za njega.
@Željovac
Hvala na članku.

Ebote,nevjerovatno.
Govorim za takve kao ti,da nisu Ibru ebavali ni dva posto.Najbolji mladi reprezentativac tada je bio Jelic-penalic

ha ja.Ni Vedo nije smio pisnut,kraj ovog.Tako da ne izleci pred rudu.

Za Hrgovica,jel to onaj koji poslije poraza BIH,odmah ide da pita kako su mu prosli kockasti.Sto je on odigrao katastrofalno,manje vise.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 mar 2011, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stvarno si nedokazan do zla boga i još si gatara jer znaš koga sam ja jeb.avo prije 3 godine. 

Ibričić je od prve utakmice za mladu, bio najbolji igrač. I najbolji strijelac. Davao je skoro gol po utakmici. Mislim da je debitovao protiv Srbije na Grbavici i odmah zabio gol. Odmah je i penale izvodio. Zabio eurogolčinu Španiji u gostima.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Figurativno @Bosco Demidjicu,figurativno.
Cuj nedokazan,kako rekoh prvi put cujes za ovu vijest koja je stara ko ' biblija.''Opet figurativno Demidjicu
.
I sad si vec srocio citavu pricu o tome kako je Ibro trebao da se ponasa u to vrijeme,ma citava hronologija.
Fakat najopasniji su ovakvi.
Cuj nedokazan,kako rekoh prvi put cujes za ovu vijest koja je stara ko ' biblija.''Opet figurativno Demidjicu

I sad si vec srocio citavu pricu o tome kako je Ibro trebao da se ponasa u to vrijeme,ma citava hronologija.
Fakat najopasniji su ovakvi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.