Moderator/ica: GracanicaAA
Ti mislis ... da nije i ovo 3 za 3 posto si nas ubjedivo da je i u Banovicima 3 za 3fan82 je napisao/la:I ja mislim da "BRKO" napada iz drugog planau zadnjem kolu u VITEZU sve će se znati
..a sad ne mislis hajdi dogovori se sa sobom pa nam javi ..ALBOX je napisao/la:sad mislisfan82 je napisao/la:I ja mislim da "BRKO" napada iz drugog planau zadnjem kolu u VITEZU sve će se znati
![]()
fan82 je napisao/la:koga "vas" ? Ti sam sebe persirašNe mislim.Dole samo jedan misli a ostali slušaju i klimaju glavom.
7aprildomemoj je napisao/la:Do kraja imamo 5 utakmica kući i 4 na strani. Uz sve domaće pobjede i da dobijemo Branitelja, Čapljinu i Bosnu u gostima ( a nije nemoguće) u zadnjem kolu bi odlučivali sa Vitezom o premijerligašu. Sloboda mora jednu utakmicu pauzirat (Krajišnik) a i međusobno se sastaju Vitez-Sloboda, Sloboda-Radnički i Radnički-Vitez tako da tu 2 tima otpadaju. Ako se imaju ambicije ( a čisto sumnjam jer je to bilo samo ubiranje predizbornih glasova) ništa nije izgubljeno. Ionako su nas ovi iz Lukavca i Tuzle otpisali, sad je šansa iz drugog plana da uskočimo
Sitnica za vas,pogotovo dobiti u Mostaru,Čapljini i Visokom7aprildomemoj je napisao/la:Do kraja imamo 5 utakmica kući i 4 na strani. Uz sve domaće pobjede i da dobijemo Branitelja, Čapljinu i Bosnu u gostima ( a nije nemoguće) u zadnjem kolu bi odlučivali sa Vitezom o premijerligašu. Sloboda mora jednu utakmicu pauzirat (Krajišnik) a i međusobno se sastaju Vitez-Sloboda, Sloboda-Radnički i Radnički-Vitez tako da tu 2 tima otpadaju. Ako se imaju ambicije ( a čisto sumnjam jer je to bilo samo ubiranje predizbornih glasova) ništa nije izgubljeno. Ionako su nas ovi iz Lukavca i Tuzle otpisali, sad je šansa iz drugog plana da uskočimo
Pusti to mogli smo, a nismo, bilo prošlo, da baba ima muda bila bi djed.......7aprildomemoj je napisao/la:Studeni zaboravljaš da smo najuspješnija gostujuće ekipa i ako smo mogli pobjediti u Cazinu, Velikoj Kladuši, Sanskom Mostu i Bugojnu, ostali neporaženi u Lukavcu (poništen nam čist gol u sudijskom vremenu) i Goraždu i ukradeni bodovi u Bihaću onda nije nemoguće
Sa Vitezom igrate tek u poslednjem kolu.7aprildomemoj je napisao/la: Uz to imate igrat u Tuzli i sa Vitezom a mi to odradili
Juniori : Bratstvo - Radnički 2:2AboveTheLaw je napisao/la:Kadeti : Bratstvo - Radnički 8:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.