NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

fan82
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la fan82 » 14 apr 2013, 09:43

I ja mislim da "BRKO" napada iz drugog plana ;) u zadnjem kolu u VITEZU sve će se znati :)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 14 apr 2013, 09:55

fan82 je napisao/la:I ja mislim da "BRKO" napada iz drugog plana ;) u zadnjem kolu u VITEZU sve će se znati :)
Ti mislis ... da nije i ovo 3 za 3 posto si nas ubjedivo da je i u Banovicima 3 za 3 8-)

Cestitke momcima za bod sa teskog gostovanja

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 14 apr 2013, 10:02

koga "vas" ? Ti sam sebe persiraš :lol: Ne mislim.Dole samo jedan misli a ostali slušaju i klimaju glavom.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 14 apr 2013, 10:08

ALBOX je napisao/la:
fan82 je napisao/la:I ja mislim da "BRKO" napada iz drugog plana ;) u zadnjem kolu u VITEZU sve će se znati :)
sad mislis :)
fan82 je napisao/la:koga "vas" ? Ti sam sebe persiraš :lol: Ne mislim.Dole samo jedan misli a ostali slušaju i klimaju glavom.
..a sad ne mislis hajdi dogovori se sa sobom pa nam javi .. :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 10:13

7aprildomemoj je napisao/la:Do kraja imamo 5 utakmica kući i 4 na strani. Uz sve domaće pobjede i da dobijemo Branitelja, Čapljinu i Bosnu u gostima ( a nije nemoguće) u zadnjem kolu bi odlučivali sa Vitezom o premijerligašu. Sloboda mora jednu utakmicu pauzirat (Krajišnik) a i međusobno se sastaju Vitez-Sloboda, Sloboda-Radnički i Radnički-Vitez tako da tu 2 tima otpadaju. Ako se imaju ambicije ( a čisto sumnjam jer je to bilo samo ubiranje predizbornih glasova) ništa nije izgubljeno. Ionako su nas ovi iz Lukavca i Tuzle otpisali, sad je šansa iz drugog plana da uskočimo :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D svaka čast

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 14 apr 2013, 10:15

7aprildomemoj je napisao/la:Do kraja imamo 5 utakmica kući i 4 na strani. Uz sve domaće pobjede i da dobijemo Branitelja, Čapljinu i Bosnu u gostima ( a nije nemoguće) u zadnjem kolu bi odlučivali sa Vitezom o premijerligašu. Sloboda mora jednu utakmicu pauzirat (Krajišnik) a i međusobno se sastaju Vitez-Sloboda, Sloboda-Radnički i Radnički-Vitez tako da tu 2 tima otpadaju. Ako se imaju ambicije ( a čisto sumnjam jer je to bilo samo ubiranje predizbornih glasova) ništa nije izgubljeno. Ionako su nas ovi iz Lukavca i Tuzle otpisali, sad je šansa iz drugog plana da uskočimo :mrgreen:
Sitnica za vas,pogotovo dobiti u Mostaru,Čapljini i Visokom ;)
Čestitam vam od srca ulazak u PL

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 apr 2013, 10:30

Studeni zaboravljaš da smo najuspješnija gostujuće ekipa i ako smo mogli pobjediti u Cazinu, Velikoj Kladuši, Sanskom Mostu i Bugojnu, ostali neporaženi u Lukavcu (poništen nam čist gol u sudijskom vremenu) i Goraždu i ukradeni bodovi u Bihaću onda nije nemoguće :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 apr 2013, 10:35

7aprildomemoj je napisao/la:Studeni zaboravljaš da smo najuspješnija gostujuće ekipa i ako smo mogli pobjediti u Cazinu, Velikoj Kladuši, Sanskom Mostu i Bugojnu, ostali neporaženi u Lukavcu (poništen nam čist gol u sudijskom vremenu) i Goraždu i ukradeni bodovi u Bihaću onda nije nemoguće :lol:
Pusti to mogli smo, a nismo, bilo prošlo, da baba ima muda bila bi djed.......:)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 apr 2013, 10:59

Zaboravio sam i Banoviće. Tu takođe nismo poraženi. Vi i dalje nastavite s Tuzlacima se prepucavat čiji je veći. I mi ne smaramo na vašoj temi. Uz to imate igrat u Tuzli i sa Vitezom a mi to odradili
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 apr 2013, 11:02

Ljudi samo tako nek ste otpisali Bratstvo tako najvise volimo.Pogledajte malo raspored , 3 kola u kojim igraju
Sloboda-Vitez-Radnicki.I ko to najvise moze iskoristiti ? To sami prosudite al moj odgovor je Bratstvo. Uostalom svi vi a pogotovo lukavcani pisete da je Bratstvo odustalo od borbe ovako onako ? Reci cu vam samo ono sto je meni Nuce reko pred utakmicu sa Banovicima "Tiha voda brijege valja" ;) pozdrav :D
:D
www.nkbratstvogracanica.com

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 14 apr 2013, 11:11

7aprildomemoj je napisao/la: Uz to imate igrat u Tuzli i sa Vitezom a mi to odradili
Sa Vitezom igrate tek u poslednjem kolu.

PS Ja vas nisam otpisao, čak naprotiv ako i Sloboda i Radnički kiksaju u tom bermudskom trokolu, nadam se da čete vi to iskoristiti i na kraju pobjediti Vitez i onda vi ući. Samo neka je neko iz komšiluka, činjenica je da se u ovom kantonu trenutno igra najjači fudbal (akcenat na trenutno), pa da za četri-pet godina imamo isto toliko komšija u PL, ako ništa bar zbog uštede za putovanja.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 apr 2013, 11:21

Ma ja meni u glavi još ono zadnje kolo sa Vitezom. Činjenica je da imamo najlakši raspored i da gostujemo ekipama koje niti će ispasti niti mogu ući, osim Viteza

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 apr 2013, 12:02

Bravo ljudi, to volim da cujem. Samo pozitiva :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 apr 2013, 11:13

mislim da smo zaslužili jedno "trpanje" protivnika...Goražde je idealna prilika, lijepo vrijeme, dobar teren, nadam se da će Mujka & co. biti pucački raspoloženi
Undici stelle - ACM 1899

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 16 apr 2013, 16:17

Goražde 2-0 a Jedinstvu treba natrpat makar pet komada al sportski,ne kao na jesen u BIHAĆU "OTIMAČINA"

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 apr 2013, 12:41

Sejo jutros polijepio plakate, utakmica je u subotu od 16:30

očekujem lijepo vrijeme, teren je odličan, serija dobrih rezultata je tu, ekipu nismo gledali 15-ak, 20 dana, protivnik za raspucavanje...

šta drugo očekivati osim solidno popunjene tribine i dobru utakmicu, naravno i ubjedljivu pobjedu

Bratstvu je izgleda usud da soli rep ovim borcima za PL, prošle godine Gradini, ove godine Vitezu, Radničkom i Slobodi
Undici stelle - ACM 1899

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 17 apr 2013, 15:03

Kadeti : Bratstvo - Radnički 8:0

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 17 apr 2013, 15:13

AboveTheLaw je napisao/la:Kadeti : Bratstvo - Radnički 8:0
Juniori : Bratstvo - Radnički 2:2

Što se tiče kadeta, falilo je 7 igrača koji igraju u prvoj postavi.
1921
1989

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 18 apr 2013, 09:17

Polufinale opštinskog kupa (Juniori)

NK Mladost Malešići - NK Bratsvo Gračanica 17:00 (Četvrtak)

18.04.2013

Stadion "LUKE" u Malešićima

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 apr 2013, 14:10

U subotu se igra 22. kolo prve lige federacije BiH. Neki susreti privlace paznju po delegiranju sudija.

Na mjestu broj jedan u Bihacu gdje igraju Jedinstvo i Vitez sudit ce Elmir Pilav,iako mnogi kazu da je najbolji sudija u BiH,za nas je on covjek koji je u Gracanici u prvom djelu sezone ostetio Bratstvo upravo protiv Viteza u prvom dijelu sezone.

Drugi susret koji privlaci paznju jeste onaj izmedu Kaknja i Lukavca a sudit ce ga Mirza Kazlagic takode jedan sumnjiv sudac koji je prosle sezone u Gracanici ostetio Bratstvo opet protiv Viteza.Niti u jednoj utakmici ove sezone koju je sudio doticni sudac gosti nisu odnijeli 3 boda.

I na kraju susret izmedu naseg BRATSTVA i Gorazda sudit ce Sehovic Admir covjek koji je u prvom dijelu sezone sudio Bratstvu i to u susretu protiv Jedinstva.Na toj utakmici sudio je penal za Bratstvo crveni za domacina te "zabio gol" Bratstvu, jer je priznao gol u trenutku kada lopta nije presla gol liniju.

U svakom slucaju ocekuje nas dobar vikend te se nadamo pobjedi naseg tima i pobjedama Jedinstva(protiv Viteza),Rudara(protiv Radnickog) te Branitelja(protiv Slobode).

Preuzeto sa NK Bratstvo Gracanica
www.nkbratstvogracanica.com

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.