Olimpik Sarajevo

Kevin
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2010, 09:10

Kresser i Gonzalo dva nova igrača u Olimpiku...Argentinci

http://javno.ba/slajd/kresser-i-gonzale ... mpiku.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 jul 2010, 10:45

Bravo olimpik ! dobro bi bilo da nam herbion nesto kaze 8-)

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 22 jul 2010, 10:48

Dva pomenuta igrača danas popodne slijeću u Sarajevo i od sutra počinju da treniraju sa prvim timom, ekipi se jučer pored Duraka priključio i Thiago da Silva koji u Olimpik dolazi na posudbu iz Kijeva (Italija). Sinoć je na terenima u Butmiru, imao prvi trening i iako je bukvalno iz aviona izašao na teren, Prljača je adovoljan vidjenim sinoć

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 jul 2010, 10:49

maltasa je napisao/la:Dva pomenuta igrača danas popodne slijeću u Sarajevo i od sutra počinju da treniraju sa prvim timom, ekipi se jučer pored Duraka priključio i Thiago da Silva koji u Olimpik dolazi na posudbu iz Kijeva (Italija). Sinoć je na terenima u Butmiru, imao prvi trening i iako je bukvalno iz aviona izašao na teren, Prljača je adovoljan vidjenim sinoć
Znaci obadvojica igraju danas protiv nas :D Nego sta je sa kariokom ?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2010, 10:59

ovaj menadžer što je doveo ovu dvojicu u Olimpik je isti koji surađuje sa Širokim i koji je doveo Gonzalesa i Vareu na Pecaru...zašto imam osjećaj da će se ubuduće malo više pojavljivati argentinci za razliku od brazilaca :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 jul 2010, 13:46

herbion malta gdje se igra prva tekma olimpik zeljo

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 22 jul 2010, 14:06

Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....
ja mi jakog igraca u pm, Rovcanin je za njega Ronaldinho.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 jul 2010, 14:10

Manijac18 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....
De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 jul 2010, 14:13

Arogantni je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..
Jel bolji od K.Handzica

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 22 jul 2010, 14:17

De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..[/quote]

Jel bolji od K.Handzica[/quote]

Smjesno je njih poredit jer ja mislim neigraju na istoj poziciji ali je ovaj mali veliki potencijal a i mladji je od Kene i igra dali za kadetsku ili juniorsku reprezentaciju nisam siguran...
dobar je i Keno,,,
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 22 jul 2010, 14:43

Cuspajz je napisao/la:herbion malta gdje se igra prva tekma olimpik zeljo

Koševo

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 22 jul 2010, 14:46

Arogantni je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
;) veliki ogroman potencijal sigurno je, velika budućnost i mislim da će se brzo uklopiti u prvi tim Željezničara

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 22 jul 2010, 14:48

Hmmmmmmm , :arrow: :arrow: :arrow: na Grbavicu :arrow: :arrow: tj.u Želju :D
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 jul 2010, 17:52

imal' gdje slika tog trening kampa u Butmiru,kako to izgleda sada ?

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 22 jul 2010, 19:27

Arogantni je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:
samo sam iznio svoje misljenje, a uostalom vidjecete za par godina o kako se "silnom" igracu radi.. da ga nisu gurali ne bi ni za Olimpik potpisao.. a da valja necemu, ne bi ga Gracic tako lako pustio..

pozdrav

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 22 jul 2010, 20:05

-A- je napisao/la:imal' gdje slika tog trening kampa u Butmiru,kako to izgleda sada ?

Biće uskoro cijela reportaža na sajtu dok se neke stvari preurede i dovedu u red

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 22 jul 2010, 21:48

Poslije danasnje utakmice covjeka da uzme tuga kako od pripremne utakmice ispadne lakrdija.Naime,utakmica je trebala da pokaze dokle ovi klubovi mogu u predstojecem prvenstvu a ispada da su pojedinci iz Sarajeva bili kao na koridi.Uz normalno sudjenje sigurno tri-cetiri crvena kartona i dva nedosudjena penala za Olimpik.Uz sve ovo povrijedjen Azur Velagic a Kolarov zavrsio u hitnoj u Mostaru.Ne valja vam posao junaci moji.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 22 jul 2010, 21:50

herbion je napisao/la:Poslije danasnje utakmice covjeka da uzme tuga kako od pripremne utakmice ispadne lakrdija.Naime,utakmica je trebala da pokaze dokle ovi klubovi mogu u predstojecem prvenstvu a ispada da su pojedinci iz Sarajeva bili kao na koridi.Uz normalno sudjenje sigurno tri-cetiri crvena kartona i dva nedosudjena penala za Olimpik.Uz sve ovo povrijedjen Azur Velagic a Kolarov zavrsio u hitnoj u Mostaru.Ne valja vam posao junaci moji.
cekam da mi odgovoris sto se prljaca nije bunio u sirokom kad je primo 2 gola u 2 minute,bilo namjesteno

Nego konta sad mangup,Sarajevo se diglo iz pepela pa sad on da pokaze zube

Gdje li je on odrastao,suma mu bila prvi komsija sigurno
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 jul 2010, 01:23

Treba odmah pokazati ko je "gazda u gradu", a vi se bunite na drugom mjestu 8-)
Jel Prljača opet "češo jaja" :lol: :lol: :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 23 jul 2010, 01:30

herbion je napisao/la:Poslije danasnje utakmice covjeka da uzme tuga kako od pripremne utakmice ispadne lakrdija.Naime,utakmica je trebala da pokaze dokle ovi klubovi mogu u predstojecem prvenstvu a ispada da su pojedinci iz Sarajeva bili kao na koridi.Uz normalno sudjenje sigurno tri-cetiri crvena kartona i dva nedosudjena penala za Olimpik.Uz sve ovo povrijedjen Azur Velagic a Kolarov zavrsio u hitnoj u Mostaru.Ne valja vam posao junaci moji.
Kad vidis ovo, nemoj se džaba cudit :mrgreen:

slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.