Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Kresser i Gonzalo dva nova igrača u Olimpiku...Argentinci
http://javno.ba/slajd/kresser-i-gonzale ... mpiku.html
http://javno.ba/slajd/kresser-i-gonzale ... mpiku.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Bravo olimpik ! dobro bi bilo da nam herbion nesto kaze

Dva pomenuta igrača danas popodne slijeću u Sarajevo i od sutra počinju da treniraju sa prvim timom, ekipi se jučer pored Duraka priključio i Thiago da Silva koji u Olimpik dolazi na posudbu iz Kijeva (Italija). Sinoć je na terenima u Butmiru, imao prvi trening i iako je bukvalno iz aviona izašao na teren, Prljača je adovoljan vidjenim sinoć
-
- Kontakt:
Znaci obadvojica igraju danas protiv nasmaltasa je napisao/la:Dva pomenuta igrača danas popodne slijeću u Sarajevo i od sutra počinju da treniraju sa prvim timom, ekipi se jučer pored Duraka priključio i Thiago da Silva koji u Olimpik dolazi na posudbu iz Kijeva (Italija). Sinoć je na terenima u Butmiru, imao prvi trening i iako je bukvalno iz aviona izašao na teren, Prljača je adovoljan vidjenim sinoć

ovaj menadžer što je doveo ovu dvojicu u Olimpik je isti koji surađuje sa Širokim i koji je doveo Gonzalesa i Vareu na Pecaru...zašto imam osjećaj da će se ubuduće malo više pojavljivati argentinci za razliku od brazilaca 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
herbion malta gdje se igra prva tekma olimpik zeljo
ja mi jakog igraca u pm, Rovcanin je za njega Ronaldinho.Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....
De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..Manijac18 je napisao/la:ja mi jakog igraca u pm, Rovcanin je za njega Ronaldinho.Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Jel bolji od K.HandzicaArogantni je napisao/la:De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..Manijac18 je napisao/la:ja mi jakog igraca u pm, Rovcanin je za njega Ronaldinho.Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....
De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..[/quote]
Jel bolji od K.Handzica[/quote]
Smjesno je njih poredit jer ja mislim neigraju na istoj poziciji ali je ovaj mali veliki potencijal a i mladji je od Kene i igra dali za kadetsku ili juniorsku reprezentaciju nisam siguran...
dobar je i Keno,,,
Jel bolji od K.Handzica[/quote]
Smjesno je njih poredit jer ja mislim neigraju na istoj poziciji ali je ovaj mali veliki potencijal a i mladji je od Kene i igra dali za kadetsku ili juniorsku reprezentaciju nisam siguran...
dobar je i Keno,,,
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Cuspajz je napisao/la:herbion malta gdje se igra prva tekma olimpik zeljo
Koševo
Arogantni je napisao/la:De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..Manijac18 je napisao/la:ja mi jakog igraca u pm, Rovcanin je za njega Ronaldinho.Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....

- RagazziDelSud
- Kontakt:
Hmmmmmmm ,
na Grbavicu
tj.u Želju 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
imal' gdje slika tog trening kampa u Butmiru,kako to izgleda sada ?
samo sam iznio svoje misljenje, a uostalom vidjecete za par godina o kako se "silnom" igracu radi.. da ga nisu gurali ne bi ni za Olimpik potpisao.. a da valja necemu, ne bi ga Gracic tako lako pustio..Arogantni je napisao/la:De ohani malo nek ti kaze neko ko ima veza u Olimpiku kakav'je igrac a ja cu ti reci da je jedan od najvecih talenata trenutno u BiH i ja mislim da je bio najbolji u njihovoj omladinskoj skoli fudbala jedan strasan potencijal i buducnost Zeljinog fudbala a i fudbala u BiH..Manijac18 je napisao/la:ja mi jakog igraca u pm, Rovcanin je za njega Ronaldinho.Arogantni je napisao/la:Par tramvajskih ili trolejbuskih stanica je otiso sad vi pogadjajte gdje....
pozdrav
-A- je napisao/la:imal' gdje slika tog trening kampa u Butmiru,kako to izgleda sada ?
Biće uskoro cijela reportaža na sajtu dok se neke stvari preurede i dovedu u red
Poslije danasnje utakmice covjeka da uzme tuga kako od pripremne utakmice ispadne lakrdija.Naime,utakmica je trebala da pokaze dokle ovi klubovi mogu u predstojecem prvenstvu a ispada da su pojedinci iz Sarajeva bili kao na koridi.Uz normalno sudjenje sigurno tri-cetiri crvena kartona i dva nedosudjena penala za Olimpik.Uz sve ovo povrijedjen Azur Velagic a Kolarov zavrsio u hitnoj u Mostaru.Ne valja vam posao junaci moji.
cekam da mi odgovoris sto se prljaca nije bunio u sirokom kad je primo 2 gola u 2 minute,bilo namjestenoherbion je napisao/la:Poslije danasnje utakmice covjeka da uzme tuga kako od pripremne utakmice ispadne lakrdija.Naime,utakmica je trebala da pokaze dokle ovi klubovi mogu u predstojecem prvenstvu a ispada da su pojedinci iz Sarajeva bili kao na koridi.Uz normalno sudjenje sigurno tri-cetiri crvena kartona i dva nedosudjena penala za Olimpik.Uz sve ovo povrijedjen Azur Velagic a Kolarov zavrsio u hitnoj u Mostaru.Ne valja vam posao junaci moji.
Nego konta sad mangup,Sarajevo se diglo iz pepela pa sad on da pokaze zube
Gdje li je on odrastao,suma mu bila prvi komsija sigurno
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Treba odmah pokazati ko je "gazda u gradu", a vi se bunite na drugom mjestu
Jel Prljača opet "češo jaja"

Jel Prljača opet "češo jaja"

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad vidis ovo, nemoj se džaba cuditherbion je napisao/la:Poslije danasnje utakmice covjeka da uzme tuga kako od pripremne utakmice ispadne lakrdija.Naime,utakmica je trebala da pokaze dokle ovi klubovi mogu u predstojecem prvenstvu a ispada da su pojedinci iz Sarajeva bili kao na koridi.Uz normalno sudjenje sigurno tri-cetiri crvena kartona i dva nedosudjena penala za Olimpik.Uz sve ovo povrijedjen Azur Velagic a Kolarov zavrsio u hitnoj u Mostaru.Ne valja vam posao junaci moji.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.