FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 28 jan 2013, 12:26

joksimovic je napisao/la:Borogovac ima 24 godine,i mogu vam reći da ste dobili pravog igrača.Šteta što ne ostade kod nas,ali Vojvoda je tu kako sam čuo presudio.
Vojvoda je sigurno presudio, a uvijek je dobro imat dobrog, poznatog trenera zna mnogo igraca i uvijek ih moze dovest.

Jest im preduga ova pauza stvarno, treba ovo smanjit ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 jan 2013, 13:59

Maloprije mi reče jedan prijatelj da je vidio Adnana Jahića u Konzumu tačnije na spratu u restoranu,znamo da je vlasnik restorana jedan od članova uprave Radničkog bio je u društvu s njim, a čitam ovamo da je Jahić napustio Slobodu, da li će biti on novo pojačanje tima sa Jošika, bilo bi dobro pravo jer jako je dobar igrač uostalom upoznali smo ga svi ovdje u Lukavcu kad je igrao prije 5-6 godina za nas.....:)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 28 jan 2013, 14:41

ne kontam komšije ove dolaske (čitaj:trošenje para) kad nematu kud, ni gore ni dole, čemu bacanje novca???

osim ako ga već imate dovoljno, ali znate kako je kod nas, sad ima-sad nema :?:
Undici stelle - ACM 1899

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 28 jan 2013, 15:05

baltazar1 je napisao/la:ne kontam komšije ove dolaske (čitaj:trošenje para) kad nematu kud, ni gore ni dole, čemu bacanje novca???

Uvijek se moze i gore i dole, zasto ne pokusati??

Otisla su nam 3-4 prvotimca, sta cemo? Moramo se nekako pojacat da opstanemo :D

@Sodagrad ti si govorio za onog momka Mujica? Sta je s njim, dobar je momak.Zna li neko nesto o tome?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 jan 2013, 15:17

sodagrad je napisao/la:
studeni je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Slomic je jos uvijek kod vas ?
kažu da jeste, nešto bilo priče da ide u TZ al izgleda ništa od toga
Iz Radničkog su otišli: Salihović ( Budućnost Banovići), Kitić (?), Nurić (Rudar Bukinje), Brčkalić (Gradina), to je sigurno što se tiče odlazaka, Čejvanović trenira sa Slobodom, ali pošto je vezan ugovorom sa Radničkim još pola godine on ne može preći u Slobodu bez adekvatnog obešetećenja (pošto Sloboda nema novac) on će po svemu sudeći vratiti se u Lukavac ili u suprotnom ako voli da bude kažnjen bujrum:) novi igrač Radničkog je kao što je već pisano S. Borogovac bivši igrač Slavena, inače iz Živinica je igrao u Njemačkoj zadnje dvije godine, dobar igrač, ljevak, 28 godina mislim da ima, biće dobro pojačanje za nas, takođe još jedan igrač je u igri da dođe jako kvalitetan sa premierligaškim iskustvom, ipak sačekaćemo još koji dan da to se objavi zvanično, eto to je što se tiče igračkog kadra Radničkog, Slomić ostaje tu s nama ne ide nigdje.....pozz:)
hvala na infu ;) sretno vam..
1947!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 jan 2013, 16:08

baltazar1 je napisao/la:ne kontam komšije ove dolaske (čitaj:trošenje para) kad nematu kud, ni gore ni dole, čemu bacanje novca???

Ako se ukaže prilika za nešto više nećemo je propustiti zato nam treba pojačanja, iako je cilj biti tu u "zlatnoj sredini", a sledeća sezona je najvjerovantije borba za Premier ligu, Vojvodić je sam rekao ako je borba za nešto više treba nam 2-3 igrača kvalitetna, ako je borba za opstanak opet 2-3 igrača ne tako kvalitetna, kao što reče momak ostali smo bez nekih igrača pa se valja pokrpiti na tim pozicijama, ne znam kažu Mujić je napustio Tojšiće mada sad kao tu je opet i dosta se pojačavaju jer najavljuju borbu za prvo mjesto i ulazak u Prvu ligu, pojačao ih je bivši igrač Radničkog Jasmin Čaklovica.......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 jan 2013, 16:17

Jedna tužna vijest danas je preminuo veliki navijač Radničkog, čovjek koji je živio za Radnički popularni čika Pero koji je živio ovdje kod hotela, bio je prije konobar baš u hotelu, stariji ljudi će ga se sjetiti......:)

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 jan 2013, 17:01

Cuj ne konta dolaske, pa otislo 5 igraca mora valjda neko i doci da se to popuni :)

Treba treba ucvrstit ekipu da ne bi kojim slucajem od tog "ni gore ni dole" krenuli dole...

A i imamo malo heben raspored hbg :?
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 jan 2013, 19:01

Nakon utakmice u Gračanici znaćemo gdje smo i gdje idemo.
Ponavljam, sve ovisi o finansijskoj podršci, naročito iz Općine koja u cjelosti nije ispoštovala 2012. godinu 8-).

Da jeste, sada bih sa sigurnošću mogao napisati borimo se za vrh, jer klub bi bio u poziciji da dovede 3-4 "velika pojačanja".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 28 jan 2013, 19:23

Ma samo radite, a uspjeh ce doci kad tad. Vise puta do sada sam cuo da imate super organizovan klub, sto je rijetkost u nasoj drzavi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 28 jan 2013, 20:02

NeRi_K je napisao/la:Ma samo radite, a uspjeh ce doci kad tad. Vise puta do sada sam cuo da imate super organizovan klub, sto je rijetkost u nasoj drzavi.
Sve je to do dobre i organizovane uprave ;) A naravno sve zavisi i od opst.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 00:18

Zoom088 je napisao/la:Nakon utakmice u Gračanici znaćemo gdje smo i gdje idemo.
Ponavljam, sve ovisi o finansijskoj podršci, naročito iz Općine koja u cjelosti nije ispoštovala 2012. godinu 8-).

Da jeste, sada bih sa sigurnošću mogao napisati borimo se za vrh, jer klub bi bio u poziciji da dovede 3-4 "velika pojačanja".
Dok je Lović tu ja ne brinem:) a dat će i Dževdo para sigurno ispoštovat će on to sve što treba, a treba malo Turke u sodi, Indijce u koksari, i Austrijance u cementari malo pritisnuti nek daju i oni šta kesha, ja ne znam kako dosad se nije napravilo da ove tri fabrike ne izdvajaju općenito za sport na Opštini Lukavac recimo od tone proizvedene sode, koksa, cementa da se 0, 20 feninga izdvaja za sport, to je svaki dan oko 600 maraka, gdje bi nam bio kraj, ne kažem ja sad da oni ne daju nikako, ali kad bi ovo moglo ma Premier liga u svim sportovima sigurno.....:)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 30 jan 2013, 11:56

U Radnickom nista novoga? Dajte nam malo informacija vise o pojacanjima,kakvi su ciljevi? Malo vas je na forumu i tu nam fale svjeze informacije. Moje simpatije su vezane za Lukavcane,naravno da je Sloboda svetinja.
Veliki pozdrav za fanove Radnickog ! Vojvodicu ,upravi i igracima puno srece i uspjeha ka PL.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 jan 2013, 12:52

Ima novosti, ali o tome više u toku dana :)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 30 jan 2013, 13:02

Zoom088 je napisao/la:Ima novosti, ali o tome više u toku dana :)
...ok,hvala Zoom088! Truma i Borgi su ubitacan tandem i to je pun pogodak. Pored dobre igre,neka vas prati i sreca . Naravno da je prednost Viteza znacajna,ali ne i nedostizna!

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 jan 2013, 13:09

sodagrad je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Nakon utakmice u Gračanici znaćemo gdje smo i gdje idemo.

Dok je Lović tu ja ne brinem:) a dat će i Dževdo para sigurno ispoštovat će on to sve što treba, a treba malo Turke u sodi, Indijce u koksari, i Austrijance u cementari malo pritisnuti nek daju i oni šta kesha, ja ne znam kako dosad se nije napravilo da ove tri fabrike ne izdvajaju općenito za sport na Opštini Lukavac recimo od tone proizvedene sode, koksa, cementa da se 0, 20 feninga izdvaja za sport, to je svaki dan oko 600 maraka, gdje bi nam bio kraj, ne kažem ja sad da oni ne daju nikako, ali kad bi ovo moglo ma Premier liga u svim sportovima sigurno.....:)

E da svako od njih daje bar po 1000KM mjesecno, to bi bilo super :) A i PL bi bila 100%tna :)
Ocekujemo dobre vijesti :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 15:25

Uh ako je ono što ja mislim predobre su novosti, ajde Zoom brate ne drži nas u neizvjesnosti heheh:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 19:44

Sad bilo na televiziji Lukavac opet u vezi priprema Radničkog i novi igrač Radničkog je Darko Mitrović (stoper) igrao prije za Drinu Zvornik u Premier ligi, baš je pričao on, Borgi, Truma, Šuba, i šef Vojvodić (nadam se da će uskoro video biti dostupan pa da i ostali pogledaju), takođe 24 februara ide se na pripreme u Makarsku, sledeća srijeda prijateljska sa Slogom iz Doboja u Tesliću, najviše me raduje što je cilj vrh tabele, a ako se ukaže prilika i borba za prvo mjesto, samo naprijed......:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 30 jan 2013, 19:58

sodagrad je napisao/la:Sad bilo na televiziji Lukavac opet u vezi priprema Radničkog i novi igrač Radničkog je Darko Mitrović (stoper) igrao prije za Drinu Zvornik u Premier ligi, baš je pričao on, Borgi, Truma, Šuba, i šef Vojvodić (nadam se da će uskoro video biti dostupan pa da i ostali pogledaju), takođe 24 februara ide se na pripreme u Makarsku, sledeća srijeda prijateljska sa Slogom iz Doboja u Tesliću, najviše me raduje što je cilj vrh tabele, a ako se ukaže prilika i borba za prvo mjesto, samo naprijed......:)
Hvala na info, nisam to upratio, slabo kad gledam Lukavacku..Nego dobre su te informacije, sad cekamo da to Zoom il Casper malo prosire, bit ce na luk-x vjerovatno ;)

Obradujte nas jos vise :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 jan 2013, 20:00

Maniaacs je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Sad bilo na televiziji Lukavac opet u vezi priprema Radničkog i novi igrač Radničkog je Darko Mitrović (stoper) igrao prije za Drinu Zvornik u Premier ligi, baš je pričao on, Borgi, Truma, Šuba, i šef Vojvodić (nadam se da će uskoro video biti dostupan pa da i ostali pogledaju), takođe 24 februara ide se na pripreme u Makarsku, sledeća srijeda prijateljska sa Slogom iz Doboja u Tesliću, najviše me raduje što je cilj vrh tabele, a ako se ukaže prilika i borba za prvo mjesto, samo naprijed......:)
Hvala na info, nisam to upratio, slabo kad gledam Lukavacku..Nego dobre su te informacije, sad cekamo da to Zoom il Casper malo prosire, bit ce na luk-x vjerovatno ;)

Obradujte nas jos vise :D
Znao sam ja za ovog Mitrovića kad su bili pregovori, a Zoom je i pričao s igračima i trenerom ako se ne varam tako da će on to sve postaviti sigurno......:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.