Muhamed Bešić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Znaci u momku je po meni najidealnija kombinacija za fudbalera. Nasa drskost, inat i zapadna hladnoca. Isti mentalitet kao kod Zlatana.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
jah trebaju se javiti ovdje na forum da pitaju forumase smiju li imati tetovazugringonjaOnajDrugi je napisao/la:al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
1946
- Principatus
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Boze dragi staviti u prvih 11 Spahu, Bicu, Besica i Kolasinca![]()
![]()
![]()
Znaci masovno krvoprolice na terenu.
![]()
![]()
Neka ih ljubi ih majka. Sve za domovinu. Ako bude trebalo, nek ih Pjanic i Dzeko smiruju. A ne bi bilo zgoreg i tabletu im dati jednu za smirenje prije tekme. Za svaki slucaj.
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kako reče u intervju šef misli da mogu zakrpit poziciju Rahimića
ima tu nesto
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Head je napisao/la:jah trebaju se javiti ovdje na forum da pitaju forumase smiju li imati tetovazugringonjaOnajDrugi je napisao/la:al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
ne moraju oni nikoga pitati, al brate mili izgleda bas bezze....one sare po rukama, kao neki drogerasi....
Hungarian Expert: “Muhamed Besic is the best defender I’ve seen in Hungary.”
http://bhdragons.com/hungarian-expert-m ... n-hungary/" onclick="window.open(this.href);return false;
Muhamed Besic arrived at Ferencváros Budapest in 2012 after a falling out with manager of HSV at the time, Torsten Fink. Besic has played a total of 1315 minutes for his club this season, primarily as a centre-back in the heart of the defense. We asked Tom Mortimer about his quality, and his reply was “He’s been great. Very combative, good positionally, good at bringing the ball out of defense. All round top defender. Can be a bit ill-disciplined at times, but very infrequent. Best defender I’ve possibly ever seen in Hungary, and I still can’t quite believe he’s here.”
http://bhdragons.com/hungarian-expert-m ... n-hungary/" onclick="window.open(this.href);return false;
Muhamed Besic arrived at Ferencváros Budapest in 2012 after a falling out with manager of HSV at the time, Torsten Fink. Besic has played a total of 1315 minutes for his club this season, primarily as a centre-back in the heart of the defense. We asked Tom Mortimer about his quality, and his reply was “He’s been great. Very combative, good positionally, good at bringing the ball out of defense. All round top defender. Can be a bit ill-disciplined at times, but very infrequent. Best defender I’ve possibly ever seen in Hungary, and I still can’t quite believe he’s here.”
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Hahaha, Boze me sacuvaj... K'o da zivimo u kameno dobar. Cim ima tetovazu drogeras 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Jest vala pravi drogeri... Dzointe u vene...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Head je napisao/la:jah trebaju se javiti ovdje na forum da pitaju forumase smiju li imati tetovazugringonjaOnajDrugi je napisao/la:al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
ne moraju oni nikoga pitati, al brate mili izgleda bas bezze....one sare po rukama, kao neki drogerasi....
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Head je napisao/la:jah trebaju se javiti ovdje na forum da pitaju forumase smiju li imati tetovazugringonjaOnajDrugi je napisao/la:al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
1946
Mali nema respekta prema nikom vidis mu na faci ...siguran sam da moze zakucat mesija i aguvera on i kolasinac brateeeee koja kombinacija hahahhahahhahhahaha
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
To ti se druze moj zovu predrasude, tetovate su umjetnostgringonjaOnajDrugi je napisao/la:Head je napisao/la:jah trebaju se javiti ovdje na forum da pitaju forumase smiju li imati tetovazugringonjaOnajDrugi je napisao/la:al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
ja sam čuo i da na hladnom betonu sjedi.....gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Head je napisao/la:jah trebaju se javiti ovdje na forum da pitaju forumase smiju li imati tetovazugringonjaOnajDrugi je napisao/la:al neznam sto ce svima ove tetovaze, bas izgleda bezze......kad vidim salihovica, pa sad i besica.....
DRUG NEBI TI PUNCA
ne moraju oni nikoga pitati, al brate mili izgleda bas bezze....one sare po rukama, kao neki drogerasi....[/quote]
ja sam čuo i da na hladnom betonu sjedi.....[/quote]
ne diže dasku kad piša
oj majko moja...čuj drogeraši 
ja sam čuo i da na hladnom betonu sjedi.....[/quote]
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trosu drogu svaki dan...

Trosu drogu svaki dan...
jest jest drogeras stavlja drogu u heroin
..... majko moja svasta mozes na forumu procitat 
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
znam ja da su tetovaze neka vrsta umjetnosti, al brate mili kad vidim onako po rukama neke zvjezdice i neki simboli, pa to je stvarno bezze i ne stoji jednim kulturnim, lijepim bosancu....pa ja, sto jest jest....pusti te neke sadasnje mode, ovakve tetovaze ne pristaju nasim momcima....mogu oni biti manekeni, pogledaj jednog Medunjanina, to je PRAVI LIK!nisko je napisao/la:jest jest drogeras stavlja drogu u heroin![]()
..... majko moja svasta mozes na forumu procitat
Xadal je napisao/la:Mali nema respekta prema nikom vidis mu na faci ...siguran sam da moze zakucat mesija i aguvera on i kolasinac brateeeee koja kombinacija hahahhahahhahhahaha
Ja bas o tome govorim. Od kad sam na forumu. Najjaci zadnji vezni par. Dva pokretljiva razbijaca. Fantazija
-
edinjo-bih
- Kontakt:
de pisite o malom dalje a ne o glupostima i nevazim temama...ovdje se svi javljaju kad se pise o nepotrebim temama a o glavnim temama se nema sta procitati...
back to topic!
back to topic!
besic je zajeban lik.cjela famelija je takva haha.samo se bojim da nedobijemo crveni protiv argentine.on ili spahic.kvota 1.15
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, darker10, eldo, Fudbalbr1, GoldenLilies, haklamas, MiranGlasnic, Pensioner26, rukometubih23, soccerfan, tutankamon1905 i 110 gostiju.