Salihovic: Pobjedicemo Dortmund 3:0

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A zasto to Vedo kenja i mrzi Borussiju? Samo zato sto skoro redovno umoci protiv BVB-a ili?schwarcgelbfantom je napisao/la:koji kao i vedo mrze borussia-u Dortmund i kenjaju po njoj a ni jednom igraču BVB-a nisu ni do koljena
Harrison je napisao/la:onaj naš smrdljivi hinjo uvijek presudi bvb-u,i kao što moj dragi kolega reće,**** sam sve,i da on nije dao go bilo bi 4 : 3 i sve bi bilo dobro,a dođe u repku i sa tri metra fula go,puca ko debil . . . ljudi moji sjetite se koliko nam je puta presudio,pa nemožeš ovako druže,nije pošteno,nema ga nigdje i odjednom tipom raula il inzagija stoji,pokupi otpadak i dadne go,kada bi sad odusto od repke bilo bi mi drago,jer znam da koliko god golova dao u repki,pa makar to bili oni odlučujući za repku,ja ću ga mrzit,mrzit ću ga dok sam živ,ni na sudnjem danu mu neću halalit ovaj go,magarac jedan da Bog dragi da da izvrne obadvije one smotane noge stavio sam mu na profil na neku od njegovih slika himnu bvb-a mada nismo prijatelji,a nećemo biti sigurno ni od sada . . . BTW vidim da je her doktor ostao šokiran na kraju i da se samo cinićno smijao,imam osjećaj da momcima poslije tuširanja nije bilo nimalo prijatno,jer se vidjelo da je nakon ponavljam ciničnog osmjeha mogao da eksplodira.
schwarcgelbfantom je napisao/la:treba lika razumit,sjećam se i ja te utakmice,vedo se nije vidio tu utakmicu i pogodio je go više sretno nego što zna,još kad je ta utakmica mogla na neki način ugroziti bvb u jurnjavi na odbranu titule treba ga razumjet,nebudite toliko zlobni,ništa vam nije uradio,i hajmo reć jal se ovaj lik ikad više javio ???
osobno vedo je dužan reprezentaciji mnogo važnih golova i tek kad u repki dadne ono što je dao hoffenu i štutgartu onda ću ga i ja cjeniti više,a sejo hmmm lik po meni već odavno nije za repke,treba mu 15-ak kila manje,eksplozivnosti i pameti u igri,a sad se neš busa na borussia-u Dortmund
Batko je napisao/la:Salihovic dobio novog trenera......Valjda ce se puno bolje slagati sa Kurcom nego sto je sa Babbelom....
jesil siguran?? posto sam ja danas citao da je Andreas Beck kapiten a njegov zamjenik Sejo...Goalgetter je napisao/la:Sejo proglasen kapitenom Hoffenheima.
Ja sam danas čitao da je Salihović kapiten, a Wiese zamjenik.edo07 je napisao/la:jesil siguran?? posto sam ja danas citao da je Andreas Beck kapiten a njegov zamjenik Sejo...Goalgetter je napisao/la:Sejo proglasen kapitenom Hoffenheima.
Mala greska, u pravu si, ovu sam info samo kratko na fejsu procitao. U kickeru stoji, da su Beck i Sejo kapiteni Hoffenheima, znaci obojica, nema glavog, samo se pitam ko ce onda nositi traku.edo07 je napisao/la:jesil siguran?? posto sam ja danas citao da je Andreas Beck kapiten a njegov zamjenik Sejo...Goalgetter je napisao/la:Sejo proglasen kapitenom Hoffenheima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.