Najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu - kod navijaca BVB-a na ovom forumu poznat jos pod nadimkom kuronja - Mario Götze.anton 1983 je napisao/la:A ko je super Mario u ovoj repki?
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anton 1983
- Kontakt:
Umjereno pretjeruješ, no dobro sad bar znamo o kom se radi!amerosm je napisao/la:
Najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu - kod navijaca BVB-a na ovom forumu poznat jos pod nadimkom kuronja - Mario Götze.![]()
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Pazi rekao sam TALENAT, a jos je dug put do toga da bude medju najboljim Njemackim igracima svih vremena. Sada me interesuje ko je po tebi najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu.anton 1983 je napisao/la:Umjereno pretjeruješ, no dobro sad bar znamo o kom se radi!amerosm je napisao/la:
Najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu - kod navijaca BVB-a na ovom forumu poznat jos pod nadimkom kuronja - Mario Götze.![]()
Ma Khedira i jeste jedan od najboljih i najpametniji u ovoj repki, a i onaj koji uz Neuera ima najveću petlju.
A Austrijanci se dobro naložili na ovu utakmicu, u dobroj su formi, Elf mora da se pazi da ne doživi Blaues Wunder. A dugo nije bilo ovoliko optimizma kod Ostereichera.
A Austrijanci se dobro naložili na ovu utakmicu, u dobroj su formi, Elf mora da se pazi da ne doživi Blaues Wunder. A dugo nije bilo ovoliko optimizma kod Ostereichera.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Neću ti reč!amerosm je napisao/la:
Pazi rekao sam TALENAT, a jos je dug put do toga da bude medju najboljim Njemackim igracima svih vremena. Sada me interesuje ko je po tebi najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- legenda reala
- Kontakt:
A šta vele Švabi za ove naše talente danas??
Jel Amer-aga
Jel Amer-aga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Komentator na **** nas je hvalio, čak mu bilo žao što nismo uspjeli...Rekao je da je dobro što su remizirali oni, ali da mu je žao Bosanaca.....
Čovjek bio oduševljen jednostavno našom igrom. A ovaj put sam više tekmu pratio na Bht, a znam da kad sam okrenuo da je još pohvalio naravno Đurića i Stevanovića.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa reci na koga mislis, sta zahebajes...anton 1983 je napisao/la:Neću ti reč!amerosm je napisao/la:
Pazi rekao sam TALENAT, a jos je dug put do toga da bude medju najboljim Njemackim igracima svih vremena. Sada me interesuje ko je po tebi najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu.
@ legenda
iskreno nisu se previse posvetili nama, samo su uzeli kritikovati njihovu igru i greske koje su pravili. Sto se nas tice samo su spomenuli iz kojih smo situacija postigli golove, ali im je krivo sto nisu uspjeli pobjediti i tako sa svih 10 pobjeda okoncati ove kvalifikacije.
- legenda reala
- Kontakt:
Fala akademiče
odlična najava kola
Sad će Amer-aga nama sa par citata iz Švabskih medija to pojasniti
Lijepo je kad Švaba oduševiš
odlična najava kola
Sad će Amer-aga nama sa par citata iz Švabskih medija to pojasniti
Lijepo je kad Švaba oduševiš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za zanimljivost i još jedan propust su se pobrinuli danas opet s BHT-a gdje su Rainer Adriona, selektora Njemačke, proglasili Adrian Rainerom......
Kevin Volland je bio potpisan kao Kevin Joland, a tako ga je i Spaho nazvao, bar kod ulaska u igru. Za selektora je više puta ponovio ovo gore spomenuto ime, a tako su selektora na početku i potpisali. Mislim hajd ne slušaju Nijemci našeg komentatora, ali za ove pogrešne potpise su se mogli samo čudit.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Misli na Deislera, da ti odmah kazem.amerosm je napisao/la:Sada me interesuje ko je po tebi najveci talenat svih vremena u Njemackom fudbalu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Khediri kapitenska ako Švabe hoće šta da osvoje u narednom periodu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ejhh, ejhh.LBJ MVP je napisao/la:Khediri kapitenska ako Švabe hoće šta da osvoje u narednom periodu
Svabe nedostatak srece na velikim takmicenjima nadoknadjuju u kvalama. Zla sudbina.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo sto sam ja gledao a to je nekih 40-ak minuta, nije ni na sta licilo.
Nema one tecne igre, onih kratkih pasova koji su bili odlika ove reprezentacije. Izgleda da je Jigijeva igra i taktika odavno procitana, stoga i nesto slabije partije.
Pobjeda je vise bila nazor, iako su Austrijanci lagano mogli do boda, da Arnautovic nije promasio 100%-tnu priliku pred sam kraj meca.
Nema one tecne igre, onih kratkih pasova koji su bili odlika ove reprezentacije. Izgleda da je Jigijeva igra i taktika odavno procitana, stoga i nesto slabije partije.
Pobjeda je vise bila nazor, iako su Austrijanci lagano mogli do boda, da Arnautovic nije promasio 100%-tnu priliku pred sam kraj meca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisam gledao utakmicu, ali vidim po izvjestajima i po komentarima da je Elf odigrao dosta lose. Jednostavno nakon Italije se desio taj neki lom u igri, a zatim onaj bezpotrebni interviju modnog-guru-a, i jos ako dodamo veoma bitnu cinjenicu da su mediji i navijaci okrenuli ledja reprezentaciji, onda i ove lose igre i ne treba toliko da cude.
Mozda je i ovako bolje, a iskreno se nadam da nece opet kvalifikacije rijesiti sa svih 10 pobjeda i da ce biti neki kiks, jer onda euforija i ocekivanja nece biti ogromna pred SP - a poznato je da najbolje igraju kada to niko od njih neocekuje.
Mozda je i ovako bolje, a iskreno se nadam da nece opet kvalifikacije rijesiti sa svih 10 pobjeda i da ce biti neki kiks, jer onda euforija i ocekivanja nece biti ogromna pred SP - a poznato je da najbolje igraju kada to niko od njih neocekuje.
ovo bas ne razmem. kakav lom i to nakon italije? njemacka se trazi vec duze vrijeme i sve nade polaze na omladinski pogon.amerosm je napisao/la:Jednostavno nakon Italije se desio taj neki lom u igri
to mora nadoci, eh sad da li ce sa jogijem ne znam, ali buducnost je ruzicasta.
mozda je zvijezda prije vremena zatreptala pa se mnogima digo djoko i sad ne znaju `dje da bacaju?
to me ne interesuje, jerbo, ne razmem se u modu (odnosno zurnalistiku).amerosm je napisao/la: a zatim onaj bezpotrebni interviju modnog-guru-a,
waaaaas?? gdje, kako i sta? mozda i bude predmeta za diskusiju.amerosm je napisao/la: i jos ako dodamo veoma bitnu cinjenicu da su mediji i navijaci okrenuli ledja reprezentaciji
Vom Jäger zum Gejagten
@ gero
nakon Italije se desio taj lom, odnosno ekipa nema vise tu sigurnost u igri, zatim govor tijela im pokazuje da nisu samouvjereni itd itd. Naravno i prije Italije je bilo par losih utakmica, ali su imali tu sigurnost i vjerovali su u sebe - sto im je i donosilo pobjede.
Zatim se pred utakmicu sa Argentinom desio interviju u kojem je Löw pravdao svoje poteze na EP-u i da su javnost i mediji pretjerali sa kritikom na racun reprezentacije, a onda su ga mediji optuzili da trazi alibi za neuspjeh i u anketi na BILD-u oko 80 % je reklo da Löw nije upravu. Nakon Löw-a interviju je odrzao Khedira koji je rekao da zasluzuju kritike, ali da su mediji i navijaci pretjerali, a od navijaca je dobio odgovor da ih jedino mogu kupiti titulom na velikom takmicenju - ovo je bilo u raznim TV anketama i kruzilo je par dana po Njemackim TV stanicama.
nakon Italije se desio taj lom, odnosno ekipa nema vise tu sigurnost u igri, zatim govor tijela im pokazuje da nisu samouvjereni itd itd. Naravno i prije Italije je bilo par losih utakmica, ali su imali tu sigurnost i vjerovali su u sebe - sto im je i donosilo pobjede.
Zatim se pred utakmicu sa Argentinom desio interviju u kojem je Löw pravdao svoje poteze na EP-u i da su javnost i mediji pretjerali sa kritikom na racun reprezentacije, a onda su ga mediji optuzili da trazi alibi za neuspjeh i u anketi na BILD-u oko 80 % je reklo da Löw nije upravu. Nakon Löw-a interviju je odrzao Khedira koji je rekao da zasluzuju kritike, ali da su mediji i navijaci pretjerali, a od navijaca je dobio odgovor da ih jedino mogu kupiti titulom na velikom takmicenju - ovo je bilo u raznim TV anketama i kruzilo je par dana po Njemackim TV stanicama.
[youtube][/youtube]
Evo amere pa pogledaj.....
Bar najbitnije scene.
Ja sam utakmicu u dijelovima pogledao jer sam pratio našu utakmicu protiv Latvije. Austrijanci su se dobro držali i bod da su osvojili ne bi bilo nezasluženo, pogotovo pred sami kraj Arnautović je zamalo zabio gol za izjednačenje, sva sreća po DFB-Team da je loše šutirao.
U odbrani je opet bilo dosta propuha, nekako mi je sad i Badstuber nesiguran, inače njega pošto često hvalim, moram priznat da nekako postavljanja su mu loša. Nadam se da se kod njega ne radi o nekom padu forme, jer u zadnje vrijeme malo više osjetim nesigurnost kod njega.
Ali generalno odbrana Elf-a djeluje u zadnje vrijeme dosta nesigurno.
Evo amere pa pogledaj.....
Ja sam utakmicu u dijelovima pogledao jer sam pratio našu utakmicu protiv Latvije. Austrijanci su se dobro držali i bod da su osvojili ne bi bilo nezasluženo, pogotovo pred sami kraj Arnautović je zamalo zabio gol za izjednačenje, sva sreća po DFB-Team da je loše šutirao.
U odbrani je opet bilo dosta propuha, nekako mi je sad i Badstuber nesiguran, inače njega pošto često hvalim, moram priznat da nekako postavljanja su mu loša. Nadam se da se kod njega ne radi o nekom padu forme, jer u zadnje vrijeme malo više osjetim nesigurnost kod njega.
Ali generalno odbrana Elf-a djeluje u zadnje vrijeme dosta nesigurno.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@ effe_sa
hvala na ovom video-klipu. Dakle Elf dosao do pobjede vise zbog gluposti Austrijskih igraca, nego svojom zaslugom.
Po meni bi bilo krajnje vrijeme da se Jantschke pocne forsirati na poziciji desnog beka, a Lahm prebaci na poziciju lijevog beka. Jednostavno ni Schmelzer ni Aogo nisu reprezentativni kalibar, a isto tako Löw mora stirktno odrediti zadatke i radijus kretanja Schweinsteigeru (koji istina nije bio u sastavu za ove dvije utakmice) i Khediri. Ukoliko to nije u stanju onda jedan se mora preseliti na klupu, jer ostaje dosta praznina u veznom redu i mora biti jedan igrac koji ce sve to pokrivati - kao npr. Sven Bender.
hvala na ovom video-klipu. Dakle Elf dosao do pobjede vise zbog gluposti Austrijskih igraca, nego svojom zaslugom.
Po meni bi bilo krajnje vrijeme da se Jantschke pocne forsirati na poziciji desnog beka, a Lahm prebaci na poziciju lijevog beka. Jednostavno ni Schmelzer ni Aogo nisu reprezentativni kalibar, a isto tako Löw mora stirktno odrediti zadatke i radijus kretanja Schweinsteigeru (koji istina nije bio u sastavu za ove dvije utakmice) i Khediri. Ukoliko to nije u stanju onda jedan se mora preseliti na klupu, jer ostaje dosta praznina u veznom redu i mora biti jedan igrac koji ce sve to pokrivati - kao npr. Sven Bender.
amerosm je napisao/la:@ effe_sa
Po meni bi bilo krajnje vrijeme da se Jantschke pocne forsirati na poziciji desnog beka, a Lahm prebaci na poziciju lijevog beka.
vala teško da će Lahm zaigrati kvalitetno na poziciji lijevog beka jer ga Bayern neće staviti na tu poziciju ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.