Upravu si, i Omladinac je onda igrao narednu sezonu u Drugoj ligi Sjever zbog par tih utakmica u drugom dijelu, sve je do ljudi u Livnu sad, dal žele da igraju Drugu ligu naredne sezone moraju bar jednu utakmicu odigrati još ili će u najniži rang što postoji, pa krenuti sve iz početka.fukara87 je napisao/la:Ja koliko znam Omladinac nije odustao odmah, nego je odigrao par kola u proljece i onda odustali, samo je Krajisnik odustao od lige nakon 15 kola.
Mislim da u njihovom slučaju i to nije tako strašno, samo jedan rang niže. Da su u TK letili bi 4 ranga niže.samolukavac je napisao/la:Upravu si, i Omladinac je onda igrao narednu sezonu u Drugoj ligi Sjever zbog par tih utakmica u drugom dijelu, sve je do ljudi u Livnu sad, dal žele da igraju Drugu ligu naredne sezone moraju bar jednu utakmicu odigrati još ili će u najniži rang što postoji, pa krenuti sve iz početka.fukara87 je napisao/la:Ja koliko znam Omladinac nije odustao odmah, nego je odigrao par kola u proljece i onda odustali, samo je Krajisnik odustao od lige nakon 15 kola.
Nemoj tako, ljubav prema klubu je velika i trebaju da se bore za klub do zadnjeg danaTayyp je napisao/la:Samo bez potrebe stvarate troskove drugim klubovima jer vi svoje obaveze ne placate a ostali moraju ili su u protivnom suspendovani. Mucite i sebe i druge. Ugasite klub ako ga lokalna zajednica ne zeli i ne podrzava ili mijenjajte lokalnu zajednicu.Patite citavu ligu i zaboli vas zbog toga.Zalosno sto vam to dozvoljavaju.
Treba vas nabit 20-0 gdje god dodjete da imate bogatu sto godisnjicu.
Ovaj post je primjer nerazmisljanja i gluposti. Nevjerovatno.Tayyp je napisao/la:Samo bez potrebe stvarate troskove drugim klubovima jer vi svoje obaveze ne placate a ostali moraju ili su u protivnom suspendovani. Mucite i sebe i druge. Ugasite klub ako ga lokalna zajednica ne zeli i ne podrzava ili mijenjajte lokalnu zajednicu.Patite citavu ligu i zaboli vas zbog toga.Zalosno sto vam to dozvoljavaju.
ma dugo ovaj strucnjak za sve i svasta palamuda i pise neke romane ko bi i sta trebao radit...kompleksas teski..a gdje i nece bitProbisvjet je napisao/la:Ovaj post je primjer nerazmisljanja i gluposti. Nevjerovatno.Tayyp je napisao/la:Samo bez potrebe stvarate troskove drugim klubovima jer vi svoje obaveze ne placate a ostali moraju ili su u protivnom suspendovani. Mucite i sebe i druge. Ugasite klub ako ga lokalna zajednica ne zeli i ne podrzava ili mijenjajte lokalnu zajednicu.Patite citavu ligu i zaboli vas zbog toga.Zalosno sto vam to dozvoljavaju.
3-0 za svaku ekipu koja ima utakmice sa TroglavomKonjicBOY je napisao/la:Samo me sad zanima hoce li sve ekipe do kraja dobijati 3-0 protiv Troglava ili ce se svima oduzeti bodovi protiv Troglava?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.