NK Vitez

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Tkanton » 01 nov 2013, 14:47

Koga god dovedete vama je ispast, bolje prodajte koju utakmicu i lagano u 1. federalnu punih dzepova

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 nov 2013, 14:48

Tkanton je napisao/la:Koga god dovedete vama je ispast, bolje prodajte koju utakmicu i lagano u 1. federalnu punih dzepova

A ti si neki vidovnjak pa znas unaprijed rasplet lige? :o
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 nov 2013, 15:10

Ovako bi trebala da izgleda sutra postava protiv gradačačke Zvijezde :) na stranu svi problemi,ovo sutra moramo dobiti! :) sretno momcima,koji moraju poginuti sutra na terenu protiv dobre zvijezde za 3 vazna boda.

-----------------------Perković

Jurčević-------Imamović-------Brekalo---------Branković

---------------Kapetan----------Jurić

----Vidović--------------Dedić------------Šišić

--------------------------Smriko
TH 1950

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 nov 2013, 15:31

Nevalja Sisic treba tu nekog drugog staviti.

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 01 nov 2013, 17:21

Sisic mi se bas nikako ne svidja. Stalno se nesto svadja sa sucima , sa protivnickim igracima i stvara nervozu medju nama, simulira, seljasto se ponasa...Vitez je gospodski klub i uvijek bio. Volio bi da Misic igra umjesto njega ali ajde neka me sutra demantira, neka da gol i jos jedan asistira i ispricat cu mu se javno! Vitez do groba!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 nov 2013, 17:25

jugend je napisao/la:Sisic mi se bas nikako ne svidja. Stalno se nesto svadja sa sucima , sa protivnickim igracima i stvara nervozu medju nama, simulira, seljasto se ponasa...Vitez je gospodski klub i uvijek bio. Volio bi da Misic igra umjesto njega ali ajde neka me sutra demantira, neka da gol i jos jedan asistira i ispricat cu mu se javno! Vitez do groba!
Upravo je po tom je poznat Sisic. Upitaj kod navijaca Celika, Tuzle i Veleza pa ces vidjeti kakve je p..darije tamo radio.

U Celiku je bio nada i jedno vrijeme je dobro igrao, dok se nio umislio da je igracina ipo i da ga hoce Barca i Zeljo. I sad ide od kluba do kluba, a svagdje je podbacio i ni u jednom klubu ni ni ostao cijelu sezonu.
Gledo sam par utakmica na Kamerovicu Polju, po meni skroz los.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 nov 2013, 17:27

AlenHalilovic je napisao/la:
jugend je napisao/la:Sisic mi se bas nikako ne svidja. Stalno se nesto svadja sa sucima , sa protivnickim igracima i stvara nervozu medju nama, simulira, seljasto se ponasa...Vitez je gospodski klub i uvijek bio. Volio bi da Misic igra umjesto njega ali ajde neka me sutra demantira, neka da gol i jos jedan asistira i ispricat cu mu se javno! Vitez do groba!
Upravo je po tom je poznat Sisic. Upitaj kod navijaca Celika, Tuzle i Veleza pa ces vidjeti kakve je p..darije tamo radio.

U Celiku je bio nada i jedno vrijeme je dobro igrao, dok se nio umislio da je igracina ipo i da ga hoce Barca i Zeljo.
Gledo sam par utakmica na Kamerovicu Polju, po meni skroz los.

I ja bi vise Mišića volio ,ali eto o tom potom :D
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 nov 2013, 17:36

Mnogi nisu ni ranije vjerovali kada sam govorio o klubu pa na kraju i bude tako,ali evo jedne informacije provjerene.. Za trenera se cak spominje i popularni Miroslav Ćiro Blazevic koji je u razgovoru sa Kafadarom izjavio da bi se rado volio vratiti u svoju rodnu grudu(misli se na lasvansku dolinu) i preuzeti klub,e sad jedini problem je placa,hoce li se uspjeti dogovoriti oko iznosa ,koji nece biti nimalo mali.ili pak i nece..

Ako ovo bude odradeno,onda Kafadaru treba spomenik napraviti u Vitezu! :mrgreen:
TH 1950

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 nov 2013, 17:44

FanVitez je napisao/la:Mnogi nisu ni ranije vjerovali kada sam govorio o klubu pa na kraju i bude tako,ali evo jedne informacije provjerene.. Za trenera se cak spominje i popularni Miroslav Ćiro Blazevic koji je u razgovoru sa Kafadarom izjavio da bi se rado volio vratiti u svoju rodnu grudu(misli se na lasvansku dolinu) i preuzeti klub,e sad jedini problem je placa,hoce li se uspjeti dogovoriti oko iznosa ,koji nece biti nimalo mali.ili pak i nece..

Ako ovo bude odradeno,onda Kafadaru treba spomenik napraviti u Vitezu! :mrgreen:

Ovo bi bila bomba. Ciro bi ih uredio isto vojnike :D. Ali nemate valjda toliko para da mu mozete platiti placu?

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 01 nov 2013, 20:02

AlenHalilovic je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:Mnogi nisu ni ranije vjerovali kada sam govorio o klubu pa na kraju i bude tako,ali evo jedne informacije provjerene.. Za trenera se cak spominje i popularni Miroslav Ćiro Blazevic koji je u razgovoru sa Kafadarom izjavio da bi se rado volio vratiti u svoju rodnu grudu(misli se na lasvansku dolinu) i preuzeti klub,e sad jedini problem je placa,hoce li se uspjeti dogovoriti oko iznosa ,koji nece biti nimalo mali.ili pak i nece..

Ovo bi bila bomba. Ciro bi ih uredio isto vojnike :D. Ali nemate valjda toliko para da mu mozete platiti placu?

A ne znam stari,Kafadar ima paree! A da li je spreman toliko placati ga,to je pitanje :mrgreen:
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 nov 2013, 10:39

Vitežani u subotu s v.d. trenerom po pobjedu

Vitez je u vrlo teškoj situaciji sa samo 10 osvojenih bodova i mizernih devet postignutih golova, nakon 14 odigranih kola, na predzadnjem mjestu prvenstvene ljestvice. Već sada je NK Vitezu ugrožen premijerlogaški status, no pred njima su utakmice koje bi mogle dosta toga promijeniti na bolje. Jer Vitez do kraja produžene jesenske sezone, od pet utakmica čak četiri igra na svom terenu. A to nije mala stvar, to je obećavajuća situacija koja navijačima i nogometašima Viteza može vratiti osmjeh na lice. Naime, slijedeće tri utakmice, sa Zvijezdom, Travnikom i Borcem, Vitez igra kod kuće, četvrtu putuje u goste Željezničaru, a onda zadnju jesensku u Zenici će dočekati Radnika iz Bijeljine.

U te, nije teško zaključiti, presudne nogometne bitke, Vitez kreće s novim trenerom, Veseljkom Petrovićem, koji je na toj dužnosti zamijenio svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika, Valentina Plavčića, koji je podnio ostavku..

„Susret sa Zvijezdom za nas je „utakmica istine" i sve osim naše pobjede bila bi katastrofa. Naravno, ni na kraj pameti mi nije podcjenjivati Zvijezdu, znamo što znaju i što mogu, ali mi jednostavno nemamo izbora. Do sada nas je, kao malo koju momčad, pratio splet nesretnih okolnosti, a vjerujem da ubuduće neće biti tako. Moramo zbiti redove, zaboraviti što je do sada bilo, dati sve od sebe i uz naše vjerne navijače pobijediti", poručio je, pred susret sa Zvijezdom, brzonogi i borbeni napadač Viteza, Vedran Vidović, najbolji igrač Viteza u porazu protiv Rudara u Prijedoru.

Sve vrijeme dosadašnjeg dijela prvenstva Veseljko Petrović je bio s Valentinom Plavčićem, situaciju i stanje u momčadi ima u „malom prstu", a za utakmicu sa Zvijezdom, kada su sastav momčadi i igra u pitanju, neće biti nikakvih radikalnih promjena. „Nemam ja tu sada ništa posebno mijenjati. Imamo mi dobru momčad, kadri smo sa svima se nositi i vjerujem da ćemo to pokazati sa razigranom Zvijezdom", kazao je novoimenovani trener Viteza Veseljko Petrović i za današnji susret najavio je startnu jedanaestoricu: Perković, Jurčević, Imamović, Brekalo, Branković, Jurić, Kapetan, Vidović, Dedić, Šišić, Smriko. U konkurenciji za nastup protiv Zvijezde su i: Živković, Hasanović, Badrov, Livančić, Mišić, Dilaver, Kožulj i J. Šantić.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 nov 2013, 11:06

Ante Miše bivsi trener Hajduka dolazi na utakmicu Vitez-Zvijezda

:twisted:
TH 1950

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 02 nov 2013, 15:21

astra1922 je napisao/la:bice deranja guzova
Ti nasluti...stvarno bilo deranje guzova!! :lol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 02 nov 2013, 15:26

Cestitam komsije na pobjedi. Volio bi da opstanete u ligi, jer igrate hrabro i muski. A fakticki ni jednu utakmicu niste odigrali kao domacini, jer hajmo posteno utakmice na Kamberovica Polju su za vas neutralan teren, a kada ste igrali sa nama u 9.kolu vi ste bili gosti.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 02 nov 2013, 16:04

Ugasi se zvijezda a guzovi izderani :lol: :lol: :lol:
Godine prolaze jubav ostaje...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 02 nov 2013, 17:01

:) VITEZ DO TOPALE,NEBAŠCA I KRUŠČICE OLE OLE OLE .........ZVIJEZDU POD NOGE OLE OLE OLE.........

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 nov 2013, 17:06

Vitez savladao Zvijezdu i upisao vrijedna tri boda

Veoma važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Viteza nad Zvijezdom u utakmici 15. kola BHT Premijer lige BiH.

Vitežani su u prethodnih 14 kola upisali svega 10 bodova (2-4-8 omjer) i za njih je utakmica sa Zvijezdom bila, moglo bi se reći, "utakmica istine". Pobjeda im je bila itekako neophodna...

Pristupom igri od prve mintu Vitežani su "naglasili" svoje ambicije i počeli su odmah s atacima na gol gostiju iz Gradačca. Prvu, zrelu šansu imali su u 12. minuti. Šišić je centrirao, a Brekalo pgoodio stativu.

U 33. minuti Zvijezda je imala veliku priliku, no Diatta nije iskoristio izlazak oči u oči sa golmanom Živkovićem. Minutu kasnije, Imamović ruši Isanovića u šesnaestercu Viteza, sudija pokazuje na bijelu tačku. Kuduzović je bio precizan za 0:1.

Taj pogodak nije pokolebao goste, koji su u posljednjih pet minuta prvog dijela postigli dva pogotka i preokrenuli rezultat u svoju korist.

U 40. minuti penal za domaće nakon što je Maksumić srušio Vidovića, a Kapetan je pogodio za 1:1. U samoj završnici prvog dijela Dedić je ubacio, a Vidović pogađa.

Tempo igre u nastavku je opao, a to je odgovaralo Vitezu koji je sačuvao prednost i upisao zlatna tri boda. Konačnih 3:1 postavio je u 70. minuti Smriko.
TH 1950

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 02 nov 2013, 17:10

Ante Miše, nekadašnji igrač, ali i trener HNK "Hajduk" iz Splita kandidat je za novog trenera NK "Vitez". Informacija je ovo koju je portal vitez.info imao neposredno nakon što je objavljena vijest kako je prihvaćena ostavka Valentina Plavčića.

U situaciji kad je NK "Vitez" ostao bez trenera Plavčića Miše je bio jedna od želja Vitežana, a potvrda u prilog ovoj tezi je i današnji dolazak Ante Miše na utakmicu Viteza i Zvijezde, na stadionu Kamberovića polje u Zenici.

Ante Miše igrao je u prvoligaškim natjecanjima od polovice 1980-ih do konca 1990-ih. Među ostalim klubovima, igrao je u Hajduku iz Splita, gdje je osvojio priznatu i cijenjenu nagradu Hajdučko srce u sezoni 1. HNL 1993./94. Igrao je na položaju veznog igrača. Igrao je i za nizozemskog prvoligaša Vitesse iz Arnhema. Za reprezentaciju Hrvatske je ostvario 7 nastupa.

Prije preuzimanja klupe Hajduka trenersko iskustvo je stjecao u niželigašima Dugopolju, Mosoru i Trogiru. Pomoćni trener Gorana Vučevića postao je tijekom ljeta 2008. godine, a njegovim odlaskom u jesen iste godine prvi put postaje i glavni trener splitske momčadi.
Neopozivu ostavku dao je 2. kolovoza 2009. godine nakon poraza od Zadra na Poljudu (0:1).
Od svibnja 2010. trener je nogometnog kluba Istra 1961 iz Pule. Tamo se zadržao samo 2 kola jer je ubilježio dva teška poraza s gol razlikom 1:8 te je u srpnju napustio klub. Nakon otkaza Goranu Vučeviću, 18. travnja 2011. po drugi puta postaje trenerom splitskog Hajduka. Prije početka sezone 2011./12. preuzima drugoligaša NK Dugopolje.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 nov 2013, 18:20

Zvanicno: Ante Miše novi trener premijerligaša Viteza!

Nakon danasnje pobjede,jos jedna dobra vijest! :D uskoro opširnije...
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 nov 2013, 18:34

slika

slika

slika
TH 1950

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.