AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Interista di cuore » 24 avg 2010, 21:48

kako bi vam Ibra sjeo,ko budali samar... 8-)

---------------Ibra
Ronaldinho-------------Pato

prejako bi ovo bilo,a iza imaju Pirla da ih pita loptama...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 avg 2010, 21:52

A_d_0 je napisao/la:Dobro sve al zar Strasser nije posudjen u Genou. Ja ko da sam negdje procitao to.
nisam sad 100% siguran al čini mi se da su straser, merkel i oduamadi sad u 50-50% vlasništvu milana i genoe, al izgleda da će ostati u milanu, ili je zigoni umjesto jednog od ovih neda mi se sad tražiti, al 3 su u pitanju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 avg 2010, 01:46

Sta vam je ljudi jeste normalni ! Kakvih 30 mil , pa Rossel nema razlog da ga ne pusti ispod 55-65 mil ! Pa placen je 70 - nevidim razlog da ne vrijedi sada 65 ???? Sta je on to lose odigro ???? Odigro kvlaitetniju 1 sezonu nego sva ostala pojacanje Barce u proteklih 10 godina izuzev maesta Dinha !On jedino moze otici 30 mil + Pato a ostale nebuloze su smjesne ! On je tek doso u Barcu i covjek nema razlog da ide ! To da nece igrati to su djecije price , igrat ce koliko i Villa i Pedro ! Ni minut manje ! On je svjestan da ce Pep rotirat pa cak i Messija i Xavija tako da to odgovara i njemu samom a i klubu radi sigurnosti !
Btw: Mislim da Milan uz duzno postovanje moje ovom gigantu nema ni blizu novca da dovede Zlatana ! Jer bukvlano ne vidim logiku da se covjek kojie je placen 70mil - proda za 1 sezonu za 30mil uz to placas mu godisnje 10 mil za platu i uz sve covjek ej odigro vise nego dobru sezonu ! Nema objasnjena sem da je neki vic ili patka :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 11:21

Andres je napisao/la:Sta vam je ljudi jeste normalni ! Kakvih 30 mil , pa Rossel nema razlog da ga ne pusti ispod 55-65 mil ! Pa placen je 70 - nevidim razlog da ne vrijedi sada 65 ???? Sta je on to lose odigro ???? Odigro kvlaitetniju 1 sezonu nego sva ostala pojacanje Barce u proteklih 10 godina izuzev maesta Dinha !On jedino moze otici 30 mil + Pato a ostale nebuloze su smjesne ! On je tek doso u Barcu i covjek nema razlog da ide ! To da nece igrati to su djecije price , igrat ce koliko i Villa i Pedro ! Ni minut manje ! On je svjestan da ce Pep rotirat pa cak i Messija i Xavija tako da to odgovara i njemu samom a i klubu radi sigurnosti !
Btw: Mislim da Milan uz duzno postovanje moje ovom gigantu nema ni blizu novca da dovede Zlatana ! Jer bukvlano ne vidim logiku da se covjek kojie je placen 70mil - proda za 1 sezonu za 30mil uz to placas mu godisnje 10 mil za platu i uz sve covjek ej odigro vise nego dobru sezonu ! Nema objasnjena sem da je neki vic ili patka :D
alooo bolan de jel se ti slusas sta pricas PATO+30 miliona = Ibrahimovic wwwahahahahahahahhaha omg ne mogu doc sebi omg hahahah pa Pato je po meni za klasu bolji od njega NE sto je nas al je brate bolji,ko da je Ibra igro' ko Pato kad je imao 20godina daj bolan Pato ce biti u njegovim godinama "NEKO" dobro i Ibra je al po meni nije se nesto pokazo IBra odkako je doso u BArcu jer 70 mil je 70 mil on vrijedi ko' citava premijer liga BiH omg al de bolan ubij se omg 30 mil+Pato=Ibrahimovic hahahah nisam cuo veci vic i on ce doci na posudbu a nigdje niko ne spominje prodaju ljudi !!!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 11:31

@ Andres svjestan sam ja da od Ibre nema nista al taj transfer sto spominjes i te pare to moze izgledati samo ovako 30M + Ibrahimovic za Pata.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2010, 11:33

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Dobro sve al zar Strasser nije posudjen u Genou. Ja ko da sam negdje procitao to.
nisam sad 100% siguran al čini mi se da su straser, merkel i oduamadi sad u 50-50% vlasništvu milana i genoe, al izgleda da će ostati u milanu, ili je zigoni umjesto jednog od ovih neda mi se sad tražiti, al 3 su u pitanju
Zigoni...Strasser...i Odumadi su u suvlasnistvu sa Genom 50-50 %
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 11:34

A_d_0 je napisao/la:@ Andres svjestan sam ja da od Ibre nema nista al taj transfer sto spominjes i te pare to moze izgledati samo ovako 30M + Ibrahimovic za Pata.
hahah bravo potpisujem :D 8-) ewo na goal.com pisu kao Galliani reko ako treba ostacu do 31-rvog zbgo ibrahimovica kao oce dati Borriella i jos para za njega a Barca ga neda na posudbu,jedino ako je ta posudba od 4 godine a manje nedaju tako da ostaje jos moguci TRANSFER

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2010, 11:36

ma nek su putili Adiyaha na posudbu nek malo stekne iskustva :D :D :D
A.C. Milan communicates that the player Dominic Adiyiah has been loaned to Reggina Calcio.
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 11:50

senad_flamin je napisao/la:ma nek su putili Adiyaha na posudbu nek malo stekne iskustva :D :D :D
A.C. Milan communicates that the player Dominic Adiyiah has been loaned to Reggina Calcio.
znači ništa od njega, došao kao neki najbolji strijelac svjetskog prvenstva za mlade, a više se nametnuli zigoni, verdi, straser, merkel od njega

zna li neko hoće li neko prenositi tekmu barsa-milan ili da se streamovi traže po netu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 11:53

Koliko znam moracemo preko streama gledat.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 avg 2010, 12:21

Bilo bi lijepo da bude 0:1 za nas, strijelac Ronaldinho! :))
Osim - drugo ime za Želju !

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 12:25

dobili smo novo pojacanje !!!!
Milan je obezbedio usluge Montelonga.

Kako je javio il Corriere dello Sport u utorak, Milan je obezbedio potpis još jednog igrača. Posle Sokratis Papastathopoulasa, Marca Amelije, Maria Yepesa, i Bruno Montelongo će postati novi član Allegrijeve ekipe.

Javljeno je kako je Milan sat dva nakon završetka turnira Luigi Berlusconia otpočeo pregovore oko angažovanja ovog igrača. Na večeri sa direktorom River Plate Pacom Casalom, Adriano Galliani je ubedio rukovodstvo ovog kluba da proda Montelonga Milanu.

Montelongo, 22-godišnji igrač sredine terena, visok 183cm, priključio se 2007.godine Urugvajskoj ekipi River Plate i od tada odigrao je 39 zvaničnih mečeva i postigao 3 gola za svoju ekipu.

Njegov dolazak u klub značio bi i odlazak Ignazia Abatea, verovatno u Fiorentinu ili Genou.
ewo ovdje imate nekoliko streamova http://acmilan-serbia.****/

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 12:30

Bilo bi lijepo kada bi i mi nekada ovako za Kaku organizovali. I on je previse uradio za Milan.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2010, 12:44

A_d_0 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi i mi nekada ovako za Kaku organizovali. I on je previse uradio za Milan.
slazem se !!! :) :) ...KAKA 22 ....on je igrao svaku utakmicu srcem.....
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 17:45

danas galiani bio na sastanku u barceloni u vezi ibrahimovića, nikakvih informacija nema kako je sastanak završio i jesu li nešto dogovorili.
inače uefa je već izbacila nosioce grupa za LP i milan je među njima kao i prošle godine, opet real u drugoj grupi, kao da gledam da će opet biti u istoj grupi 8-)
mada su lakše s njima igrali nego sa na papiru najlošijim cirihom.
ovaj urugvajac koji je došao igra i desnog beka i veznog igrača, tako da su vjerovatnije doveli zbog beka, nema puno podataka o njemu, našao sam samo da je igrao na svjetskom u-20 za urugvaj, al nije gori od odda sigurno

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 17:47

Rijetki su koji mogu biti gori od Odda. Ustvari nema ih nikako.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 avg 2010, 18:10

I ja bi reko da nema sanse da Ibra predje kod vas, mozda sledeceg ljeta,uz neku razmjenu, ja bi najvise volio vaseg Silvu stopera,on bi sledece sezone dobro dosao Barci jer Puyol je ostario , sto se tice Pata , po meni on je precijenjen, Barci ne treba, ne bi imo mjesta da igra, nije on nista bolji ni od Bojan, a Pedro je je za njega vec klasa vise. Jeste Pato veliki talenat, al nekako nikako da se dokaze, povrede ga uhebase, i bilo kako bilo ovakav kakav je sad ne bi imao mjesta u Barci da nam ga dzaba date.

Jedini igrac Milana koji bi bio interesantan Barci u ovom trenutku je mislim Silva, jer je stoper kakav bi godio Barci, a sto se Ibre tice, nema smisla da vam ga dajemo na posudbe kad smo ga platili astronomski, a vi sigurno nemate 50 miliona da ga platite. Opet, vidjecemo sta ce biti, moze se desiti na polusezeni da vam ga damo na posudbu onako dzabe, u ime prijateljskih odnosa.

Veceras se nadamo lijepoj utakmici, bice lijep docek za Dinha, valjda i on prikaze one svoje magije, pozelio sam to vidjeti, pa cak i ako nam valja primati golove zbog njegovih marifetluka.

Usput, puno sezone Milanu u narenoj sezoni, valjda vam ova bude kako treba i da osvojite titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 18:17

Romariooo je napisao/la:I ja bi reko da nema sanse da Ibra predje kod vas, mozda sledeceg ljeta,uz neku razmjenu, ja bi najvise volio vaseg Silvu stopera,on bi sledece sezone dobro dosao Barci jer Puyol je ostario , sto se tice Pata , po meni on je precijenjen, Barci ne treba, ne bi imo mjesta da igra, nije on nista bolji ni od Bojan, a Pedro je je za njega vec klasa vise. Jeste Pato veliki talenat, al nekako nikako da se dokaze, povrede ga uhebase, i bilo kako bilo ovakav kakav je sad ne bi imao mjesta u Barci da nam ga dzaba date.

Jedini igrac Milana koji bi bio interesantan Barci u ovom trenutku je mislim Silva, jer je stoper kakav bi godio Barci, a sto se Ibre tice, nema smisla da vam ga dajemo na posudbe kad smo ga platili astronomski, a vi sigurno nemate 50 miliona da ga platite. Opet, vidjecemo sta ce biti, moze se desiti na polusezeni da vam ga damo na posudbu onako dzabe, u ime prijateljskih odnosa.

Veceras se nadamo lijepoj utakmici, bice lijep docek za Dinha, valjda i on prikaze one svoje magije, pozelio sam to vidjeti, pa cak i ako nam valja primati golove zbog njegovih marifetluka.

Usput, puno sezone Milanu u narenoj sezoni, valjda vam ova bude kako treba i da osvojite titulu
svašta ti napisao, al pedro da je klasa za pata je smješno,
a druga stvar taman da 15 igrača milana ima mjesta u barsi to nije predmet nikakvih razgovora, jer ibra ili ide na posudbu ili prelazi za keš ili ne prelazi nikako, eventualno dolazi u obzir razmjena uz doplatu sa borielom il huntelarom, nikako silvom.
treće to što ste ga vi preplatili i dali etooa i 70 m ili8 koliko već ne znači da on toliko stvarno vrijedi, ako vam ikad iko ponudi 40 m treba da budete presretni, inter vas je izlevatio kao nikad niko u fudbalu prošle godine.
a četvrto stavi kakav link za utakmicu :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 18:20

Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2010, 18:25

A_d_0 je napisao/la:Hahahahahaa Pedro klasa za Pata hahaha, Krkic jednak sa Patom hahahahaha. Covjek ima priblizno golova koliko i nastupa u Seriji A i on meni nasao nekog Pedra za kojeg se prekuce culo. Boze sacuvaj.
taj pedro stariji 3 godine od pata i sa svojih 23 godine dao svega 12 golova za barsu, pato sa 20 godina 6 dao u internacionalu i 36 u milanu, 2 za brazilsku prvu reprezentaciju, a prošao sve mlađe kategorije i nazabijao se ko lud

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []