Baš sam kren'o da pitam kol'ko će Sarajevo imati podrške (ovdje na forumu) od ostalih navijača u 3. pretkolu sad kad su svi poispadali.

Hajmo se pofajtat' sa Atromitosom!

Pitari slave pobjedu svog tima i nista vise. A vi, lijececi se od svojih neuspjeha, opet pokusavate minimizirati nas uspjeh. Strepim kao i svaki navijac od Atromitosa. Ali niko ne pravi niti ce od njih praviti nista vise od cinjenice da su klub koji je cetvrti klub u Grckoj (iako miljama daleko od prva dva i daleko od treceg).Elegant je napisao/la:Pitari su se toliko digli da ce od ovog grckog tima napraviti Bayern i Real u jednom (cak i jace), eto tako ce da bude.
Spustanje im sljedi u PL BiH !
Haj nam objasni koliko ce jos vremena proci od 14 avgusta 2002 (dan kada su masinovodje zadnji put igrale 3 pretkolo bilo kojeg Euro takmicenja)...Elegant je napisao/la:A vi ste tim koji do prije sedam godina nije znao sta je trofej a svo to vrijeme ste najjaci u drzavi BiH, prvac svemira.Steph je napisao/la:Atromitos je završio treći u grčkoj ligi, u kojoj se takmiče Olympiakos, Pao i PAOK.
Daj bolan smiri dozivljaj, sta je onda Kukesi koji je izbacio bogatog Metalistai VAS super silu iz "lige BiH" i igrao u Play-off sa PSV-om.
sarajevo igrali 3. pretkolo LP protiv Dynamo Kieva, nakon sto su izbacili Maltezane i Genk, a mali plavi nisu bili u trecem prekolu 12 godina. PozzLjiljani87 je napisao/la:Još je Željo ispadao u pretkolu lige prvaka dok maleni nemaju prilike ni da zaigraju to,jedino ako prva 3 budu išla u pretkolo lpElegant je napisao/la:To su jaci timovi od Makabija, Hapoela, Maribora, Viktorije, a tek ovi Norvezani su sila.gio10 je napisao/la:I vi našli pričati o obrazu, Zeta, Kukesi
Ovaj grcki tim ti je mjesavina Bayerna i Reala.
Sa kim vi igrate naredni cetvrtak?Elegant je napisao/la:To su jaci timovi od Makabija, Hapoela, Maribora, Viktorije, a tek ovi Norvezani su sila.gio10 je napisao/la:I vi našli pričati o obrazu, Zeta, Kukesi
Ovaj grcki tim ti je mjesavina Bayerna i Reala.
Ovaj momak je u top 3 forumska gospodina. Pozz za mog plavog bratafedeltafrotta je napisao/la:ovdje se sve pubertetlije raspravljaju... sarajevo je ostalo nas jedini predstavnik i na tome im treba cestitati
Sad mi pade napamet. Prije par sezona je Slaven Belupo izbacio Arisa iz EL. Ne znam kakav je omjer snaga onog Arisa i ovog Atromitosa, al sumnjam da je neka velika razlika. Ako su mogli koprivnicani ne znam zasto Sarajevo nebi moglo, a u play offu je sve moguce. Mozda konacno dozivimo ono sto vec godinama prizeljkujemo, BH predstavnika u grupnoj fazi nekog eurotakmicenjaSteph je napisao/la: Atromitos je završio treći u grčkoj ligi, u kojoj se takmiče Olympiakos, Pao i PAOK.
LAŽ. Željo je 2012. godine igrao u 3. pretkolu EL, nakon što je u 2. izbacio Sherif Tiraspol. Znači LAŽEŠ, sebe ili si glup.GangEvil je napisao/la:Haj nam objasni koliko ce jos vremena proci od 14 avgusta 2002 (dan kada su masinovodje zadnji put igrale 3 pretkolo bilo kojeg Euro takmicenja)...Elegant je napisao/la:A vi ste tim koji do prije sedam godina nije znao sta je trofej a svo to vrijeme ste najjaci u drzavi BiH, prvac svemira.Steph je napisao/la:Atromitos je završio treći u grčkoj ligi, u kojoj se takmiče Olympiakos, Pao i PAOK.
Daj bolan smiri dozivljaj, sta je onda Kukesi koji je izbacio bogatog Metalistai VAS super silu iz "lige BiH" i igrao u Play-off sa PSV-om.
Po mom mišljenju se može igrati sa Atromitosom, nemaju nekih vanserijskih igrača, ali eto vidjet ćemo sve već za 6 dana.Signore je napisao/la:Sad mi pade napamet. Prije par sezona je Slaven Belupo izbacio Arisa iz EL. Ne znam kakav je omjer snaga onog Arisa i ovog Atromitosa, al sumnjam da je neka velika razlika. Ako su mogli koprivnicani ne znam zasto Sarajevo nebi moglo, a u play offu je sve moguce. Mozda konacno dozivimo ono sto vec godinama prizeljkujemo, BH predstavnika u grupnoj fazi nekog eurotakmicenjaSteph je napisao/la: Atromitos je završio treći u grčkoj ligi, u kojoj se takmiče Olympiakos, Pao i PAOK.
Suki46 je napisao/la:Steta ,od 4 moguca samo moje Sarajevo proslo . Pozitivne stvari :2 pobjede Sirokog protiv Qabale,prolaz Sarajeva u 3 pretkolo,dobro izdanje Zrinjskog i nijedan poraz Zeljeznicara Negativne stvari :Debakl Sirokog u revansu , poraz Sarajeva kod kuce ,ispadanje Zeljeznicara od objektivno losijeg tima. Sto se tice koeficijenta lose pravo.@Signore otprilike koliki bi bili koeficijenti ova 4 kluba naredne godine ?
Željo 5.95Suki46 je napisao/la:Steta ,od 4 moguca samo moje Sarajevo proslo . Pozitivne stvari :2 pobjede Sirokog protiv Qabale,prolaz Sarajeva u 3 pretkolo,dobro izdanje Zrinjskog i nijedan poraz Zeljeznicara Negativne stvari :Debakl Sirokog u revansu , poraz Sarajeva kod kuce ,ispadanje Zeljeznicara od objektivno losijeg tima. Sto se tice koeficijenta lose pravo.@Signore otprilike koliki bi bili koeficijenti ova 4 kluba naredne godine ?
Kako ja trollam? zato sto govorim cinjenice ?EXIT je napisao/la:Ako ko trola i omalovazava to si ti @pobjedisve
Ja sam govorio i ranije ici u evropu bez vise od pola standardnog tima koji je zavrsio na 4 mjestu u PL, bez ijednog pojacanja i ocekivati rezultat je ravno samoubistvu. Znam jer smo mi to radili tako godinama pa znamo sta se desavalo. Ipak malo respekta prema jedinom bh predstavniku koji jos igra u Evropi.![]()
Da sumiram, mi smo svoje odradili, vi niste.
Sad sa grcima kako god bude, barem imamo jos dvije hefte u evropi a uz malo srece ko zna.
P.S. nemogu se oteti dojmu da je siroki mogao vise od danasnje blamaze.
To je to. Bajram prije bajrama.aS_Roma je napisao/la:1. Sarajevo proslo![]()
2. zeljeznicar ispao![]()
3. lištica ispala![]()
Ne moze bolje
Zeljeznicar Sarajevo 5.950Suki46 je napisao/la:@Signore otprilike koliki bi bili koeficijenti ova 4 kluba naredne godine ?
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, riki46, samirr, Tatamata1946 i 27 gostiju.