AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mozeli se udariti po lopti Tonali, ili da messijas zadrzi jednu loptu sve vam yebem nesposobno
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma hajd sto je on al svi su pod nekim strahom. Calabrija i Tonali jako jako loši
Il Club più titolato al mondo!
Ma ne mogu se ovi sastaviti s loptom, ko da prvi put igraju skupa
Ovdje najbolje promjeniti na 343 formaciju, plus ubaciti Pobegu za čvrstinu u vezi umjesto jednog nehljeba. Kompletna defanziva da se više ne brukamo jer kako stvari stoje, prije će oni dati treći nego što će Milan dati jedan.
Pa onda u uzvratu fino krenuti ispočetka, skontati šta i kako promjeniti i ispraviti jer od ove utakmice nema ništa. Gore od ovoga ionako ne može.
Pa onda u uzvratu fino krenuti ispočetka, skontati šta i kako promjeniti i ispraviti jer od ove utakmice nema ništa. Gore od ovoga ionako ne može.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Kada ti svaki pojedinac na terenu izgleda kao posljednji amater, radi se o jedno jako loše pripremljenoj utakmici.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Piolizam i renesansa. Kad je najpotrebnije ekipa izgleda isto da je Lecce. Cremonese s kojim su igrali bi bolje izgledao.
Nemojte ih braniti bgt, pa pojedini ne znaju gdje su, Calabrija kao da je ustao posle anestezije, odbrana nam kao da je neko na putu nafatao ljude, krila nam Sale i Messijas dovoljno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
Igraju 4-2-4. Propuh na sve strane.
Uzasna postavka kao i voljni momenat igrace.
Diaz
Ne znam zasto je Messiasa ubacio radije Rebica ubaci. Barem trci
Uzasna postavka kao i voljni momenat igrace.
Diaz
Ne znam zasto je Messiasa ubacio radije Rebica ubaci. Barem trci
Tonali, Diaz i Krunić isto tri mlohave ćune. Ljudi ih ubili pojeli na sredini. Jako, jako loše izdanje veznog. Druga stvar, Inzaghi stavio Lautara na Kjaera a kloca na Tomorija. Onaj idiot to ništa ne konta, 45 minuta isto forisranje. Čovjek mu održao fudbalsku lekciju.
- muha milanez
- Kontakt:
Najgore od svega što nemaš opciju na klupi, dok će oni uvesti Broza, Lukakua i Gosensa. Tu će nam biti definitivan kraj.
Pioli mamu ti yebem sa još jednom zbog onih rotacija. Gledaj povreda u pm, isto invalidi.
Pioli mamu ti yebem sa još jednom zbog onih rotacija. Gledaj povreda u pm, isto invalidi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma Inter večeras bolja ekipa a pomažu im igrači Milana u tome. Ovdje jedan gol sve mijenja. Ako ga zabije Inter ovo je gotovo. Ako Milan uspije u tome onda je opet sve otvoreno.
Dakle Leao out, Bennacer također a 4 meča u borbi za LPa su pred nama. Divno.
Dakle Leao out, Bennacer također a 4 meča u borbi za LPa su pred nama. Divno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo je vjerovatno najgore poluvrijeme ove sezone sa aspekta pristupa i taktičkog propusta, a nije da nije bilo loših izdanja. Gore i od petarde protiv Sasula, eto toliko je loše.
Možda bi jedan gol uspio dati vjetar u leđa, ali pitanje je... kako? I ko?
Možda bi jedan gol uspio dati vjetar u leđa, ali pitanje je... kako? I ko?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako yebeni Pioli nije dosad objasnio Diazu da se rjesava ranije lopte ? Radi li on sa igracima uopste na pas igri na treningu ? Jedna od najgorih ekipa u LP po pas igri. I ono sto sam ranije pisao Leao je 70% ove ekipe jednostavno na tome pociva cijela Piolijeva filozofija trci i dodaj loptu nekako Leaou.
Al' niko nas ne zna zgaziti kao Inter, makar ovo kako je Pioli postavljen za trenera. Bilo je teških poraza i u Ligi prvaka protiv klasnih (za nas) ekipa, ali da te ova često uništava gradski rival, pa moj Stefano i konj bio naučio neke stvari 
Identično su nas zgazili i u Superkupu i u ligi zadnji derbi. Ne zna se u kojoj utakmice smo bili nemoćniji.
Identično su nas zgazili i u Superkupu i u ligi zadnji derbi. Ne zna se u kojoj utakmice smo bili nemoćniji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad ce ovo Messijas i CDK da okrenu, no sikiriki.....
A jel moguce da ovaj Inzaghi uvijek ovako unisti Piolia, ja se evo ne mogu tome nacuditi, pa Inter samo protiv nas uvijek djeluje tako nadmocno, pa i verona koja primi 6 komada bolje stoji na terwnu od nas protiv njih
Na izlazu iz tunela Tonali objasnjava Calabriji kako se pusi, kaze ovako ruke drzis i glabas 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedini igrač koji je izašao sa mu.dima noćas je uvijek osporavani Saleamakers. Dečko trči, bori se, dribla, pokušava nešto. Ostali nula.
Izdržat ću Piolija još ovih 5 mečeva do kraja i onda noga, ako Bog da.
Izdržat ću Piolija još ovih 5 mečeva do kraja i onda noga, ako Bog da.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sad sam vidio CDK zagrijava se, odmah me natjeralo u wc, eee samo on fali....ako udje okrecem kosarku r madrid partizan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.