Ja sam optimističan, iskreno sastat ćemo ih, kad smo ih dobivali prošlih sezona i ove ćemo, uvijek smo im dali po 3 komada najmanje...
Još pun stadion naših navijača...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vrlo vjerovatno:nookey je napisao/la:sastav?
Ovo je nešto između 4-5-1 i 4-3-3 jelde?Što nema VidalaOxygen je napisao/la:Vrlo vjerovatno:nookey je napisao/la:sastav?
Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic, Estigarribia
Haha Estigarribia broj 89JuveSissoko je napisao/la:http://www.tuttosport.com/live/SerieA/p ... 77305.html
ovakav sastav Juventusa samo tuttosport moze napravit.
4-4-2,Vidal lakše ozlijeđen,Estigarribia prvi put bi trebao početi,samo 15-tak minuta do sada igrao u sezoni,dobar igrač,bio sjajan na zadnjoj Copa Americi.LBJ MVP je napisao/la:Ovo je nešto između 4-5-1 i 4-3-3 jelde?Što nema VidalaOxygen je napisao/la:Vrlo vjerovatno:nookey je napisao/la:sastav?
Storari; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic, Estigarribia![]()
Kakav je ovaj Estigarribia?
Pobjedit cemo! Iako se neki pribojavaju Genoa zbog nekolicine dobrih igraca, ja sam, kao i uvjek, uvjeren u trijumfBurberry46 je napisao/la:Hajmo Juve veceras po pobjedu! Dobar je sastav, ocekujem u 2 poluvremenu Eliu, Matri zabija![]()
Forza Juve!
Eto postavljeno jeBigBen je napisao/la:Pobjedit cemo! Iako se neki pribojavaju Genoa zbog nekolicine dobrih igraca, ja sam, kao i uvjek, uvjeren u trijumfBurberry46 je napisao/la:Hajmo Juve veceras po pobjedu! Dobar je sastav, ocekujem u 2 poluvremenu Eliu, Matri zabija![]()
Forza Juve!
Btw Bilo bi lijepo, posto si novi, da stavis na svoj profil dole u dno kao kod nas. Gdje god naletimo na forumu na tvoje ime znat' cemo da si Juventino
...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo i od mene jedna dobrodoslica za tebe... Napisao bi ti jucer kad si dosao ali sam imao nekih obaveza...Burberry46 je napisao/la:Eto postavljeno jeBigBen je napisao/la:Pobjedit cemo! Iako se neki pribojavaju Genoa zbog nekolicine dobrih igraca, ja sam, kao i uvjek, uvjeren u trijumfBurberry46 je napisao/la:Hajmo Juve veceras po pobjedu! Dobar je sastav, ocekujem u 2 poluvremenu Eliu, Matri zabija![]()
Forza Juve!
Btw Bilo bi lijepo, posto si novi, da stavis na svoj profil dole u dno kao kod nas. Gdje god naletimo na forumu na tvoje ime znat' cemo da si Juventino
...

Felipe Melo odobrava tvoj dolazak i kaze bienvenutoBurberry46 je napisao/la:Eto postavljeno jeBigBen je napisao/la:Pobjedit cemo! Iako se neki pribojavaju Genoa zbog nekolicine dobrih igraca, ja sam, kao i uvjek, uvjeren u trijumfBurberry46 je napisao/la:Hajmo Juve veceras po pobjedu! Dobar je sastav, ocekujem u 2 poluvremenu Eliu, Matri zabija![]()
Forza Juve!
...

Dobro dosao brate, ja uvijek zaboravim napisatiBurberry46 je napisao/la:![]()
, hvala Arogantni i JuveSissoko na dobrodoslici, jaka slika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.