Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Armageddon2012 je napisao/la:jbg,ne znam hoce li pobrisati,ali juce gledam neki tuzni video pred polazak u gradacac,nema nikoga na stadionu,cak ni od onog rucka sa videa nije bilo nista,navijam za njih zbog toga sto znam kako je nama bilo kad smo bili u takvoj situaciji,oni izgube i sad se bas nesto nasli trzati i mobilisati,angazovati trenera i sve ostalo![]()
Samo bez negative EmireEmir ZENICA je napisao/la:Zanimljivo ce biti gledati Sloboda-Celik i jednim i drugim gori pod nogama !
Ne bi volio da taj mec "odluci" oko ispadanja
to je ono kad smo vas mi izbaciliArmageddon2012 je napisao/la:jbg,ne znam hoce li pobrisati,ali juce gledam neki tuzni video pred polazak u gradacac,nema nikoga na stadionu,cak ni od onog rucka sa videa nije bilo nista,navijam za njih zbog toga sto znam kako je nama bilo kad smo bili u takvoj situaciji,oni izgube i sad se bas nesto nasli trzati i mobilisati,angazovati trenera i sve ostalo![]()
Bas tako!senci-071 je napisao/la:Kao sto neko rece od forumasa sad Fukare trebaju pokazati koliko vole Slobodu,i protiv Borca napuniti Tusanj ,i tako mobilizirati svoju ekipu i napuniti koliko toliko kasu.Ako ne napunite Tusanj i ne napraviti paklenu (sportsku )atmosferu da igracima Borca klecaju noge onda,i niste za Premijer lige.Utakmica protiv Borca vam je kao da igrate za L.P i sta vam vise treba za mobilizaciju.
Ma ja, nikada pameti necemo doci dok nesto mi ljubitelji Slobode ne poduzmemo!harry_90 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mesanovi ... viti/79815
Zamolio bih da se ispravi jedan mali dio teksta,a to je ovaj na kraju..Vedran Kovacevic nece vodit Slobodu do kraja prvenstva,vec Ibrakovic Abdulah kao sto svi vec znaju![]()
Dokazati momcima da smo uz njih u ovim teskim trenucima,bio bih zadovoljan i sa 4000 na Tusnju,al da svi urednu plate karte od obicnih do najvatrenijih navijaca po 5 km da se klubu pomogne makar nekako..al znam da od toga nece biti nista !
Samo se nadam ako ostanemo da se nece dovodit kvazi pojacanja iz Srbije itd kao sto je do sad bila praksa.. evo sad citam u OKK Slobodu pred mec sa Bihacem na jedan mec doveli tri pojacanja iz Srbije u strahu od porazanista se nije promjenilu ni u ovom novom klubu u Tuzli,nasa djeca se zanemaruju,a dovode se igraci iz Srbije preko nekih agencija za jedan mec i pitaj Boga koliko ce biti placeni.. Nema vise Vujovica da dovodi anonimuse iz Srbije i Bilece,sad su tu grobari KK Slobode Lakic,Berbic,Hodzic..isto sranje samo drugo pakovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.