zadar poluvrijeme 42 45 i naravno odmah lijepo krenulo padanje 9 0 serija krke 42 54

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zadar krka 56 72 ubise ih ljudixxl basket je napisao/la:ostali mi mainz i zadar
zadar poluvrijeme 42 45 i naravno odmah lijepo krenulo padanje 9 0 serija krke 42 54
Löwen 30 18 12Citizen-X je napisao/la:na lajvu kvota na PSV 1,4 trenutno na Bredu 6,5 - smijesno jbote Breda se ne da i uzvraca a ovakav nesrazmjer u kvotama... ko da PSV vodi...
Jaruga,ja cekam PSV za 43KM,@Monolog za 100KM,a @bavarian_bk za 27KM.Citizen-X je napisao/la:na lajvu kvota na PSV 1,4 trenutno na Bredu 6,5 - smijesno jbote Breda se ne da i uzvraca a ovakav nesrazmjer u kvotama... ko da PSV vodi... pa eto ako je kome za utjehu kladionica ocekuje pobjedu PSVa
kreten retard i sta sve ne - zaboravio...svaka cast naklon do poda.........kolka je kvota bila da odem da se napijem od muke.... losa vijest Breda vodi... izgleda da sam urek'o pa mi je bolje da zacepim... dan mi je qrcina ziva - propustim odigrat livorno propustim ovo tvoje... debilcina kretencina i sta sve ne......Monolog je napisao/la:Löwen 30 18 12Citizen-X je napisao/la:na lajvu kvota na PSV 1,4 trenutno na Bredu 6,5 - smijesno jbote Breda se ne da i uzvraca a ovakav nesrazmjer u kvotama... ko da PSV vodi...
Kiel 30 14 16
Prijatelju, nadam se da si me posluš'o u vezi ovoga.Sad sam došao sa pokušaja pijanke, nešto mi se nije dalo, ali osmijeh je na licu zbog nenad*ebivo dobrog osjećaja kada je X u pitanju.
Also, još da tamo PSV pobijedi i biće još nekih para.
Naravno prokleta C. Zvezda igra odbranu k'o Boston Celticsi, jbm.
da si tu castio bi te gajbom pive... nemas pojma kako mi je krivo - jesam debil u pm.....Monolog je napisao/la:9.5 super ponuda, 8.5 obična. Naravno, da ne bi morao ubacivati neke parove, odigr'o sam običnu. Jbg, nije neka uplata, ali ti ne mogu opisati koliko mi je drago što sam ovo proš'o. Ono, fakat me boli ona stvar kako će PSV završit(iako bih volio da prođe, pa da legne još malo casha), s obzirom da je ovo remek-djelo skinuto.
Da ne zaboravim, uplata je bila 3.40.
ma jaruga moj ona ce bit sa ili bez ovog - sj ebo sam se samo takoMonolog je napisao/la:Joj jesu trash parovi na liveu. A, ne bih se iznenadio da sad Atalanta sa igračem manje dođe do boda(vjerovatno su uplate na Livorno porasle). Baš su krkanski parovi.
Btw, ja pamtim ovu gajbu, kako god da okreneš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.