A Ibrahimovic je doveden za duplo više od toga ili 6x više od Ruuda i nema DVIJE sezone cekanja...jedna, vidi se može li ili ne može pomoci...aha ne možeRaul_64 je napisao/la:Mozda bi to bilo u redu da je Karimu ovo druga utakmica a ne druga sezona,i da nije dobio sansu....i da nije placen 35 miliona...pa za te pare je skoro doveden El Fenomeno...3x vise para nego za Ruuda...izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala).
mozes onda razumjetit da se sa njim i nema strpljenja
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jel Berbatov valja ili ne?izzo je napisao/la:Ali ne može, ljudi su po prirodi licemjerni a navijaci Reala posebno.
Jel valja Lukas Leiva?
Kakav je Bendtner?
Kakav je Robinho?
Kakav je Badstuber?
...
....
......
I tako je svagdje,pa cak i i navijaci barcelone,nakon poraza od Arsenala zakljuce da Pepe nema pojma o taktici...
licmjerno je zakljuciti da su samo navijacu Reala takvi....
Prvo nije 6x...a sad si samo sebi kontrirao da bi Benzema trebao dobiti nogu u prvoj sezoni a maloprije je prica bilaizzo je napisao/la:A Ibrahimovic je doveden za duplo više od toga ili 6x više od EL Fenomena i nema DVIJE sezone cekanja...jedna, vidi se može li ili ne može pomoci...i noga, nema dvije godine cekanja da nadođe...jel tako?? tako je.
jel tako da si polupijan,tako je...izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije i žestoko pljuvali po covjeku (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala)....jedna loša partija i sve se naopcake okrece, odjednom niko ne valja...a da ste pobjedili koji slucajem veceras, nikom živom nebi palo na pamet da Benzemu naziva invalidom, pa taman da je 5 puta mašio zicer.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mora čovjek popit malo Real izgubio
Što se tiče Benza ja ga kritikujem otkako imam ovaj acc na forumu napisao sam jednom da se krenuo popravljat no i to bila jedna tekma jošu januaru
Di Maria me isto nervira sanjam dan da njih dvojica odu 
Što se tiče Benza ja ga kritikujem otkako imam ovaj acc na forumu napisao sam jednom da se krenuo popravljat no i to bila jedna tekma jošu januaru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovaj baš ogranicen i bukvalan do bola
ne može da skonta da tim postovima ukazujem na svu njihovu dvolicnost u stavovima i mišljenjima koja mjenjaju iz dana u dan kako vjetrovi pušu (citaj kako se rezultati poklapaju)....pravi navijaci, nema šta
aferim i samo naprijed, Perez se ponosi sa vama,a i mrtvi Franco iz groba.
A sad nastavite pljuvati po Benzemi a slaviti ga kad bude zabio Lyonu
- anonymousHD
- Kontakt:
Znaš kako mi skačeš po živcima, još ovaj Benzema mi digo tlak, puknuti će mi film prohackat ću ss.ba forum samo da tebe banujem. De molim te prošetaj 
izzo je napisao/la:Ovaj baš ogranicen i bukvalan do bola![]()
![]()
ne može da skonta da tim postovima ukazujem na svu njihovu dvolicnost u stavovima i mišljenjima koja mjenjaju iz dana u dan kako vjetrovi pušu (citaj kako se rezultati poklapaju)....pravi navijaci, nema šta
aferim i samo naprijed, Perez se ponosi sa vama i mrtvi Franco iz groba.
Prvo procitaj pazljivo....jel danas Lukas Leiva najbolji DMF na svijetu a sutra ne moze igrati u nizerazrednoj Brazilskoj ligi...
svi su licemjeri niko nije izuzetak,al ne trebali mi potpuno hladni kad je zabio gol Lionu ospovati mu mater....ili veceras kada se nije sastavio sa loptom,ustvari jest jednom kada je isla u gol pa ju je spretno izbacio....trebao bi ga hvaliti i reci kako je dobro odigrao...ne ide pasa moj
ja cu prvi reci da je Ronaldo odigrao slabo,lose da je on krivac za poraz....jer sad to nebi trebao reci jer je zabio 70 golova u 70 utakmica i ima ogroman kredit...
A opet ti kazem procitaj pazljivo,prvo si rekao da se Benzema treba cekati a onda si naveo primjer Ibrahimovica i rekao da ako nije valjao odma zasto ga cekati...
Tako lahko gubimo bodove u Primeri da je to za ne povjerovati...Po meni jako losa igra,ova ekipa sa ovim trenerom treba pokazivati mnogo vise.Mnogi ce se nasmijati na ovo ali po meni zadnja utakmica MAN CITY-a se vidi da se radi na toj igri,da prave ekipicu neku,mi smo poceli onaj seljacki fudbal ko MAN CITY:S i to stvarno nije za gledati.Ovo ne govorim samo za ovu sad tekmu,vec za opcenito tekme.Ova ekipa mora i moze bolje!!! 
Meni je samo zao sto je Benzema otisao u Real. Steta, odlican igrac.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Klasicna laž , gdje sam ja naveo/napisao da se Benzema treba cekatiRaul_64 je napisao/la:izzo je napisao/la:Ovaj baš ogranicen i bukvalan do bola![]()
![]()
aferim i samo naprijed, Perez se ponosi sa vama i mrtvi Franco iz groba.
A sad nastavite pljuvati po Benzemi a slaviti ga kad bude zabio Lyonu![]()
![]()
Prvo procitaj pazljivo....jel danas Lukas Leiva najbolji DMF na svijetu a sutra ne moze igrati u nizerazrednoj Brazilskoj ligi...
svi su licemjeri niko nije izuzetak,al ne trebali mi potpuno hladni kad je zabio gol Lionu ospovati mu mater....ili veceras kada se nije sastavio sa loptom,ustvari jest jednom kada je isla u gol pa ju je spretno izbacio....trebao bi ga hvaliti i reci kako je dobro odigrao...ne ide pasa moj
ja cu prvi reci da je Ronaldo odigrao slabo,lose da je on krivac za poraz....jer sad to nebi trebao reci jer je zabio 70 golova u 70 utakmica i ima ogroman kredit...
A opet ti kazem procitaj pazljivo,prvo si rekao da se Benzema treba cekati a onda si naveo primjer Ibrahimovica i rekao da ako nije valjao odma zasto ga cekati...
Ako vam je bio odlican i heroj protiv Lyona ,neka onda bude i par dana poslije protiv Deprotiva...to je smisao moje price, ali izgleda da je to za tebe jednacina sa više nepoznatih.
izzo je napisao/la:Klasicna laž , gdje sam ja naveo/napisao da se Benzema treba cekatiodmah sad navedi to
šta mene boli ki.ta za Benzemu i neko cekanje oko njega?? nidje veze, to me kao navijaca Barse apsolutno ne zanima.
uh ebem te nesposobno on ce opet reci da je tu pokazivao nasu licemjernost,opet gura ono svoje jeftin pokusaj diskvalifikacije sagovornika gdje nije ni odgovorio na argumente nego je samo citirao si podoban dio i nastavio udarati po svom...izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga,
ahaizzo je napisao/la:to me kao navijaca Barse apsolutno ne zanima.
dobar sam u matematiciizzo je napisao/la:ali izgleda da je to za tebe jednacina sa više nepoznatih.
- anonymousHD
- Kontakt:

ahh. dragi benzema, jesi i smotan bože dragi
anonymousHD je napisao/la:Ono što Benzema fula, pa ono ni Adilović iz Čelika ne bi profulao. Hoćemo Adilovića u Real Madridu!
pa da ga userete
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Uci Benzema Kaku - kako da Fatihu prouci - al dzaba vam sve hehhehehheanonymousHD je napisao/la:
ahh. dragi benzema, jesi i smotan bože dragi
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Laku noc bparene mislim da si ispunio danasnju kvotu na ovoj temi
....
A za sve ostale ljude dobrog srca...

Budite mi dobri...
A za sve ostale ljude dobrog srca...

Budite mi dobri...
Ja vam stalno ponavljam - da valja davno bi zaigro u BlaugranianonymousHD je napisao/la:Svršavali. Taj lik hodati ne zna, onaj gol iz Lyona je čista sreća. Ni on sam ne zna kako je ušla, na guzove nekako. Lik je celu **** sezonu **** od igrača, nema pojma. Pa on primiti loptu ne zna. On uopšte ne gleda gdje dodaje. Invalid lik i gotovo.izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala).
Ja vam stalno ponavljam-da valjate zvali bi se Real Madirdbparena je napisao/la:Ja vam stalno ponavljam - da valja davno bi zaigro u BlaugranianonymousHD je napisao/la:Svršavali. Taj lik hodati ne zna, onaj gol iz Lyona je čista sreća. Ni on sam ne zna kako je ušla, na guzove nekako. Lik je celu **** sezonu **** od igrača, nema pojma. Pa on primiti loptu ne zna. On uopšte ne gleda gdje dodaje. Invalid lik i gotovo.izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala).
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Evo zovemo se horski pod jednim velikim hrastom pored jednog mosta u ponoc na minus sedam.

- anonymousHD
- Kontakt:
Ja ba i to što kažešbparena je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Ono što Benzema fula, pa ono ni Adilović iz Čelika ne bi profulao. Hoćemo Adilovića u Real Madridu!
pa da ga userete
bparena je napisao/la:Evo zovemo se horski pod jednim velikim hrastom pored jednog mosta u ponoc na minus sedam.![]()
![]()
Hajde samo da ode ovaj snijeg,porast ce temperatura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.