FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posljednja tri derbija na Grbavici raspaloj mi dobijamo crveni karton. Interesantno je da je rijetkost derbi tamo a da nemamo igraca manje. Sjecam se one godine sa Skorom i Jahovicem dva manje igraca i izvukli 0 0.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma fulo je u otpisivanju i selektiranju srede i sve mu se vraca.
Tu je debelo pogrijesio, a ni bekove nije poboljšao.
Sad dolazi na naplatu
Tu je debelo pogrijesio, a ni bekove nije poboljšao.
Sad dolazi na naplatu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Al dobro, moze li se bar osutati na gol?
Jel toliko jak bojkot da i ne gledaju na gol ?
Jel toliko jak bojkot da i ne gledaju na gol ?

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ako Rožman nije kriv onda su krivi igrači, ali da se razumijemo svi su odreda njegovi. Nek bude mudonja prizna grešku i redom u tri **** materine pošalje Julardžiju, Soldu, Matanovićai i prizna da je od ovih ubleha otjerao kvalitetnije Šerbečića, Baltu, Zeljkovića. Vrančić je još uvijek slobodan. Njemu treba jaja dobro da obliže u znak izvinjenja.
-
- Kontakt:
HUSREF MUSEMIC
.
.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Braco je lijek za nas. Jednostavna taktika ako ke sutas neces ni dat.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:53Al dobro, moze li se bar osutati na gol?
Jel toliko jak bojkot da i ne gledaju na gol ?![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
3 utakmice 0 bodova, gol razlika 1:7 ma ne treba mijenjati trenera nije do njega 

Glupa je i nepotrebna prica o vlasnicima. Mi smo se privatizovali. Imamo vlasnike. Imacemo ih uvijek. Mi njih ne mozemo otjerati. A i nema potrebe da ih tjeramo. Vlasnici se mogu mjenjati ali nivo ulaganja se nece bitno mjenati ,jer zavisi od mogucnosti vracanja ulozenog a on je zbog naseg ekonomskog stanja -skroman. Mirvic kao suvlasnik ocito grijesi . Na to mu treba ukazivati. Pokazalo se lose dovodjenje trenera kojemu se daju menadzerske ovlasti. To je sve u zelji za instant uspjehom. Da se dovede neko ko ce ciniti cuda. Pogresno. Treba neki stari iskusni bosanski trener i polako,lagano,nepretenciozno. Igrati lopte i sve ce doci na svoje mjesto.
Husref je star i bolestan. Nije ovo za njega.
Husref je star i bolestan. Nije ovo za njega.
5 utakmica na proljece 1 gol. Real f.ucking Madrid
- feniksptica
- Kontakt:
Znao dozivjet isto potop ja Grbavici.
Ako ga prizivas zbog ovog.
A ako prizivas opcenito nije upgrade.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
O tome pričam. Nevjerovatno kako brzo igrači dožive strmoglavi pad, to je prosto nemoguce.
5/6 situacija veceras se osjetila kurcobolja, po izgubljenoj lopti ide hodanje. Bez ikakve reakcije i akcije.
4 dana ranije totalno druga ekipa
Pa matter vam yebem koga yebete vise
I jesmo kao klub izgleda za Husrefa i njemu slicne. Nema ovdje napretka bojim se nikad.
Da dodje Perez iz Reala isti kurko bi bio. Zaklati kurban nasred Koseva i krenuti ispocetka. Mi smo pod sihrama.
Da dodje Perez iz Reala isti kurko bi bio. Zaklati kurban nasred Koseva i krenuti ispocetka. Mi smo pod sihrama.
- TurkishAirlines
Od vcrs, ko god napadne onog ko preventivno popljuje novog igraca/trenera treba ban dobiti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Fino izađe se u javnost i kaže to sve. Ziljkić i co. zašto onda nisu na tribinama? Šta je sa pozicijom direktora? Ayla je i dalje tu? Ako nije zašto ta pozicija nije popunjena i da Mirvić jasno kaže direktor je umjesto mene tu, kad on nešto kaže kao da sam i ja rekao i gotovo.jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:46Smjena doktorajoker90 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:44A najveći problem je?jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:44Trenera ne mijenjati pod cijenu ispadanja.
Trener je najmanji problem Sarajeva.
Tim Varesanovic - predvodjen Ziljkicem
Ljutnja sto su se haveri otjerali
Ne postojanje predsjednika kluba u gradu koji siđe nego preko video linka prati utakmice
Mahala
Pa tek onda trener
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Neće možda da igraju na 2 fronta.ajdohordas je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:56O tome pričam. Nevjerovatno kako brzo igrači dožive strmoglavi pad, to je prosto nemoguce.
5/6 situacija veceras se osjetila kurcobolja, po izgubljenoj lopti ide hodanje. Bez ikakve reakcije i akcije.
4 dana ranije totalno druga ekipa
Pa matter vam yebem koga yebete vise

jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:46Smjena doktorajoker90 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:44A najveći problem je?jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:44Trenera ne mijenjati pod cijenu ispadanja.
Trener je najmanji problem Sarajeva.
Tim Varesanovic - predvodjen Ziljkicem
Ljutnja sto su se haveri otjerali
Ne postojanje predsjednika kluba u gradu koji siđe nego preko video linka prati utakmice
Mahala
Pa tek onda trener

Mahala mu je i Kyeremeha na beka gurnula,a ja pardon zeznuo sam se to je dobar potez kako si nam vec objasnio. Mozda mu se i Renan na golu svidi sad kad je vidio kako mu stoji golmanski dres

Nek se zahvali Mirzi sto mu je spremio ekipu u prvom dijelu kad je došao pa na konto toga i uzesmo prvi derbi i tako neke utakmice
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 mar 2024, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jeste sa 5-6 povrijedjeni igraca i opet osvoji titulu na krajufeniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:56Znao dozivjet isto potop ja Grbavici.
Ako ga prizivas zbog ovog.
A ako prizivas opcenito nije upgrade.
Nek i ovaj izgubi sva 3 derbija ako ce donijeti titulu u vitrine.
Gubljenje vremena bezveze,mi od Sablica smo promjenili jos 5 trenera a nismo 2% napredovali sta vise nazadovali smo
Ovo samo Husref moze ispravit i Mirvic je toga svjestan.Pa kako hoce
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hoćemo vas natamburati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 mar 2024, 21:57Simon Rozman nakon poraza i optuzbi navijaca Sarajeva da je on najveci krivac
![]()

-
- Kontakt:
Jel branioci opet kazu puna podrska
Valjda i sad kazete da treba da leti trener jer je primio tricu od NIKAD goreg zelje?!

Valjda i sad kazete da treba da leti trener jer je primio tricu od NIKAD goreg zelje?!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Pitar6785, SamoDaKazeem i 73 gosta.