Mislim da se ovih nekoliko nece javljati nekoliko danaBeduin je napisao/la:Ovaj HElo je nekad bio normalniji forumas. Dinastija Mujkanovic ga je negdje izvarala opasno, nije to do Slobode ba.HElo je napisao/la:Najvise zbog finansijskog kur.enja gore navedenogAerials je napisao/la:Pa ne znam što si reagovao onako na ovaj Beduinov post koji je po meni skroz na mjestu? Kao da si se našao uvrijeđenim ili prozvanim. Ništa pogrešno nije rekao, ovdje imaš uvijek dežurne pljuvače koji jedva čekaju nešto loše da krenu sa svojim glupostima.![]()
Meni Smajic nije nikakav talenat i kraj price boli me briga sto neko svrsava na njega.
Ne pisem nista ni protiv jednog drugog naseg igraca al protiv ovog dajdzinog panja koji mi j... zivce kad odem na Tusanj da.
Nisam ja bolan izvode plate postavljao ovdje pa se kurcim. Mozda i ja imam slabija primanja, ali opet podrzim Slobodu kad god i gdje god mogu. Radujem se svemu pozitivnom oko Slobode, a vi se radujete svemu negativnom otkako je otisao onaj sa "frizurom na kanal". Svi se smijali Todorovicu, psovali na stadionu mu, pa odigra dobro i prodade se i odmah pozitivna prica. Sad imamo igraca koji je jos mladji, odograo jedan period dobro i na probi je u jos jacem klubu i vi ste strucni u ocjeni kako je on antitalenat i pojma o fudbalu nema, a krivo vam kad neko kaze da ste i sami neuspjesni toliko da nista posebno ne predstavljate za okolinu u kojoj zivite. U protivnom biste znali koliko je tesko uspjeti a jos teze se odrzati u vrhu, posebnu u nasoj drzavi i okolini pa biste i vise cijenili i podrzavali druge u toj nakani.
De ti sad opet kroz humor Beduinu ukazi na neznanje.
Svaka cast za sve napisano, doktorski objasnjeno