Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kakav mec igraju Monfils i Cuevas, kakva ludacka poslastica. 
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
da gael nije fin komad budale, ovo bi davno rijesio... kad bih nekako mogao da biram u tijelo kojeg sportiste da prebace moj um, to bi bio monfis... onako tijelo i talenat, potencijal, a on ne zna da iskoristi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma Cuevas se prepao publike. Da je bio neutralan teren lagano bi prosao.DANTES je napisao/la:da gael nije fin komad budale, ovo bi davno rijesio... kad bih nekako mogao da biram u tijelo kojeg sportiste da prebace moj um, to bi bio monfis... onako tijelo i talenat, potencijal, a on ne zna da iskoristi
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kakav preokret publike i kako pucanje pod pritiskom Cuevasa, ovo je nevjerovatno bilo
Eto Grevis sto ga nije bilo prije 30 godine, jos je Gael ukljucio fifth set mode in Pariz, i ludnica je bila, urlaju Francuzi k'o Bosnje u Australiji protiv Dodiga
Pa cak i na duplu gresku Cuevasa veselje je. Zar je moguce toliko pasti i ispustiti 2 brejka prednosti u setu u kojem moze zavrsiti mec
Iako je ovo bio super nekvalitetan mec, pogotovo kako mu se blizio kraj, bila je prava ludnica, al' s ovakvom igrom iz prva 2 kola Monfils ne treba brinuti Fedexa ni najmanje, jos kad znamo da ce ovdje publika bit pola pola
onda bi Roger mogao proci lakse od ocekivanog...
Dantes, samo polahko ahbabu moj

Iako je ovo bio super nekvalitetan mec, pogotovo kako mu se blizio kraj, bila je prava ludnica, al' s ovakvom igrom iz prva 2 kola Monfils ne treba brinuti Fedexa ni najmanje, jos kad znamo da ce ovdje publika bit pola pola
Dantes, samo polahko ahbabu moj
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš tako, jedan od njegovih najboljih mečeva na šljaci. I to baš protiv Damira. Koliko mu se puta desi da ne može bazen pogodit ali baš danas sve pogađa. Nije imao sreće Damir, Federer kad igra svoj najbolji tenis teško da ga iko može dobit.Edin TM87 je napisao/la:Kakav Monfils, prosao Schwartzmana samo zbog sirove snage domaceg terena i jer je se Argentinac malo prepao pred kraj, al' tu je drugi Juznoamerikanac da ga izbaci i ocisti put Rogeru![]()
Wawa je najopasniji, al' nadam se da ce opet zakazat i dokazat da je musterija rado vidjena preko puta mreze za Fedexa.
Inace, prvi put navijam protiv Federera i on igra perfektan mec, kako je pogadjao i svih uglova nevjerovatno, kad gledam kontra njegove perspektive to je skroz drugi Federer, ne znam jel' samo ja imam taj osjecaj, al' jedan od najboljih njegovih meceva na RG, pa i na sljaci ofanzivno, kumovao je malo i slabiji protivnik koji je u defanzivi bio vecinom, al' kad znas da i Dzumhur igrao dobro, onda to dodaje na vrijednosti.
Keiu se potpuno otvorilo, protiv Gabashvilija u osmini finalaPrije toga WO imao, i onda kazu Fedexu dobar zrijeb. Jos cetvrfinale mu donosi Tsongu ili Berdycha, sto bi svako prihvatio u ovoj fazi jos na sljaci. Ona njegova igra protiv Bellucija i ova Fedexa danasnja garantuju klasik u polufinalu.
Al' rekli smo mec po mec![]()
![]()
![]()
Idemo do cuda!
ps Cuevas pred pobjedom, nije lose
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
barbarezsergej
- Kontakt:
Zna li neko ko je stariji prosjed covjek koji je danas bio na mecu monfilsa I bodrio ga a bodri kako sam primjetio sve francuze, bas je cesto bio u kadru a poznata mi faca a stvarno ne mogu da se sjetim ko je I sta
predsednik Teniskog saveza Francuske...
federer pogađao zato što je damir slao previše kratke lopte...
federer pogađao zato što je damir slao previše kratke lopte...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
barbarezsergej
- Kontakt:
Hvala
federer je rekao na eurosportu da je damir igrao staromodni tenis daleko iza osnovne linije i da mu je to olakšalo posao i da je zahvaljujući tome mogao čak i da isproba neke stvari
Edin TM87 je napisao/la:Kakav preokret publike i kako pucanje pod pritiskom Cuevasa, ovo je nevjerovatno biloEto Grevis sto ga nije bilo prije 30 godine, jos je Gael ukljucio fifth set mode in Pariz, i ludnica je bila, urlaju Francuzi k'o Bosnje u Australiji protiv Dodiga
Pa cak i na duplu gresku Cuevasa veselje je. Zar je moguce toliko pasti i ispustiti 2 brejka prednosti u setu u kojem moze zavrsiti mec
![]()
Iako je ovo bio super nekvalitetan mec, pogotovo kako mu se blizio kraj, bila je prava ludnica, al' s ovakvom igrom iz prva 2 kola Monfils ne treba brinuti Fedexa ni najmanje, jos kad znamo da ce ovdje publika bit pola polaonda bi Roger mogao proci lakse od ocekivanog...
Dantes, samo polahko ahbabu moj![]()
![]()
nađi negdje snimke kad je noah osvajao RG, mislim da je to bilo 82 ili 83, to je više ličilo na fener-galata nego na tenis
Unofficialpage je napisao/la:Baš tako, jedan od njegovih najboljih mečeva na šljaci. I to baš protiv Damira. Koliko mu se puta desi da ne može bazen pogodit ali baš danas sve pogađa. Nije imao sreće Damir, Federer kad igra svoj najbolji tenis teško da ga iko može dobit.
Chitao sam te i ovde, a i na gornjim temama. Ono poredjenje Dzumhura i Corica ti je vrh.
Sve chekam da vidim neki smajli... kontam ovo shto pishesh je zez, navlakusha...ali jok, bre: ti si mrtav ladan dok provaljujesh gluposti.
Ma nacekat ce se Francuzi da im neko osvoji, al' kad ih gledas timski 4 strasna igraca imaju, ne razumijem kako mogu gubit Davis Cupjestamaji je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Kakav preokret publike i kako pucanje pod pritiskom Cuevasa, ovo je nevjerovatno biloEto Grevis sto ga nije bilo prije 30 godine, jos je Gael ukljucio fifth set mode in Pariz, i ludnica je bila, urlaju Francuzi k'o Bosnje u Australiji protiv Dodiga
![]()
Iako je ovo bio super nekvalitetan mec, pogotovo kako mu se blizio kraj, bila je prava ludnica, al' s ovakvom igrom iz prva 2 kola Monfils ne treba brinuti Fedexa ni najmanje, jos kad znamo da ce ovdje publika bit pola polaonda bi Roger mogao proci lakse od ocekivanog...
Dantes, samo polahko ahbabu moj![]()
![]()
nađi negdje snimke kad je noah osvajao RG, mislim da je to bilo 82 ili 83, to je više ličilo na fener-galata nego na tenis
Magica se nekad izjasnjavao kao navijac Federera koliko se sjecam, sad ga mrzi vise od Virtua
Bolan Magi znas i sam da ce Djokovic koliko god dobro igr'o zachokirat il kontra Nadala il kontra neke druge prepreke koja bude imala dan ovdje na RG.
Roger Federer the greatest of all time!
Daleko od svog najboljeg na šljaciVirtu4l je napisao/la:Odigrao je Roger dobar meč.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje gluposti? Federeru se nerijetko dešava da ima 30+ UE i to ne protiv TOP 10 igrača a jučer je pogađao sve, neke udarce koje zaista rijetko pogađa. I ovo je bio jedan od njegovih najbolji mečeva na šljaci ove sezone.MaGiCa je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Baš tako, jedan od njegovih najboljih mečeva na šljaci. I to baš protiv Damira. Koliko mu se puta desi da ne može bazen pogodit ali baš danas sve pogađa. Nije imao sreće Damir, Federer kad igra svoj najbolji tenis teško da ga iko može dobit.![]()
Chitao sam te i ovde, a i na gornjim temama. Ono poredjenje Dzumhura i Corica ti je vrh.
Sve chekam da vidim neki smajli... kontam ovo shto pishesh je zez, navlakusha...ali jok, bre: ti si mrtav ladan dok provaljujesh gluposti.
A to za Džumhura i Bornu, glupost ako kažem da je možda i Damir imao isti potencijal kao i on ali ne i uslove kao on? Možda je mogao biti bolji teniser od njega da je imao iste uslove. Borna će vjerovatno biti uspješniji teniser od Damira, ono što je radio i radi još uvijek već 4-5 godina to je Borna uradio za godinu dana, nekoliko WC-ova, malo sreće, od toga Damir nije ništa imao...
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
borna je veliki talenat, najveći na balkanu ikad... e hoće li postati dobar igrač pokazaće vrijeme... bio je prvi igrač kao junior uzimao GS, i najvažnije od svega rano prešao u seniore(prije nego damir)
ne možeš reći da je damir veći talenat i da su samo uslovi krivi... to je isto kao da ja kažem da bogdan bogdanović veći talenat od kajri irvinga, ali nije se rodio kao crnac i nije trenirao u SAD...
znam da se gleda na svoje kao da su najbolji, ali sudba kleta, sudije, mjesec, sunce, menstruacija ih spriječi...
e sad si isti kao oni srpski navijači kojima đoković je najbolji ikad, najtalentovaniji(nije čak ni talentovaniji od janka ili ane, ali šta je talenat, ništa), najjači najljepši....
ne možeš reći da je damir veći talenat i da su samo uslovi krivi... to je isto kao da ja kažem da bogdan bogdanović veći talenat od kajri irvinga, ali nije se rodio kao crnac i nije trenirao u SAD...
znam da se gleda na svoje kao da su najbolji, ali sudba kleta, sudije, mjesec, sunce, menstruacija ih spriječi...
e sad si isti kao oni srpski navijači kojima đoković je najbolji ikad, najtalentovaniji(nije čak ni talentovaniji od janka ili ane, ali šta je talenat, ništa), najjači najljepši....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Borna jest veliki talent i bit' će odličan igrač ali ga ja ne vidim kao GS osvajača i kao No.1 iz razloga što su po meni Kyrgios, Zverev i Rublev bolji igrači. A pogotovo ga ne vidim kao nasljednika Novaka, mislim da nema taj kvalitet, za TOP 10 ima sigurno i bit' će vjerovatno stalni član TOP 10 a za nešto više teško. Možda griješim ali ja tako vidim situaciju.
Damir da je imao bolje uslove, veću brigu mogao je biti novi Čilić. Ja se još uvijek nadam da može biti kao Tsonga (sa 22. godine je bio 200+ igrač a sad je u ili blizu TOP 10).
Damir da je imao bolje uslove, veću brigu mogao je biti novi Čilić. Ja se još uvijek nadam da može biti kao Tsonga (sa 22. godine je bio 200+ igrač a sad je u ili blizu TOP 10).
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne može biti čilić kad nema visinu, ni servis... možda da si rekao ferer pa ajde...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Više sam mislio na uspjeh. Da ima njegove rezultate, teško da može biti novi Ferrer, ipak je stepenica više i za Čilića i za mnoge druge tenisere.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.