Koreografija J**+ kevu
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma brate ludnica ovako je samo dvaput u godini kad dolaze Argentinci i vi vjerujem da je tako i kod vas kad dolazi Borac a jos su pogodili termin za igranje uffff
Koreografija J**+ kevu
Koreografija J**+ kevu
Melburnski Lesinar
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Na koreografiji ce pisati "Neka cuje Srbija,i cijela Hrvatska,da je nasa Bosna,zajednica bratska"!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ha ja jos smo nekad bili ultra pa i kezual morate nas vidjetNije Bitno je napisao/la:Od samog jutra u gradu se osjeti ludnica pred vecerasnji derbi naravno karte nisu jos rasprodate **** ne dolazi Liverpul vec ArgentinciCapt_Billy je napisao/la:Momci, je li stadion rasprodat???![]()
Sve u svemu ocekuje se pun stadion i atmosfera za pamcenje
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Denis Ispušlić je napisao/la:Na koreografiji ce pisati "Neka cuje Srbija,i cijela Hrvatska,da je nasa Bosna,zajednica bratska"!
Melburnski Lesinar
- Capt_Billy
- Kontakt:
Neka neka buraz!! Samo tako, to nam svima treba, NEKA GRMI SVE I NEKA BUDE BEZ PROBLEMA SAMO!!! Mislim vi i mi smo pokazali da to moze!!! Da vidimo mogu li i pitari!!! Bilo bi mi pravo drago!!!!Nije Bitno je napisao/la:Ma brate ludnica ovako je samo dvaput u godini kad dolaze Argentinci i vi vjerujem da je tako i kod vas kad dolazi Borac a jos su pogodili termin za igranje uffff![]()
Koreografija **** kevu
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Smijemo li nastaviti sa ovim mini prepucavanjima ?aleksandar_veliki je napisao/la:Pobrisao sam ovo smece, ali fakat smece. Doista ne mogu skontati ljude koji na temi FK Borac pisu o tome koji je veci klub, Zeljo ili Sarajevo. Od sada ce autori takvih postova biti trajno odstranjeni sa foruma. Doista nema vise smisla.
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Molim moderatore da malo popuste na nasoj i temi Sarajeva i nek puste ova prepucavanja bar do ponoci sta ces takvi smo ljudi svako gura svoje bolje da kazemo sta ko misli nego da to drzimo u sebi i da pucamo 
Melburnski Lesinar
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemojte se samo obrukat s koreografijom kao prosli putNije Bitno je napisao/la:Molim moderatore da malo popuste na nasoj i temi Sarajeva i nek puste ova prepucavanja bar do ponoci sta ces takvi smo ljudi svako gura svoje bolje da kazemo sta ko misli nego da to drzimo u sebi i da pucamo
Cuo sam da ce i firmasi doci danas
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Sto smo se obrukali sa koreografijom ko radi taj i grijesi ljudi samo vidi kad pogresi neko a kad nesto dobro bude niko nece da kaze Bravo a i sa takvom greskom opet smo napravili koreografiju koja je bila bolja od vecine koreografija sto prave navijacke grupe u bivsoj nam Jugi 
Melburnski Lesinar
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Zanemari to ali smo vas posteno isfurali kad ste digli parolu ruka ruci nismo turci 
Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu

Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Cuj evropu samo sanjaj lijepo je to druzejeremija je napisao/la:Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:Cuj evropu samo sanjaj lijepo je to druzejeremija je napisao/la:Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu![]()
Optimizam je zdav
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
- Бањалучанин
- Kontakt:
?...jeremija je napisao/la:Srećno Borcu danas ,da pobjede Sarajevo i da se još više približe titulu.Pa da zajedno na gradskom igramo Evropu![]()
Ја ' % $ & ове ? & $ $ " " за Европу " $ се $ - " у '...
?, - " ' " '
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Бањалучанин
- Kontakt:
Ma ne kontas ti,nemas ulaznicu
Ja bih radije zapjevao onu poznatu...banjaluku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na .....
Ja bih radije zapjevao onu poznatu...banjaluku i lesinare sve,ljutu krajinu nabijem na .....
1921-2011
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kako ide ona vasa sanjam da mi daju vizu .... ?
- Бањалучанин
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.