pa ja neznam kad vidim ovoga covjeka pa on ni od fukara nema podrsku koju bio trebao imati pa ljudi ovo je rijetka budala u bosni koja bi se uhvatila u kostac sa svim problemima koje sloboda ima,..ako vas nedode bar 3000 sutra i plati bar ulaz po 5km dabogda ispali.pa sloboda je nekada punila tusanj sa 5-6000 ljudi gdje su sada da dodu kad je utakmica odluke.ljudi moji 5000 puta 5km je 25000 znatel da bi sa tim parama mogli komplet platu dati igracima pa da se bore ko lavovi....mislim da ekipi amo treba podrska sutra i sigurno pobjedujete...i jois mnogi govore bolje je ispast nije bolje ,bolje je na guzove ostat pa sledece sezone cete imati vece sanse da dodu jaki sponzori,ibrak je mangup on moze slobodu preporodit.sretno od srca ja vjerujem u vasharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma imat ce SLoboda podrsku nista manju nego protiv Zelje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
astra1922 je napisao/la:pa ja neznam kad vidim ovoga covjeka pa on ni od fukara nema podrsku koju bio trebao imati pa ljudi ovo je rijetka budala u bosni koja bi se uhvatila u kostac sa svim problemima koje sloboda ima,..ako vas nedode bar 3000 sutra i plati bar ulaz po 5km dabogda ispali.pa sloboda je nekada punila tusanj sa 5-6000 ljudi gdje su sada da dodu kad je utakmica odluke.ljudi moji 5000 puta 5km je 25000 znatel da bi sa tim parama mogli komplet platu dati igracima pa da se bore ko lavovi....mislim da ekipi amo treba podrska sutra i sigurno pobjedujete...i jois mnogi govore bolje je ispast nije bolje ,bolje je na guzove ostat pa sledece sezone cete imati vece sanse da dodu jaki sponzori,ibrak je mangup on moze slobodu preporodit.sretno od srca ja vjerujem u vasharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije istina da Zahirovic nema nasu podrsku,uvijek je imao od pocetka sezone,to smo mu rekli i u gradaccu,a ostale g.o.v.n.a.r.e. kao sto je sarajlic i ostali ko im ebe m.a.t.e.r.

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
**** to druže, nego skupi ti zeničana pa u Tz na pivu. Znate da ste ovdje uvijek dobrodošli.Emir ZENICA je napisao/la:Zanimljivo ce biti gledati Sloboda-Celik i jednim i drugim gori pod nogama !
Ne bi volio da taj mec "odluci" oko ispadanja

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Uopste ne znam puno o Ibrakovicu, kakav je trener, al ako je bio spreman da preuzme klub u ovakvoj situaciji moramo mu vjerovat, uostalom nama nista drugo ljudi ni ne preostaje.
Ako ispadnemo u drugu ligu ili ne daj boze da nam ugase klub ja ne znam sta cu previse sam emotivan da bi mogao izdrzati da ne zaplacem, neki ce reci picka, nek sam boli me **** volim ovaj grad volim svoju Slobodu.
U ovom gradu su rijetki oni koji vole Slobodu Fukare i samo onih par istinskih "starijih" navijaca, svi su digli ruke od Slobode nikom nije stalo do Slobode i uopsteno sporta u Tuzli, bitno je zapit se petkom izac na kafu nabacit kosuljicu i ici slusati neke Zvezde Granda.
Mnogi uopste ne znaju kakvo je ovde stanje u ovom gradu, o Slobodi se ne prica uopste niko ne zna koja nam je sljedeca utakmica koji smo na tabeli, ponekad mi se ovaj grad toliko gadi a u drugom trenutku ga previse volim.
Ako ispadnemo u drugu ligu ili ne daj boze da nam ugase klub ja ne znam sta cu previse sam emotivan da bi mogao izdrzati da ne zaplacem, neki ce reci picka, nek sam boli me **** volim ovaj grad volim svoju Slobodu.
U ovom gradu su rijetki oni koji vole Slobodu Fukare i samo onih par istinskih "starijih" navijaca, svi su digli ruke od Slobode nikom nije stalo do Slobode i uopsteno sporta u Tuzli, bitno je zapit se petkom izac na kafu nabacit kosuljicu i ici slusati neke Zvezde Granda.
Mnogi uopste ne znaju kakvo je ovde stanje u ovom gradu, o Slobodi se ne prica uopste niko ne zna koja nam je sljedeca utakmica koji smo na tabeli, ponekad mi se ovaj grad toliko gadi a u drugom trenutku ga previse volim.
- Armageddon2012
- Kontakt:
jedan ste mi od najdrazih klubova u bih,imate tradiciju,fine i kulturne forumase,legendarne navijace (ono skandiranje lani u BL "necemo pobjedu" se ne zaboravlja
),i s obzirom na kompletnu situaciju u kojoj ste,mislim da bih eventualni sutrasnji poraz borca podnio lakse nego bilo koji drugi otkad pratim...prvo sto ce i zrinjski vjerovatno izgubiti na kosevu,pa ce nam ostati tri boda prednosti,a drugo,ja vam ne zaboravljam ono lani kad pobjediste na grbavici,iako vam bodovi nisu znacili NISTA.....ja sam vec nakon te utakmice otvarao sampionski sampanjac.
prvi put pisem nesto ovako na temama nasih protivnika,jer ne volim ta lizanja,cak naprotiv uvijek me prozivaju da sam bezobrazan, neobjektivan i neznalica,ali sad se zaista tako osjecam,pogotovo sto smo sve to,i jos gore prosli prije par godina i tacno znam kako vam je....
a imam negdje u podsvijesti onu sliku sa tusnja koju sam skoro vidio kad nasi igraci 1969 drze transparent sa natpisom "Tuzlaci,hvala",zbog svega sto je Tuzla ucinila za Banjaluku kad je par mjeseci ranije bila razorena u zemljotresu,a ja sve to cijenim i ne zaboravljam...

prvi put pisem nesto ovako na temama nasih protivnika,jer ne volim ta lizanja,cak naprotiv uvijek me prozivaju da sam bezobrazan, neobjektivan i neznalica,ali sad se zaista tako osjecam,pogotovo sto smo sve to,i jos gore prosli prije par godina i tacno znam kako vam je....
a imam negdje u podsvijesti onu sliku sa tusnja koju sam skoro vidio kad nasi igraci 1969 drze transparent sa natpisom "Tuzlaci,hvala",zbog svega sto je Tuzla ucinila za Banjaluku kad je par mjeseci ranije bila razorena u zemljotresu,a ja sve to cijenim i ne zaboravljam...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
BILO BI lijepo ako imas priliku prebaciti tu sliku u elem.formu pa da je postavis.
- Armageddon2012
- Kontakt:
potrazicu,ako nadjem,u toku veceri postavljam...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Probisvjet
- Kontakt:
Postavio sam tu sliku na forum ali sada bi je tesko bilo pronaci.Armageddon2012 je napisao/la:potrazicu,ako nadjem,u toku veceri postavljam...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Sloboda nije dobila licencu za takmicenje u ligi ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zamolio bih nekog ako zna, na osnovu čega Fk Sloboda ne može dobiti licencu za takmičenje u Premier Ligi.harry_90 je napisao/la:Sloboda nije dobila licencu za takmicenje u ligi ..

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vjerovatno je neki dug upitanju prema igracima, sad nisam siguran
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma da, dugovanja prema igračima, uposlenicima kluba itd.
Nema šta drugo biti, apsolutno ne može biti ništa drugo :-/
Nema šta drugo biti, apsolutno ne može biti ništa drugo :-/
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zar nismo isplatili dugovanja igracima ?? Koliko se sjecam dato je 90.000 km za dugovanja savezu i nekim igracima..
Jel istina da bi sutra ulaz na stadion mogao biti besplatan ?
I ako na terenu izborimo opstanak,djaba sve to kada necemo imat licencu za nastup u ligi,ako na drugostepenoj komisiji ne prodjemo.. **** bratee
I ako na terenu izborimo opstanak,djaba sve to kada necemo imat licencu za nastup u ligi,ako na drugostepenoj komisiji ne prodjemo.. **** bratee
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 04 maj 2012, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Emir moze doc samo ako cemo se kladitVolimTz je napisao/la:**** to druže, nego skupi ti zeničana pa u Tz na pivu. Znate da ste ovdje uvijek dobrodošli.Emir ZENICA je napisao/la:Zanimljivo ce biti gledati Sloboda-Celik i jednim i drugim gori pod nogama !
Ne bi volio da taj mec "odluci" oko ispadanja

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako bude besplatan onda im **** mater..pa treba nam lova a oni daju besplatno?...ma samo akrtu treba naplacivat svaki dinar nam je potrebanharry_90 je napisao/la:Zar nismo isplatili dugovanja igracima ?? Koliko se sjecam dato je 90.000 km za dugovanja savezu i nekim igracima..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
prvo bih htio da pozdravim sve FUKARE....i da im porucim da istraju u ovoj borbi....jako mi je drago da je Ibrak sad trener(to mi je komsija) i stvarno je kao sto neko rece mangup pravi....sjetite se samo sta je velezu uradio jedne sezone,od ispadanja ih spasio.....nadam se zaista da necete ispasti,vecina tekmi sam bio na tusnju iako sam iz susjednog lukavca,zaista simpatisem Slobodu(a i najbolji jaran mi je godinama bio u fukarama)...da ne mislite da vam ljudi iz lukavca zele ispadanje,to nije tako....dugo pratim ovaj forum,al tek sam se sad uclanio da vam bar na ovaj nacin pruzim podrsku kad vec ne budem na sjeveru.....ovaj forumas iz amerike je jedan od onih cije misljenje najvise cijenim na ovoj temi!!!"SLOBODO IZDRZI-FUKARE ISTRAJTE"
gollum je napisao/la:Dobro, Sloboda je najjača, a 5 miliona duga ću ja vratiti. A ni Sloboda Dita se neće ugasiti dok je Tuzle i Tuzlaka.
Možda je teško shvatiti da je meni žao, jer pišem ovako. Teško je realnost prihvatiti. Ja vam želim da ispadnete, jer Sloboda ovo ne zaslužuje. Vjerujem da bi tada moglo doći do konsolidacije, pa ponovo u PL i borbu za Evropu. Dok država bude tolerisala ovakvu situaciju...
ma sta si ti jazavac navalio na to da sloboda ispadne ili da se ugasi? sto si ba naporan s tim? necemo se ugasiti i necemo ispasti iz lige, jel ti jasno? jel te to strah debakla na grbavici sljedece godine kad se konsolidujemo? necete ni vi vjecno prodavati "dzeke" man.c pa zivjeti od tih para 2-3 godine, otici ce te pare kad tad, a onda?
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
- vidovitadjemila
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... cence.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovome textu ispada da nazalost Sloboda veoma tesko da moze do licence.Zna li iko sta je zapravo razlog nedobijanja licence i koliki je taj dug majku mu ako je on u pitanju.Koliko to novca treba Sloboda uplatiti do kraja mjeseca
Po ovome textu ispada da nazalost Sloboda veoma tesko da moze do licence.Zna li iko sta je zapravo razlog nedobijanja licence i koliki je taj dug majku mu ako je on u pitanju.Koliko to novca treba Sloboda uplatiti do kraja mjeseca
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.