Jedva cekam ,pickoInatSilanBosanski je napisao/la:pustite ga da se naspava, tek cete sutra nayebat
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
svega mi, ovaj momak mi je u početku bio i simpatičan jer je sam izletao pred cijele čopore na ovoj temi, al' tek sad vidim kakav je ovo komad budale 
1946
Kako tuzlaci pucaju na ovoj temi 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Puko ko lubenica :O.
Rez'o nokte u akšam 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
SRSlavinovici je napisao/la:Jedva cekam ,pickoInatSilanBosanski je napisao/la:pustite ga da se naspava, tek cete sutra nayebatzato jer znas da si picka
Ovo neka podvojena licnost ili sta vec, nije ni cudo sto ga stalno prskaju na ovoj temi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa prostu recenicu ne konta HAHAHAH
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
konstantno je sa otvorenim ustima, voli punjenje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pregledah na brzinu par stranica, jel ono ovaj kloc iz slavinovića bacio rukavicu čuvenom solinasu od Tuzle il se zayebavo ?
Tačno nam jarana gura na robiju a sebe plastičarima
izostavi me bogati....narodniheroj je napisao/la:Pregledah na brzinu par stranica, jel ono ovaj kloc iz slavinovića bacio rukavicu čuvenom solinasu od Tuzle il se zayebavo ?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovom Slavinovicu se u jakni nalazi hodzin recept za hurmašice.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ajde mall istorije uhvati pa lozi svijet, moze?Agamemnon je napisao/la:Nemoj na Celu dijete drago.mozemo se vrijedjat koliko hocemo.To je Heroj Armije Bosne i Hercegovine.ja ovu balavurdiju nabijem na **** sve najgore im zelim ali da nije bilo takvih kao Celo nebi mi sada ovdje **** jedni druge.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
neko spominje hodžu ??Ajzea je napisao/la:Ovom Slavinovicu se u jakni nalazi hodzin recept za hurmašice.
treci put me citira na istom postu sa razlicitim odgovorima...
idi na onaj most kod policijske stanice u Slavinovicima skoci na glavu molim te
idi na onaj most kod policijske stanice u Slavinovicima skoci na glavu molim te
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
U Tuzli su ljudi ginuli za Tuzlu. Hocemo o tome raspravljati?
Slavinovicu tvoja najveća greška je bila što si kročio na ovu temu. Mogao si biti niko i nista, voditi normalan život, a sada jbg preuzeo si štafetu od solinasa. Sretno
- GoodisonPark
- Kontakt:
Dajte ba šta vam je, ne kontate frajera nikako
Ingeniozan lik nema šta, vidi se odmah na prvu da je to makadamski, mislim akademski obrazovan čova i ja naprosto uživam čitajući njegove dubokoumne postove koji su u biti dvosmisleni ali tako pronicljivi i tako umjetnički oblikovani da običnog posmatrača jednostavno oduševljava, ta, na oko nevidljiva teza, koju pisac želi dočarati!
U prevodu: Majmune shvati da si i ti postao od majmuna kao i ja i da smo svi mi postali od majmuna, dobro možda i od orangutana ali nema veze, i da sam heroj samo ja, ne ne drugovi moji, heroji ste i vi i oni i oni su nekada činili herojske podvige kao i svi oni koji su na neki način možda mogli biti heroji ali nisu činili herojske podvige jer je taj dan možda padala kiša.
Bravo za Pero Motiku (jer pero je lakše od motike) iz Slavinovića!!!

U prevodu: Majmune shvati da si i ti postao od majmuna kao i ja i da smo svi mi postali od majmuna, dobro možda i od orangutana ali nema veze, i da sam heroj samo ja, ne ne drugovi moji, heroji ste i vi i oni i oni su nekada činili herojske podvige kao i svi oni koji su na neki način možda mogli biti heroji ali nisu činili herojske podvige jer je taj dan možda padala kiša.
Bravo za Pero Motiku (jer pero je lakše od motike) iz Slavinovića!!!
povratak otpisanih!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
brukas samo ostale normalne forumase iz tuzle i simpatizere slobode, odjavi se dok nije kasno da ti babuka ne dodje u snovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.