Tebe treba podhitno banovati. PozzTurkishAirlines je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:13Da se prisjetimo strasnih poteza stucnjaka iz Amerike.
Strah me i pomisliti sta je njegov novi potez koji ce klub FK Sarajevo da debelo naplati.
photo upload
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Predlazem da se ubace akademci da se oni istrpe Čelik, Mulalic, Buljubašić Hamzić, ovog mladog golmana ubaciti itd. Ove Penarande i ostale plaćenike nogom nabiti,mi smo apsolutno izgubili kompas. Tjeramo svoju djecu i svoje ljude na uštrb neki polu igraca, nama niko ne valja a domaci posebno, bolje nam je govance iz Srbije, Hrvatske, Slovenije nego naša baklava eto tako ja to vidim. Postali smo plaćenici bez emocija i pripadnosti takva je situacija u klubu i ekipi. Cinim se da uopšte ne komuniciraju kao tim.ajdohordas je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:12I sta predlazes ? Da tjerano Rozmana, kao i Sablića, Vinka, Vasoskog, Feđu, Mirzu... i jel se bilo sta promjenilo poslije bilo čije smjene ? Kako do sad niste skontali da je ovdje problem drugačije prirode i da. rješavanju istog treba pristupiti dosta dosta dosta dublje nego je to smjena ŠSŠ.bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:04Rozman i Ibricic su dobili gotovo sve što su trazili. Otpisali ko im se nije svidjeo, doveli 6-7 koje su oni birali, uslovi, pripreme, doveli svoje ljude u klub cak i u mladje kategorije. Kad su ih kritikovali hz objavom stale uz Ibricica i Rozmana na svakoj utakmici podrska. I sta smo dobili ?? Nista. Puno bolje smo prošle sezone kod Mirze igrali nego ovo.
-
- Kontakt:
Naši su Ahmetovic, Hebibovic svi ostali iz akademije, Trivunovic, Tatomirović koji pokupe tu hemiju kluba i pripadnost. Uopšte ne mislim da neko treba biti s Vratnika i Čaršije. Analiziraj uspješne timove i generacije FKS svi ti treneri i igraci su imali poseban odnos s klubom, gradom.napoleon72 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:24Opra ti vazdan s nekim nasim ljudima i legendama i DNK. Kakav ba bordo DNK, koliko je igraca u generaciji 14/15 bilo s nasim DNK?? Samo Radovac smrad i Duljevic, ostalo stranci i Tuzlaci, Travnicani, Banjalucani, Trebinjci... Ista stvar sa generacijom 18/19, samo Mujakic iz Sarajeva (Vogosce), ostalo momci iz drugih gradova i stranci. Tebi samo da je smradina poput Torlaka i Zeke Turkovica, nek su i najveci supci al nek su "nasi".bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:16Kako popraviti situaciju ??
Treba ubaciti par igraca iz akademije, treba vratiti ili naci igrace s karakterom koji znaju sta je fk sarajevo da osjete klub. Svaka šampionska ekipa Sarajeva i koja je dobro igrala imala je taj bordo DNK. Nismo mi Tuzla city i slicne ekipe. Mi ne postujemo sami sebe, svoje ljude mi smo FK Sarajevo, treba nam otreznjenje u tom pogledu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Evo sad malo kad sam se smirio pitam vas ja sve, kud sve ovo vodi i sta dalje.. majke mi ja ne znam kud cemo sta cemo gdje cemo... kakav kup mi to ni pomocu trikova osvojit ne mozemo ako je istina da se oni na treningu samaraju i to. Boga mi je vrijeme da se mi svi skupimo i u TC al svi fino popricat sta je problem i ko ima neki problem i bojkotuje ima da ode makar mu mi pare skupljali. Ja mislim da im se mora otici malo na trening al eto
Ja mislim da nešto ne štima i da ima problem u ekipi koji se mora pod hitno rijesiti bez obzira na Rozmana da postoji nesto nesto sto je dovelo do ovog samo me zanima sta je to i zasto su ama bas bas bas svi tromi i nekakvi prepadnuti, u cemu je problem a saznat ce se vjerovatno ubrzo sve
Ja mislim da nešto ne štima i da ima problem u ekipi koji se mora pod hitno rijesiti bez obzira na Rozmana da postoji nesto nesto sto je dovelo do ovog samo me zanima sta je to i zasto su ama bas bas bas svi tromi i nekakvi prepadnuti, u cemu je problem a saznat ce se vjerovatno ubrzo sve
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 03 mar 2024, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nema tu nafake dok vezni red predvode igrači kao Julardzija i Matanović. Igrači na nivou prve federalne lige
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
PSG pa ima rupe u sezoni i crne serije
Izvuci ćemo se mi,samo ostaje žal što nismo gurbete poslali u federacijsku kad smo imali priliku
Izvuci ćemo se mi,samo ostaje žal što nismo gurbete poslali u federacijsku kad smo imali priliku
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- feniksptica
- Kontakt:
Ako s ovom sredom uspije se izvuc iz ovog crnila svaka mu čast
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Definitvno neidem na utakmice ostane li Rozman trener. Bolje vrijeme utrositi u nesto sto mi nece skoditi zdravlju. Protiv Igmana bude li 2000 na Kosevu nek se udaraju nogom u guzicu!
U novi boj ...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovo je raštimana svlačionica i loši odnosi, ništa drugo. Nemoguće je bjti ovoliko bezidejan na proljeće. Žao mi je što je to tako, ali ebiga, nikad na zelenu granu.
Ovo večeras je sramota, ali nije da nismo navikli. Boli me što su te ovakvi gurbeti uzeli, samo zato što su bili agilniji i nafuraniji. Ja sam i dalje uz Rožmana, jer mislim da su ovdje druge stvari posrijedi.
Ovo večeras je sramota, ali nije da nismo navikli. Boli me što su te ovakvi gurbeti uzeli, samo zato što su bili agilniji i nafuraniji. Ja sam i dalje uz Rožmana, jer mislim da su ovdje druge stvari posrijedi.
-
- Kontakt:
Julardžija i Penaranda najvise osporavani i pljuvani, a ako realno pogledamo jedini su i pokušavali nešto večeras.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:33Nema tu nafake dok vezni red predvode igrači kao Julardzija i Matanović. Igrači na nivou prve federalne lige
Pena je jedini imao muda sa loptom krenuti naprijed da pokusa nesto, Julardžija je jedini na 3:0 u 80 minuti ganjao i vrsio presing kad su svi ostali kao pič.ke stajali i gledali, mahali rukicama.
Kad pogledam Matanovićevu reakciju prema Amoahu prije drugog gola, pucao bi u meniskus sebi od muke.
Kakva djeca kakve pm, imas buljubasica immas mehmedovica i jos par igraca 20-19 godina prodo sehu
Plus julardzija
Ovde treba igrac kao sto je Mehmedovic da procepi da da par asistencija mozda da se Peneranda preseli na klupu kao renan..
Bez obzira sto je zeljo na posteno pobjedio (prem ovaku zamku koju su nam napravili sa policijom 10 struke ce platit)
Al prvi GOOL je ne dopustiv posebno od golmana koji je doveden iz arsenala i koji je tu tek 2 utakmice..
Nesmijemo dozvolit da nas natpisi DALI MIRVIC GUBI POVJERENJE ZBOG KOJI SE IGRA NOGOMET.. vidimo kako zeljko prolazi sa tom filizofijom 100% uz MIRVICA
Drugo razbili ste Real sta ovo govori ne govori ovo nista o FK SARAJEVU ovo govori ljubomora a ekipa koja je prezadnja na tabeli nema sta prcat ekipi koja je 4 i koja je u kupu jos
Sad se sve radi da se poljulja odnos MIRVIC navijaci jer smatraju da su shebali trenera sd i igracki kadar sad je Mirvic i totalno unistenje kluba..
100 % uz Mirvica
100% uz sd i ss
Plus julardzija
Ovde treba igrac kao sto je Mehmedovic da procepi da da par asistencija mozda da se Peneranda preseli na klupu kao renan..
Bez obzira sto je zeljo na posteno pobjedio (prem ovaku zamku koju su nam napravili sa policijom 10 struke ce platit)
Al prvi GOOL je ne dopustiv posebno od golmana koji je doveden iz arsenala i koji je tu tek 2 utakmice..
Nesmijemo dozvolit da nas natpisi DALI MIRVIC GUBI POVJERENJE ZBOG KOJI SE IGRA NOGOMET.. vidimo kako zeljko prolazi sa tom filizofijom 100% uz MIRVICA
Drugo razbili ste Real sta ovo govori ne govori ovo nista o FK SARAJEVU ovo govori ljubomora a ekipa koja je prezadnja na tabeli nema sta prcat ekipi koja je 4 i koja je u kupu jos
Sad se sve radi da se poljulja odnos MIRVIC navijaci jer smatraju da su shebali trenera sd i igracki kadar sad je Mirvic i totalno unistenje kluba..
100 % uz Mirvica
100% uz sd i ss
-
- Kontakt:
Meni bi to logicno bilo da se desilo kad je došao, bili igraci koje on nije birao itd. Sad kad su on Ibricic prekrizili ko nije htio da radi po njihovom sistemu, pa doveli oni 6-7 igraca koje su zeljeli i sad da ne drze svlacionicu to mi je baš bezveze i nestručno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:36Ovo je raštimana svlačionica i loši odnosi, ništa drugo. Nemoguće je bjti ovoliko bezidejan na proljeće. Žao mi je što je to tako, ali ebiga, nikad na zelenu granu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma samo prebaciti skelu, tj. one tojage s Grbavice na Butmir.skullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:33Evo sad malo kad sam se smirio pitam vas ja sve, kud sve ovo vodi i sta dalje.. majke mi ja ne znam kud cemo sta cemo gdje cemo... kakav kup mi to ni pomocu trikova osvojit ne mozemo ako je istina da se oni na treningu samaraju i to. Boga mi je vrijeme da se mi svi skupimo i u TC al svi fino popricat sta je problem i ko ima neki problem i bojkotuje ima da ode makar mu mi pare skupljali. Ja mislim da im se mora otici malo na trening al eto
Nego, svi vi koji ste pljuvali braću zbog toga što niste mogli na utakmicu zbog njih otići, ima da im tražite velikog halala.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Kakve ti nebuloze pricas? Kakvog halala ? Pa jel ti mozda palo na pamet da su sve ovo posljedice svega toga ? Ne kaze se djaba gdje puno baba kilava su djeca!MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:41Ma samo prebaciti skelu, tj. one tojage s Grbavice na Butmir.skullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:33Evo sad malo kad sam se smirio pitam vas ja sve, kud sve ovo vodi i sta dalje.. majke mi ja ne znam kud cemo sta cemo gdje cemo... kakav kup mi to ni pomocu trikova osvojit ne mozemo ako je istina da se oni na treningu samaraju i to. Boga mi je vrijeme da se mi svi skupimo i u TC al svi fino popricat sta je problem i ko ima neki problem i bojkotuje ima da ode makar mu mi pare skupljali. Ja mislim da im se mora otici malo na trening al eto
Nego, svi vi koji ste pljuvali braću zbog toga što niste mogli na utakmicu zbog njih otići, ima da im tražite velikog halala.
U novi boj ...
Niko Rozmana otjerati neče, nego če sam otići i onda smo u istom problemu za koji smo mislili da smo riješili.
Rasturio je ekipu koju smo imali jesenas, gura nešto za koje vidimo da ne ide.
Za te neke druge stvari koje su posrijedi niko mu niti jedne ružne riječi nebi rekao a za ove nelogičnosti na terenu koje gledamo svaka kritika je na mjestu.
Selekcija igrača, formacija, pozicije na terenu to je sve Rozmanovo a vidimo da to ništa ne štima i ne donosi rezultate
Rasturio je ekipu koju smo imali jesenas, gura nešto za koje vidimo da ne ide.
Za te neke druge stvari koje su posrijedi niko mu niti jedne ružne riječi nebi rekao a za ove nelogičnosti na terenu koje gledamo svaka kritika je na mjestu.
Selekcija igrača, formacija, pozicije na terenu to je sve Rozmanovo a vidimo da to ništa ne štima i ne donosi rezultate
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Traziti halala od huligana koji su naoruzani letvama isli da nekoga udaraju? Nije normalno sta ljudi pisu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:41Ma samo prebaciti skelu, tj. one tojage s Grbavice na Butmir.skullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:33Evo sad malo kad sam se smirio pitam vas ja sve, kud sve ovo vodi i sta dalje.. majke mi ja ne znam kud cemo sta cemo gdje cemo... kakav kup mi to ni pomocu trikova osvojit ne mozemo ako je istina da se oni na treningu samaraju i to. Boga mi je vrijeme da se mi svi skupimo i u TC al svi fino popricat sta je problem i ko ima neki problem i bojkotuje ima da ode makar mu mi pare skupljali. Ja mislim da im se mora otici malo na trening al eto
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ni na kraj pameti burazeru. Kakve posljedice? Da imaš 11 mudonja plus stručni štab, a ne 11 mlohavih čuna i asimetričnih testisa u stručnom štabu, zabrana bi im bila samo podstrek da ih zgaze danas na terenu.hz033 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:45Kakve ti nebuloze pricas? Kakvog halala ? Pa jel ti mozda palo na pamet da su sve ovo posljedice svega toga ? Ne kaze se djaba gdje puno baba kilava su djeca!MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:41Ma samo prebaciti skelu, tj. one tojage s Grbavice na Butmir.skullcrusher je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:33Evo sad malo kad sam se smirio pitam vas ja sve, kud sve ovo vodi i sta dalje.. majke mi ja ne znam kud cemo sta cemo gdje cemo... kakav kup mi to ni pomocu trikova osvojit ne mozemo ako je istina da se oni na treningu samaraju i to. Boga mi je vrijeme da se mi svi skupimo i u TC al svi fino popricat sta je problem i ko ima neki problem i bojkotuje ima da ode makar mu mi pare skupljali. Ja mislim da im se mora otici malo na trening al eto
@beli nije da opravdavam, samo kažem da ispade tako jbg.
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Ako ne kontroliše svlačionicu pa i to je Rozmanov posao i problem. Trenerski posao 40% je odnos s igracima i kakvu stvaraš atmosferu u svlačionici. 30 % je taktika i treninng, 20% komunikacija s upravom i saradnicima i 10 % sreca ili tajming kad si u nekom klubu.
bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:54Ako ne kontroliše svlačionicu pa i to je Rozmanov posao i problem. Trenerski posao 40% je odnos s igracima i kakvu stvaraš atmosferu u svlačionici. 30 % je taktika i treninng, 20% komunikacija s upravom i saradnicima i 10 % sreca ili tajming kad si u nekom klubu.

Upravo je veceras ko je upratio press posloje utakmice spominjao svlacionicu, ali ne zeli da iznosi u javnost. Htio je reci uglavnom da ima nesto.bordobijeli je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:40Meni bi to logicno bilo da se desilo kad je došao, bili igraci koje on nije birao itd. Sad kad su on Ibricic prekrizili ko nije htio da radi po njihovom sistemu, pa doveli oni 6-7 igraca koje su zeljeli i sad da ne drze svlacionicu to mi je baš bezveze i nestručno.GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 mar 2024, 23:36Ovo je raštimana svlačionica i loši odnosi, ništa drugo. Nemoguće je bjti ovoliko bezidejan na proljeće. Žao mi je što je to tako, ali ebiga, nikad na zelenu granu.