Čuj Hitler navijao za Bayern Minhen

Mene jos nisuPenaltiky je napisao/la:Koji ste vas dvojica dinamični duo idiota. Jesu vas deportovali sa NBA, analfabeta i književnik.
Jel ti citas sta pises??GOAT je napisao/la:Pa da mu niste dali hljeb u ruke mozda bi pseto krepalo sta znas.Ovako ste mu fino olaksali put da ostvari svoje bolesne ideje.joker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem!Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
mma_hz je napisao/la:Jel ti citas sta pises??GOAT je napisao/la:Pa da mu niste dali hljeb u ruke mozda bi pseto krepalo sta znas.Ovako ste mu fino olaksali put da ostvari svoje bolesne ideje.joker90 je napisao/la:Direktno ga finansirali za ratne zlocine! E da i ovo cujem!Cudo nas nisu u HAGU spomenuli u presudi. Pa ovo samo TM87 mozak moze iskonstruisati, godine i godine dandare! To nisu vise grami, to su kile!!
Mi odg sto nije u od gladi.??
Jesili ti fkt udure??
Kao da mora izlaziti odavdje da vidi.Penaltiky je napisao/la:Idi malo na NBA vidi koji je to moron.
To je sve do tvojih osobina.Nemas izgradjen karakter prije svega pa tek onda ostale osobine.Ja sto kazem to i mislim i necu se kajat i mjenjat misljenje kako vjetar puhne jer je to jednostavno tako.To sto se vi sramite svoje historije to je vas problem nije moj.Mene bi jedino bilo stid da podrzavam takav klub.Pomiri se sa cinjenicom i prihvati ovo sto ja pisem ili prestani prati udbasku tvorevinu.mma_hz je napisao/la:Ma razumijem u afektu i ja sam svasta srao kad se iznerviram,poslije kad citam stid me svoje sramote ko kad sam poslije utakmice protiv Slobode srao ovdje po Tuzli itd ali ovaj je level iznad svih.
Je.bem ga glupa.
GOAT je napisao/la:I najsmjesnija stvar od svega je ta sto meni govore kako sam iznerviran itd..A oni psuju ko cetnici.Kad sam to ja upotrjebio neku tezu psovku pa ste zakljucili da sam u revoltu?Zdrava logika nalaze da ljuti ljudi vise psuju od onih normalnih al dobro vama logika nije jaca strana.
Hahahahahaha a volim te lud sam za tobom godinamaGOAT je napisao/la:To je sve do tvojih osobina.Nemas izgradjen karakter prije svega pa tek onda ostale osobine.Ja sto kazem to i mislim i necu se kajat i mjenjat misljenje kako vjetar puhne jer je to jednostavno tako.To sto se vi sramite svoje historije to je vas problem nije moj.Mene bi jedino bilo stid da podrzavam takav klub.Pomiri se sa cinjenicom i prihvati ovo sto ja pisem ili prestani prati udbasku tvorevinu.mma_hz je napisao/la:Ma razumijem u afektu i ja sam svasta srao kad se iznerviram,poslije kad citam stid me svoje sramote ko kad sam poslije utakmice protiv Slobode srao ovdje po Tuzli itd ali ovaj je level iznad svih.
Je.bem ga glupa.
Bilo je vec,a sledeci derby ide specijalno iznenadjenje.KUC,KUC.zlajci je napisao/la:Da li ce neki od ovih upisa biti sljedeca parola
Ovo je Omco ili Ramiz zmaj majke miWestTrebina je napisao/la:Stil zivljenja i nacin zivota
Izdrkamo ti tetki na potiljak retarde.GOAT je napisao/la:Moji su ljiljanku nosali po Sarajevu kad je taj ratni zlocinac radio i zivio od vase izdrkotine od kluba.Direktno ste ga finansirali za njegove bolesne projekte.WestTrebina je napisao/la:Hocemo livestream!
GOAT nek obuce majicu sa likom ratnog eroja a mortem ljiljanku, da znamo ko je ko
Čuj to,ja mislio kontra...GOAT je napisao/la:I najsmjesnija stvar od svega je ta sto meni govore kako sam iznerviran itd..A oni psuju ko cetnici.Kad sam to ja upotrjebio neku tezu psovku pa ste zakljucili da sam u revoltu?Zdrava logika nalaze da ljuti ljudi vise psuju od onih normalnih al dobro vama logika nije jaca strana.
Prije ce biti da je zmaj od sipovamma_hz je napisao/la:Ovo je Omco ili Ramiz zmaj majke miWestTrebina je napisao/la:Stil zivljenja i nacin zivota![]()
Jes jes samo je on ovoliko glup.WestTrebina je napisao/la:Prije ce biti da je zmaj od sipovamma_hz je napisao/la:Ovo je Omco ili Ramiz zmaj majke miWestTrebina je napisao/la:Stil zivljenja i nacin zivota![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, HariTz, HyperOS, Paromlinac, samirr i 24 gosta.