Ne maštam ja ni o čemu. Ja sebi ispunim sve želje.
Kako si krenuo nećeš imati priliku ni da objasniš u 4 oka. Nisam znala. Sad znam. Eto taman pobjeda za rođendan.
Moderator/ica: insider
Joj, pa ne ljuti se sad. Ipak, ti si ona koja mi noćima ne da spavati, a nje se već ni ne sjećampride_of_merseyside je napisao/la:Sigurno.
Ne maštam ja ni o čemu. Ja sebi ispunim sve želje.
Kako si krenuo nećeš imati priliku ni da objasniš u 4 oka. Nisam znala. Sad znam. Eto taman pobjeda za rođendan.
[youtube][/youtube]pride_of_merseyside je napisao/la:Ljeto
Nisam mogla nikad ni pomisliti da će mi se svidjeti neka pjesma od ovog čovjeka.![]()
Cccc, i onda meni nešto kaže.Otelo je napisao/la: Joj, kakva je treba postala jedna mala iz osnovne. Okice, kosa, osmijeh
Nećemo pretjerivati.Otelo je napisao/la: Joj, pa ne ljuti se sad. Ipak, ti si ona koja mi noćima ne da spavati, a nje se već ni ne sjećam
Otelo je napisao/la:Ne znam o kome ti pričaš
Joj, nemoj mi o tomeOtelo je napisao/la: Joj, kakva je treba postala jedna mala iz osnovne. Okice, kosa, osmijeh
Ima dobrih citata, vidim neki citate u tetovaže pretvarajupride_of_merseyside je napisao/la:Nećemo pretjerivati.Otelo je napisao/la: Joj, pa ne ljuti se sad. Ipak, ti si ona koja mi noćima ne da spavati, a nje se već ni ne sjećam
Najbolje je da se ti "razboliš", da te odvedemo kod te male, da vidimo je l' dosadna još uvijek.Niste vi slučajno stalno sjedili zajedno, sudbina je to.
@Dex, dobra je i ta, ali ova puno bolja.Ta je "poučna" baš, mada tebi to ne treba, kod tebe nema takvog rizika izgleda.
Ma šta će joj citati, bitno je da nisi "glup i mlad da shvatiš šta želi sad" i da se nisi "opustio".Dex je napisao/la: Ima dobrih citata, vidim neki citate u tetovaže pretvaraju![]()
Ja joj citiram Alice Coopera, a ne Milana![]()
Tu tvoju pjesmu, kad god odem roditeljima kući, stari pjeva
pisat ću ko Goethe ljubavna pismapride_of_merseyside je napisao/la:Ma šta će joj citati, bitno je da nisi "glup i mlad da shvatiš šta želi sad" i da se nisi "opustio".Dex je napisao/la: Ima dobrih citata, vidim neki citate u tetovaže pretvaraju![]()
To samo mi stariji razumijemo.
De uzmi malo i @Otela pod svoje da počne slušati Milana. Sve nove pjesme su mu vrh kao i spotovi.pride_of_merseyside je napisao/la:Ma šta će joj citati, bitno je da nisi "glup i mlad da shvatiš šta želi sad" i da se nisi "opustio".Dex je napisao/la: Ima dobrih citata, vidim neki citate u tetovaže pretvaraju![]()
To samo mi stariji razumijemo.
Nikada ga necete preobratiti.Kawhi je napisao/la: De uzmi malo i @Otela pod svoje da počne slušati Milana.
Kad može Vučić od radikala do premijera fudbalera onda ja vjerujem da se svako može promijeniti.Tribalian je napisao/la:Nikada ga necete preobratiti.Kawhi je napisao/la: De uzmi malo i @Otela pod svoje da počne slušati Milana.
Jesi nasao primer, nema dalje.Kawhi je napisao/la: Kad može Vučić od radikala do premijera fudbalera onda ja vjerujem da se svako može promijeniti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.