FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2010, 13:54

izvlacenje za Lp je 17.12.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 16:59

Svinja je napisao/la: "Imam tri, četiri opcije gdje bih mogao igrati od 2012. godine, ali i Bayern je jedna od njih. Zanima me, dakako, odlazak u inozemstvo, no i Bayern je vrlo dobar klub".
Eh pa nek i ide, ako mu je Bayern "vrlo dobar klub", pa koja je on stoka od covjeka, Bayern mu dao sve, a njemu samo "vrlo dobar klub", pu ti budale, dobro je Secer reko, rijesit se ovog vola pod hitno, nema, on vise ne igra za Bayern, nego za sebe.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 dec 2010, 17:11

guber90 je napisao/la: Eh pa nek i ide, ako mu je Bayern "vrlo dobar klub", pa koja je on stoka od covjeka, Bayern mu dao sve, a njemu samo "vrlo dobar klub", pu ti budale, dobro je Secer reko, rijesit se ovog vola pod hitno, nema, on vise ne igra za Bayern, nego za sebe.
jel ti pratiš nogomet?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 17:14

anton 1983 je napisao/la:
guber90 je napisao/la: Eh pa nek i ide, ako mu je Bayern "vrlo dobar klub", pa koja je on stoka od covjeka, Bayern mu dao sve, a njemu samo "vrlo dobar klub", pu ti budale, dobro je Secer reko, rijesit se ovog vola pod hitno, nema, on vise ne igra za Bayern, nego za sebe.
jel ti pratiš nogomet?
Ne, ja pratim fudbal :mrgreen:

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 dec 2010, 17:15

:lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 dec 2010, 17:17

guber90 je napisao/la:
jel ti pratiš nogomet?
Ne, ja pratim fudbal :mrgreen:
Pa vidim jebote! ne znam zakaj se tak pjeniš zbog normalne stvari. Svaki veliki nogometaš to radi i ti sad sereš po Schweiniju iz debilnih razloga...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 dec 2010, 17:24

Pa malo pogledaj kako je to kod drugih klubova pa se javi...I kaj ćeš tek onda reči ako Schweinsteiger produži? Ti zamjeraš igraču koji želi isprobati nešto novo a ima priliku da zaigra di oće... :roll:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 17:32

anton 1983 je napisao/la:Pa malo pogledaj kako je to kod drugih klubova pa se javi...I kaj ćeš tek onda reči ako Schweinsteiger produži? Ti zamjeraš igraču koji želi isprobati nešto novo a ima priliku da zaigra di oće... :roll:
Care od kada pratis Bayern, ako pratis dovoljno dugo, onda vrlo dobro znas koliko je Bayern "forsirao" Swajnija, te do prije godinu dana skoro da niko nije znao da navede jedan kvalitetan razlog zasto on igra u Bayernu, a kamo li sta vise i sada kada mozda odlazi iz tog kluba kaze da je to vrlo dobar klub, to je mene izritiralo. Ocekivao sam od njega da kaze da mu je taj klub dao sve sto ima sada (naravno da je Swajni radio da to postigne, ali Bayern ga je "forsirao" jako jako puno), te da zeli neku promjenu jer je vec jako dugo u Bundesligi ili slicno, a ne ovako reci za klub koji mu je dao sve, sto se tice njegove karijere.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 dec 2010, 17:34

Saurman je napisao/la:Uoči utakmice kod Schalkea trener Bavaraca Louis van Gaal je mnogo više govorio o drugim temama, nego li o Magathovoj momčadi. Nizozemca, naime, muče travnjaci u Bundesligi.

"Mislim da Bundesliga treba umjetne travnjake na svim stadionima", krenuo je Louis van Gaal, a na novinarsko pitanje zašto Nizozemac se razvezao:
"Mnogo me puta pitaju zašto slabo igramo u gostima (op.a. samo jedna pobjeda, tri remija i dva poraza ove sezone), a ja vam sada odgovaram da je razlog u tome što su kod mnogih klubova travnjaci loši. Mi mnogo puta ne možemo razviti našu igru. Veći su nam problem travnjaci, odnosno, njihova nekvaliteta. Dok se priviknemo na uvjete, koje bi ponekad nazvao neregularnima, već smo u rezultatskim problemima", rekao je Van Gaal....
Dođi u BiH pa igraj čuj ne valjaju travnjaci :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 dec 2010, 17:38

guber90 je napisao/la: Care od kada pratis Bayern, ako pratis dovoljno dugo, onda vrlo dobro znas koliko je Bayern "forsirao" Swajnija, te do prije godinu dana skoro da niko nije znao da navede jedan kvalitetan razlog zasto on igra u Bayernu, a kamo li sta vise i sada kada mozda odlazi iz tog kluba kaze da je to vrlo dobar klub, to je mene izritiralo. Ocekivao sam od njega da kaze da mu je taj klub dao sve sto ima sada (naravno da je Swajni radio da to postigne, ali Bayern ga je "forsirao" jako jako puno), te da zeli neku promjenu jer je vec jako dugo u Bundesligi ili slicno, a ne ovako reci za klub koji mu je dao sve, sto se tice njegove karijere.
Da al ja sam malo pametniji od tebe pa ću srat kad za to dođe vrijeme, a to će biti kada on produži ili neproduži ugovor. ;) Ti sereš kao da je on već odlučio da ide, a mislim da bi bilo debilno da digne Bayern u nebesa i onda kaže ja idem..A i u prevodu sa švapskog se dosta toga izgubi ;)

Ak se mene pita bio bi **** da neproduži ugovor! Bar to i neka mu stave u ugovor kaluzulu od 50-60 milja pa ako to neko ponudi da onda ide. Znači da Bayern bar zaradi lovu na njemu, ja mu nebi zamjerio...To što je natezanje sada sa njim meni je normalna stvar i ja ga sigurno zbog toga nebi "stero u 3 **** materine" iz kluba jer je on još uvije BS31 8-)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 17:39

LBJ MVP je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Uoči utakmice kod Schalkea trener Bavaraca Louis van Gaal je mnogo više govorio o drugim temama, nego li o Magathovoj momčadi. Nizozemca, naime, muče travnjaci u Bundesligi.

"Mislim da Bundesliga treba umjetne travnjake na svim stadionima", krenuo je Louis van Gaal, a na novinarsko pitanje zašto Nizozemac se razvezao:
"Mnogo me puta pitaju zašto slabo igramo u gostima (op.a. samo jedna pobjeda, tri remija i dva poraza ove sezone), a ja vam sada odgovaram da je razlog u tome što su kod mnogih klubova travnjaci loši. Mi mnogo puta ne možemo razviti našu igru. Veći su nam problem travnjaci, odnosno, njihova nekvaliteta. Dok se priviknemo na uvjete, koje bi ponekad nazvao neregularnima, već smo u rezultatskim problemima", rekao je Van Gaal....
Mene samo zanima sta bi za nase rekao, fkt ne kontam ako je rekao za to da ne valja, koji bi pridjev, opisnu imenicu ili sta vec iskoristio, mozda "oranica" :mrgreen:.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 dec 2010, 17:40

guber90 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Mene samo zanima sta bi za nase rekao, fkt ne kontam ako je rekao za to da ne valja, koji bi pridjev, opisnu imenicu ili sta vec iskoristio, mozda "oranica" :mrgreen:.
:lol: :lol:
Zemljo naša poharana 100 ljeta neorana :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 17:42

guber90 je napisao/la: Care od kada pratis Bayern, ako pratis dovoljno dugo, onda vrlo dobro znas koliko je Bayern "forsirao" Swajnija, te do prije godinu dana skoro da niko nije znao da navede jedan kvalitetan razlog zasto on igra u Bayernu, a kamo li sta vise i sada kada mozda odlazi iz tog kluba kaze da je to vrlo dobar klub, to je mene izritiralo. Ocekivao sam od njega da kaze da mu je taj klub dao sve sto ima sada (naravno da je Swajni radio da to postigne, ali Bayern ga je "forsirao" jako jako puno), te da zeli neku promjenu jer je vec jako dugo u Bundesligi ili slicno, a ne ovako reci za klub koji mu je dao sve, sto se tice njegove karijere.
Da al ja sam malo pametniji od tebe pa ću srat kad za to dođe vrijeme, a to će biti kada on produži ili neproduži ugovor. ;) Ti sereš kao da je on već odlučio da ide, a mislim da bi bilo debilno da digne Bayern u nebesa i onda kaže ja idem..A i u prevodu sa švapskog se dosta toga izgubi ;)

Ak se mene pita bio bi **** da neproduži ugovor! Bar to i neka mu stave u ugovor kaluzulu od 50-60 milja pa ako to neko ponudi da onda ide. Znači da Bayern bar zaradi lovu na njemu, ja mu nebi zamjerio...To što je natezanje sada sa njim meni je normalna stvar i ja ga sigurno zbog toga nebi "stero u 3 **** materine" iz kluba jer je on još uvije BS31 8-)
Dobro, to mozda da se izgubi sta u prevodu ne znam, jer na Njemackom ni zjevnut ne znam, te moguce da se to desava :D, ali imam osjecaj, da ako je ovakva izjava kakva jeste, da Swajni nece jos dugo u Bayernu ostati.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 17:45

LBJ MVP je napisao/la::lol: :lol:
Zemljo naša poharana 100 ljeta neorana :mrgreen:
Pa dobro si ti to, nasi tereni su i u pjesmama opjevani :mrgreen:.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2010, 17:55

Svajni je izrastao u jednog veoma kvalitetnog igrača samo interesovanje europskih velikana to potvrđuje..i nadam se da će produziti ugovor s Bayernom....to sto se Secu i jos nekim ne sviđa je njihova lična sramota a nazivaju se bavarcima :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 07 dec 2010, 18:27

guber90 je napisao/la:Da al ja sam malo pametniji od tebe pa ću srat kad za to dođe vrijeme, a to će biti kada on produži ili neproduži ugovor. ;) Ti sereš kao da je on već odlučio da ide, a mislim da bi bilo debilno da digne Bayern u nebesa i onda kaže ja idem..A i u prevodu sa švapskog se dosta toga izgubi ;)

Kako god bilo , ti nemas pravo da vrijedjas covjeka i govoris mu u prevedenom znacenju da je malo poglup.Chuj ti si pametniji od njega haha.Upamti ovo najgluplji su oni ljudi koji za sebe govore da su pametni , a za druge da nisu.Ima pravo covjek da se ljuti na Schweinia jer on je Bayernovo dijete zna se koliko je njemu Bayern dao, on Bayernu jos nije ni pola vratio , a vec zeli da ide , e pa nemoze tako.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 18:32

bayern4ever je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Da al ja sam malo pametniji od tebe pa ću srat kad za to dođe vrijeme, a to će biti kada on produži ili neproduži ugovor. ;) Ti sereš kao da je on već odlučio da ide, a mislim da bi bilo debilno da digne Bayern u nebesa i onda kaže ja idem..A i u prevodu sa švapskog se dosta toga izgubi ;)

Kako god bilo , ti nemas pravo da vrijedjas covjeka i govoris mu u prevedenom znacenju da je malo poglup.Chuj ti si pametniji od njega haha.Upamti ovo najgluplji su oni ljudi koji za sebe govore da su pametni , a za druge da nisu.Ima pravo covjek da se ljuti na Schweinia jer on je Bayernovo dijete zna se koliko je njemu Bayern dao, on Bayernu jos nije ni pola vratio , a vec zeli da ide , e pa nemoze tako.
Pa ispade da sam ja njemu ovo sve rekao :mrgreen:.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 07 dec 2010, 18:34

guber90 je napisao/la:Pa ispade da sam ja njemu ovo sve rekao :mrgreen:.
Ovaj post iznad se odnosi na Antona , mislim da ce svi znati ako procitaju stranu ispred a mislim da oce ili ako jednostavno procitaju ovaj post.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 07 dec 2010, 18:38

bayern4ever je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Pa ispade da sam ja njemu ovo sve rekao :mrgreen:.
Ovaj post iznad se odnosi na Antona , mislim da ce svi znati ako procitaju stranu ispred a mislim da oce ili ako jednostavno procitaju ovaj post.
Ma znam zezam se malo :mrgreen:.

Nego inace sta vi mislite koga bi mogli da dovedemo ako Svajni ode, za Secera svi znamo sta misli, te nije potrebno puno polemike, ali zanima me sta ostali misle, ni meni nije to toliko losa ideja da dodje Salihovic, ali misljenja sam da ce se to tesko ikada desiti, ne znam sto ali eto pesimistican sam :(, jer mislim da bi tu prvenstveno solucija mogao da bude neki Germanac.

Naravno daje prerano govoriti o ovome kao o svrsenoj stvari, ali sto ne diskutovati o tome :D.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 07 dec 2010, 18:44

[quote="guber90"]Nego inace sta vi mislite koga bi mogli da dovedemo ako Svajni ode, za Secera svi znamo sta misli, te nije potrebno puno polemike, ali zanima me sta ostali misle, ni meni nije to toliko losa ideja da dodje Salihovic, ali misljenja sam da ce se to tesko ikada desiti, ne znam sto ali eto pesimistican sam :(, jer mislim da bi tu prvenstveno solucija mogao da bude neki Germanac.

Naravno daje prerano govoriti o ovome kao o svrsenoj stvari, ali sto ne diskutovati o tome :D.
Ne brinem se iskreno za to, jer Bayo ipak jest veliki klub i sigurno ce nahvatati nekog dobrog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Nego citam Effenberg kaze da Bayi fali neki prgavac , svi znamo kakav je on bio dok je igrao za naseg nam dragog Bayu .Mislim da je upravu bas na poziciji sredine terena bi nam takav igrac itekako dobro dosao.Kada ode MVB mozda ga zamijeni Tymo ali ako slucajno ode Bastian , mislim da ipak nece dolaziti tip igraca kao Effenberg ( jedino ako Salihovic ne dodje) :mrgreen: :mrgreen: , mozda dodje Montolivo ili slicni njemu sto je po meni jedan veliki minus jer nam treba novi Effenberg ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []