Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine kako sada stvari stoje i kvalifikacioni susret protiv Velike Britanije mogla bi odigrati u tuzlanskom Mejdanu. Utakmica sa Velikom Britanijom prvobitno se trebala igrati u Sarajevu, ali nakon što je reprezentacija sjajno dočekana u Tuzli, čelnici KS BiH rado bi povjerili Tuzli organiziranje još jednog susreta. Kako saznaje ****, KS BiH je već aplicirao kod FIBA-e za promjenu mjesta odigravanja utakmice sa Velikom Britanijom, a konačna odluka bit će poznata sutra.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jedan grad, jedna ljubav!
Ne vjerujem bas u ovo, mada bi svim srcem zelio da je istina 
Jos mi zuji u usima od sinocnje atmosfere,dajte nam i VB u Tuzli

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vidićemo sutra, a i FIBA-i je u cilju da se popularizacija košarke širi, i da dvorane budu popunjene, tako da mislim da će ovo biti laka odluka za njih, al' sačekajmo sutra. 
Kad je Island ovako dočekan, šta bi bilo tek protiv VB...
Kad je Island ovako dočekan, šta bi bilo tek protiv VB...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:"Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine kako sada stvari stoje i kvalifikacioni susret protiv Velike Britanije mogla bi odigrati u tuzlanskom Mejdanu.
Utakmica sa Velikom Britanijom prvobitno se trebala igrati u Sarajevu, ali nakon što je reprezentacija sjajno dočekana u Tuzli, čelnici KS BiH rado bi povjerili Tuzli organiziranje još jednog susreta.
Kako saznajemo, KS BiH je već aplicirao kod FIBA-e za promjenu mjesta odigravanja utakmice sa Velikom Britanijom, a konačna odluka bit će poznata sutra."

To je cak i ekonomski isplativija opcija od Sarajeva mada su i britanci lipov qrac.. Da je kakvu ozbiljniju repku uz onaj naboj i neizvjesnot pa da popucaju stakla u Mejdanu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nemojte se puno nadat,djeriz portali objavljuju. 
Nad tobom sunce najljepše sja
mirzatele je napisao/la:

@pinoglavi Izvor je malo pouzdaniji od tzv. đeriz portala. Ne kažem da je 100%, ali ima nečeg tu, vidjet ćemo sutra.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
koliko glup trebas biti da povjerujes u ovo jbt ?
Najbitniji dio clanka "mogla bi"!mirzatele je napisao/la:koliko glup trebas biti da povjerujes u ovo jbt ?
Niko nije rekao da je vijest ni 100% tacna, ni 100% bomba, vidit cemo sutra ima li istine i to je to.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:andrija stipanovic je iz medjugorijaPapastathopoulos je napisao/la:Al' fakat nisam znao da je, pored Mirze, i Andrija Stipanovic iz Jablanice, lik iz jednog sela odavde..jucer mi rekose u toku tekme, ja mislio sega, kad fakat stare mi
WikipediaAndrija Stipanović (Mostar, 18. prosinca 1986.) je hrvatski i bosansko-hercegovački profesionalni košarkaš iz Doljana, općina Jablanica. Igra na poziciji centra, a trenutačno je član turske momčadi Trabzonspora.
Ali to nije toliko ni relevantno naspram starijih ljudi koji su mi to potvrdili, a nemaju ama bas nikakvog razloga da to lazu
al na kraju krajeva, nije ni bitno
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ne bi moglo i nije tacnaGifron je napisao/la:Najbitniji dio clanka "mogla bi"!mirzatele je napisao/la:koliko glup trebas biti da povjerujes u ovo jbt ?
Niko nije rekao da je vijest ni 100% tacna, ni 100% bomba, vidit cemo sutra ima li istine i to je to.
vjeruj meni on je iz medjugorija, mozda je rodzenjem od tamo, ali momak je skoro citav zivot (do profesionalne karijere) u medjugorijuPapastathopoulos je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:andrija stipanovic je iz medjugorijaPapastathopoulos je napisao/la:Al' fakat nisam znao da je, pored Mirze, i Andrija Stipanovic iz Jablanice, lik iz jednog sela odavde..jucer mi rekose u toku tekme, ja mislio sega, kad fakat stare miWikipediaAndrija Stipanović (Mostar, 18. prosinca 1986.) je hrvatski i bosansko-hercegovački profesionalni košarkaš iz Doljana, općina Jablanica. Igra na poziciji centra, a trenutačno je član turske momčadi Trabzonspora.
Ali to nije toliko ni relevantno naspram starijih ljudi koji su mi to potvrdili, a nemaju ama bas nikakvog razloga da to lazua uostalom, najmanje 5 od 10 portala i za jednu velicinu kakva je Mirza Teletovic ce i dan danas napisati da je on Mostarac, tako da....
al na kraju krajeva, nije ni bitno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sa fb stranice saveza,ko što sam i mislio ono je sve izmišljeno.Dobro jutro dragi naši! Počinje operacija Velika Britanija i naši Zmajevi će ugostiti svoje protivnike u Skenderiji 24. augusta! Ostanite sa nama!!
Nad tobom sunce najljepše sja
- storm_raider
- Kontakt:
Andrija je u Medjugorju odrastao, ali je rodjen u blizini Jablanice.
Sport je lijek za tijelo i duh.
U toku dana ce se sve znati, SFF je u toku...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mislim da je vijest glupost, ali Tuzla lijepo zvuci.
Bitno je dobiti Engleze...
Britance, nema engleske u kosarciedin74 je napisao/la:Mislim da je vijest glupost, ali Tuzla lijepo zvuci.![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ipak je zahtjev bio podnesen, i planirala se promjenaSavez je FIBA-i uputio zahtjev za promjenu mjesta odigravanja utakmice, ali je, kako nam je kazao Mahmutović, on odbijen iz više razloga.
Uz dobru volju Košarkaškog saveza BiH, zeleno svjetlo za ovu odluku morali su dati i Britanci. Zbog ranije utvrđenih letova za Sarajevo, Velika Britanija nije pristala na promjenu grada odigravanja, pa će se utakmica 24. augusta, ipak igrati u našem glavnom gradu.
Moguce je da dodje do promjene zbog SFF-a...Ali jos nista nije sigurno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.