I komentator reče, nakon duela Pavlovića sa Donaldom, prekinuta je igraelvirbaljic je napisao/la: ↑20 okt 2021, 17:13Klosaru jedan, nema zutog za Subica, faul nad golmanom pravi Donalds, vas igrac. Jel te sramota javiti se.

I komentator reče, nakon duela Pavlovića sa Donaldom, prekinuta je igraelvirbaljic je napisao/la: ↑20 okt 2021, 17:13Klosaru jedan, nema zutog za Subica, faul nad golmanom pravi Donalds, vas igrac. Jel te sramota javiti se.
Jbt koja ironija, da je ovo jos super sta se radi na ovom stadionu, dobro su prosli
Koja sramota, pa vidis da dodje ovdje jos pokusava nesto pravdati. Kaze zapalio sudiji auto, ocito su pogrijesili navijaci Veleza, treba da plane zgrada saveza.
Ma nemoj, pa zašto nas onda iz čista mira uzimate usta u utakmicama druge lige, kao u onoj utakmici protiv Jedinstva ili na utakmicama mladih reprezentacija BiH i Srbije, a tu je i neki transparent anti sarajlije. Puno posvećene pažnje za nekoga koga "ne dozivljavate"Skver je napisao/la: ↑20 okt 2021, 13:08Naporan si .ba, koga boli ona stvar za Sarajevom, uzivaj i zivi u svom gradu, navijaj za svoj klub, vecina tuzlaka vas uopste ne dozivljava osim u utakmicama poput ove sto je Vlajic sudio kad se iz aviona vidi da vam se steli.....normalno da nas tangiraju stvari poput prisvajanja Telecoma ili Elektroprivrede gdje nemilosrdno otimate ali uskoro i ce tome doci kraj ali to je vec u domenu politike i kriminala.Shategabri je napisao/la: ↑20 okt 2021, 07:52Vidi jednu stvar, kome valja, dolazi, kome treba, dolazi.
Ne kontam, šta je problem što je glavni grad? To se mi nešto pušemo zbog toga? Nigdje veze.
Ja znam da nisu svi Tuzlaci opterećeni Sarajlijama. Slično kao i Zeničani. Ali oni koji jesu...s njima se ne može pričati.
Koji su razlozi za to, oni najbolje znaju.
Na stranu navijačka prepucavanja, to je logično da se ne možemo međusobno. Sportska netrepeljivost.
A vidiš gdje kažeš....ljudi iz svih krajeva BiH idu vani.
Nema to veze sa Sarajevom. U globalu smo loša sredina za živjeti.
Nego, 20.11. fino na Koševo, pa da vas vidim![]()
Ja bih dodao i loš teren, lopta skače ko ping pong.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.