Al je imao i dosta grešaka, pogledaj njegovu reakciju kod 2 gola. Mada, kao što sam već rekao nema smisla nikog izdvajati
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
Zasto nase najvece pojacanje ne igra, ni veceras ni bilo koju vecu utakmicu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa gdje si vidio da pojacanje igra??
Ma gdje će igrat, njegova bezvoljnost bi ubila i ono malo borbe u igračima
Sve sam Pioliju poteze mogao shvatiti, al ovs dupla izmjena je klasicna talijnska ublehasina. Za ovo bi mu dao otkaz.
I ovsj Theo jede ****, ovo je Tonali ili Krunic trebso pucsti.
I ovsj Theo jede ****, ovo je Tonali ili Krunic trebso pucsti.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 10 maj 2023, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Geri, jesi li vidio da ne moze sa Lazeticima, Carls de kurkom.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Hjebo me svak ako Geri i ekipa znaju nogometna pravila....
- muha milanez
- Kontakt:
Strašno kakva predstava pojedinaca
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ganjaš rezultat ubacuješ Pobegu. Mastermind. Potez za otkaz odmah.
Ovo je i dobro završilo kako je počelo. Užasno poluvrijeme odbrane Milana je od Intera načinilo City iz najboljih izdanja.
Ovo je i dobro završilo kako je počelo. Užasno poluvrijeme odbrane Milana je od Intera načinilo City iz najboljih izdanja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A rome brate koga da ubaci, jel ti vidis klupu kod nas....
Kako koga pa pojacanja silna...
Ma ona i jesu na prirodnoj poziciji, na klupi.
Hvala bogu pa i ubaci Pobegu, inače ne bi imali zabilježenog šuta na gol. 
Bruka i sramota, prvenstveno Piolija, ali i igrača. Nema se tu više šta komentarisati.
Bruka i sramota, prvenstveno Piolija, ali i igrača. Nema se tu više šta komentarisati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako je krenulo, dobro je i zavrsilo. Ljudi su nas nadigrali i ubili u svakom segmentu. Nasi kao da su pod anestezijom igrali. Ovakvo losu izvedbu pojedinaca dugo nisam vidio. Sad je valjda jasno da sa ovakvim rosterom se vise nije niti moze. Sta ocekivati od pojedini igraca, nema potrebe imenovati ih, pogotovo ne veceras kad su svi podbacili. Ali za dobrobit ove ekipe oni ne bi smjeli vise krociti u Milanelo a kamoli da budu u prvom timu.
ostaje zal za ovakvom propustenom prilikom, boga pitaj kad cemo opet se naci u sansi da igramo finale. Ako nista nek se posvete Seriji A sad, jer ovo je izgleda vec gotovo.
ostaje zal za ovakvom propustenom prilikom, boga pitaj kad cemo opet se naci u sansi da igramo finale. Ako nista nek se posvete Seriji A sad, jer ovo je izgleda vec gotovo.
Amaterski odradjena utakmica, od Piolija, pa i igraca. Grozno za gledati.
- OldFashioned
- Kontakt:
Inzaghi se ponovo popišao po Pioliju. Nije ovo slučajno da ovi protiv nas samo izgledaju kao svemirski brod.
Ljudi su se kao na terminu iz 2-3 pasa dovodili u gol šanse.
Ljudi su se kao na terminu iz 2-3 pasa dovodili u gol šanse.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rebica pa cak i Carija, da pokazes da zelis nesto uraditi. Sad sam ubjedjen da njegov stav i pristup utakmicama igraci reflektuju na terenu.
U jednu ruku mi je krivo sto nije 5ica pukla jer smo biti zreli za to.
Preko 35 godina pratim fudbal i nikad nisam vidio goru ekipu kada su prekidi u pitanju, kako u defanzivi tako i u ofanzivi. Bas bih volio vidjeti statistiku koliko smo primili a koliko dali golova iz prekida.
Il Club più titolato al mondo!
Kud nismo ispali od Napolija, ne bi rotirao i sad bi ganjali Lp, a ovako moram gutati gorku pilulu da ispanemo od Intera, klub koji mrzim uz bayern, ostalo mi sve svejedno, al ova dva mrzim 
Ma brate bolji je Pobega od te dvojice zajedno
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.