Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 15:28

Nego ovo su prava bosanska posla. Onoga kao Kolasinca koji je cuteci svojim radom, znojem, talentom i trudom dosao tu gdje je jeste, je najbolje popljuvati. Ma po*rati mu se u lice. A babine sinove (citaj menadzerske) koji pojma nemaju, preko njihovih ledja i ledja repke u repku ubacivati.

A budale aplaudiraju. Divno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 15:30

Principatus je napisao/la:Nego ovo su prava bosanska posla. Onoga kao Kolasinca koji je cuteci svojim radom, znojem, talentom i trudom dosao tu gdje je jeste, je najbolje popljuvati. Ma po*rati mu se u lice. A babine sinove (citaj menadzerske) koji pojma nemaju, preko njihovih ledja i ledja repke u repku ubacivati.

A budale aplaudiraju. Divno.
Nije, to je zavjera, ustasko-nacisticko-vatikanska... :lol:

Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac...
Pravda za Papeta!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 feb 2013, 15:32

Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 feb 2013, 15:34

Pozvati na telefon, boy, i count on u, deeply , i onda se dešava akcija sa druge strane, riješavanje sve potrebne papirologije koja omogućava igranje za nacionalnu selekciju.

Was it that hard to understand ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 feb 2013, 15:35

Principatus je napisao/la:
Cuj Löw...slusati i porediti Löwa i Susica, tu lezi univerzum citav izmedju ove dvojice.
To je istina. Nije Susic toliki seljak da sjedi na klupi i kopa nos.

Previse ste histericni trenutno, ne moze se voditi normalna diskusija. Kada se smirite onda cemo nastaviti. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 feb 2013, 15:35

Odgovorice ti ovi nasi lovci na talente. Trebao bi i Zlatana pozvati, pa kud puklo da puklo :-P
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2013, 15:37

Head je napisao/la:slika

Pape dok zamislja nervozne princija i cartmu.Pojedose se njih dvojica. :mrgreen:
Samo se zapitaj zasto smo mi nervozni sto gubimo igrace, a Susica boli qurac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 feb 2013, 15:37

Head je napisao/la:Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
Zato sto smatraju da Susic treba da mu vadi papire,da ga ide moliti (iako je rekao da su vec pricali i da se na njega racuna), iako je Sead mladi reprezentativac Njemacke.
Razlog da se Pape popljuje nije ni bitan. Do svakoga je ali nije ni do jednog od ovih igraca :roll: Sad ce salve komentara na ovo....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 feb 2013, 15:38

Teme Mirza Teletovic i Diskusije: Barcelona vs Real su normalnije od ove i teme za potencijalne reprezentativce. Aferim :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 22 feb 2013, 15:39

Head je napisao/la:Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
Imas li objasnjenje za to zasto bi neko isao da mijenja drzavljanstvo dok ga npr niko ne pozove i kaze mu da racuna na njega..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 feb 2013, 15:41

Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:
Pape dok zamislja nervozne princija i cartmu.Pojedose se njih dvojica. :mrgreen:
Hoces odgovoriti na moje pitanje?

Znaci zasto bi Pape pozvao igraca koji nema pravo nastupa za nase selekcije tj. nema bosansko drzavljanstvo.Ako mi ti nadjes tu neku logiku,ja stajem na tvoju stranu.
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2013, 15:42

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:

Znaci zasto bi Pape pozvao igraca koji nema pravo nastupa za nase selekcije tj. nema bosansko drzavljanstvo.Ako mi ti nadjes tu neku logiku,ja stajem na tvoju stranu.
SUSIC I SAVEZ MU TREBAJU POMOC DA DOBIJE TO DRZAVLJANSTVO I DA IZABERE BIH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 feb 2013, 15:45

Cartman je napisao/la: SUSIC I SAVEZ MU TREBAJU POMOC DA DOBIJE TO DRZAVLJANSTVO I DA IZABERE BIH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nikoga-s ... inca/91813" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo potvrda,dali su mu do znanja da racunaju na njega,i to jako ozbiljno.Dobro se zna sta je posao Papeta,igraceva je duznost da obavi papirologiju,naravno uz pomoc administrativne sluzbe saveza.Tu Pape nema sta da trazi.
1946

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 15:45

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Head je napisao/la:

Kad se kaze pozvao, ne mislimo da ga stavi na spisak, nego da uzme telefon u sake (ja bi mu savjetovao da prije nego sto to uradi, makar odgleda jednu utakmicu Schalkea), nazove Kolasinca i kaze mu da ce igrati za BiH, da mu ostavi telefon od par ljudi iz saveza sa kojim ce biti u komunikaciji i koji cemu pomoci oko sredjivanja papira, to se trazi... :roll:
Pravda za Papeta!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 feb 2013, 15:46

Evo još jednom, očito si previdio post :

Pozvati na telefon, boy, i count on u, deeply , i onda se dešava akcija sa druge strane, riješavanje sve potrebne papirologije koja omogućava igranje za nacionalnu selekciju.

Was it that hard to understand ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 feb 2013, 15:47

calcio je napisao/la:Previse ste histericni trenutno, ne moze se voditi normalna diskusija.
Diskusija? Ne vodim ja diskusiju. Ona se vec pokazala nepotrebnom. Kao prvo je Kolasinac i njegov trener tebi i drugima dobro zacepio usta sa svojim napredkom. Kao drugo ovo ispod ne ostavlja mnogo prostora za interpretaciju, jedino za ludog covjeka, tako da tu nemam sta diskutovati. ;)
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?

Susic: - Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
"Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 22 feb 2013, 15:48

Principatus je napisao/la:
calcio je napisao/la:Previse ste histericni trenutno, ne moze se voditi normalna diskusija.
Diskusija? Ne vodim ja diskusiju. Ona se vec pokazala nepotrebnom. Kao prvo je Kolasinac i njegov trener tebi i drugima dobro zacepio usta sa svojim napredkom. Kao drugo ovo ispod ne ostavlja mnogo prostora za interpretaciju, jedino za ludog covjeka, tako da tu nemam sta diskutovati. ;)
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?

Susic: - Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
"Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac! :lol:
Pravda za Papeta!

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 22 feb 2013, 15:48

Head je napisao/la:
Cartman je napisao/la: SUSIC I SAVEZ MU TREBAJU POMOC DA DOBIJE TO DRZAVLJANSTVO I DA IZABERE BIH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nikoga-s ... inca/91813" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo potvrda,dali su mu do znanja da racunaju na njega,i to jako ozbiljno.Dobro se zna sta je posao Papeta,igraceva je duznost da obavi papirologiju,naravno uz pomoc administrativne sluzbe saveza.Tu Pape nema sta da trazi.
Jel ovdje pise Safet Susic ili Vlado Jaagodic selektor U21 ... Po Susicevim uvjerenjima on jos nije igrac za A selekciju, na njega moze da racuna samo selektor mlade reprezentacije..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 feb 2013, 15:48

Evo Susic se vraca iz Gelzenkirhena, akcija uspjesno obavljena. Sejo je u gepeku. ;)

slika

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 feb 2013, 15:49

Dufresne je napisao/la: Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac! :lol:
Kako ti ne dosadi?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []