Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Nego ovo su prava bosanska posla. Onoga kao Kolasinca koji je cuteci svojim radom, znojem, talentom i trudom dosao tu gdje je jeste, je najbolje popljuvati. Ma po*rati mu se u lice. A babine sinove (citaj menadzerske) koji pojma nemaju, preko njihovih ledja i ledja repke u repku ubacivati.
A budale aplaudiraju. Divno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije, to je zavjera, ustasko-nacisticko-vatikanska...Principatus je napisao/la:Nego ovo su prava bosanska posla. Onoga kao Kolasinca koji je cuteci svojim radom, znojem, talentom i trudom dosao tu gdje je jeste, je najbolje popljuvati. Ma po*rati mu se u lice. A babine sinove (citaj menadzerske) koji pojma nemaju, preko njihovih ledja i ledja repke u repku ubacivati.
Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac...
Pravda za Papeta!
Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
1946
Pozvati na telefon, boy, i count on u, deeply , i onda se dešava akcija sa druge strane, riješavanje sve potrebne papirologije koja omogućava igranje za nacionalnu selekciju.
Was it that hard to understand ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je istina. Nije Susic toliki seljak da sjedi na klupi i kopa nos.Principatus je napisao/la:
Cuj Löw...slusati i porediti Löwa i Susica, tu lezi univerzum citav izmedju ove dvojice.
Previse ste histericni trenutno, ne moze se voditi normalna diskusija. Kada se smirite onda cemo nastaviti.
Odgovorice ti ovi nasi lovci na talente. Trebao bi i Zlatana pozvati, pa kud puklo da puklo 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Samo se zapitaj zasto smo mi nervozni sto gubimo igrace, a Susica boli qurac.Head je napisao/la:
Pape dok zamislja nervozne princija i cartmu.Pojedose se njih dvojica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato sto smatraju da Susic treba da mu vadi papire,da ga ide moliti (iako je rekao da su vec pricali i da se na njega racuna), iako je Sead mladi reprezentativac Njemacke.Head je napisao/la:Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
Razlog da se Pape popljuje nije ni bitan. Do svakoga je ali nije ni do jednog od ovih igraca
- adriano_leite
- Kontakt:
Teme Mirza Teletovic i Diskusije: Barcelona vs Real su normalnije od ove i teme za potencijalne reprezentativce. Aferim
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Imas li objasnjenje za to zasto bi neko isao da mijenja drzavljanstvo dok ga npr niko ne pozove i kaze mu da racuna na njega..Head je napisao/la:Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
Hoces odgovoriti na moje pitanje?Cartman je napisao/la:Samo se zapitaj zasto smo mi nervozni sto gubimo igrace, a Susica boli qurac.Head je napisao/la:
Znaci zasto bi Pape pozvao igraca koji nema pravo nastupa za nase selekcije tj. nema bosansko drzavljanstvo.Ako mi ti nadjes tu neku logiku,ja stajem na tvoju stranu.
1946
SUSIC I SAVEZ MU TREBAJU POMOC DA DOBIJE TO DRZAVLJANSTVO I DA IZABERE BIHHead je napisao/la:Hoces odgovoriti na moje pitanje?Cartman je napisao/la:Samo se zapitaj zasto smo mi nervozni sto gubimo igrace, a Susica boli qurac.Head je napisao/la:
Znaci zasto bi Pape pozvao igraca koji nema pravo nastupa za nase selekcije tj. nema bosansko drzavljanstvo.Ako mi ti nadjes tu neku logiku,ja stajem na tvoju stranu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nikoga-s ... inca/91813" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la: SUSIC I SAVEZ MU TREBAJU POMOC DA DOBIJE TO DRZAVLJANSTVO I DA IZABERE BIH
Evo potvrda,dali su mu do znanja da racunaju na njega,i to jako ozbiljno.Dobro se zna sta je posao Papeta,igraceva je duznost da obavi papirologiju,naravno uz pomoc administrativne sluzbe saveza.Tu Pape nema sta da trazi.
1946
Kad se kaze pozvao, ne mislimo da ga stavi na spisak, nego da uzme telefon u sake (ja bi mu savjetovao da prije nego sto to uradi, makar odgleda jednu utakmicu Schalkea), nazove Kolasinca i kaze mu da ce igrati za BiH, da mu ostavi telefon od par ljudi iz saveza sa kojim ce biti u komunikaciji i koji cemu pomoci oko sredjivanja papira, to se trazi...Head je napisao/la:Hoces odgovoriti na moje pitanje?Cartman je napisao/la:Samo se zapitaj zasto smo mi nervozni sto gubimo igrace, a Susica boli qurac.Head je napisao/la:
Pravda za Papeta!
Evo još jednom, očito si previdio post :Head je napisao/la:Ja samo cekam da mi objasni neko kako ce covjek pozvati igraca koji nema bosansko drzavljanstvo.Evo cekam dugo i nikad da dobijem odgovor.
Pozvati na telefon, boy, i count on u, deeply , i onda se dešava akcija sa druge strane, riješavanje sve potrebne papirologije koja omogućava igranje za nacionalnu selekciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Diskusija? Ne vodim ja diskusiju. Ona se vec pokazala nepotrebnom. Kao prvo je Kolasinac i njegov trener tebi i drugima dobro zacepio usta sa svojim napredkom. Kao drugo ovo ispod ne ostavlja mnogo prostora za interpretaciju, jedino za ludog covjeka, tako da tu nemam sta diskutovati.calcio je napisao/la:Previse ste histericni trenutno, ne moze se voditi normalna diskusija.
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta Sušića
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
Susic: - Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
"Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac!Principatus je napisao/la:Diskusija? Ne vodim ja diskusiju. Ona se vec pokazala nepotrebnom. Kao prvo je Kolasinac i njegov trener tebi i drugima dobro zacepio usta sa svojim napredkom. Kao drugo ovo ispod ne ostavlja mnogo prostora za interpretaciju, jedino za ludog covjeka, tako da tu nemam sta diskutovati.calcio je napisao/la:Previse ste histericni trenutno, ne moze se voditi normalna diskusija.![]()
Jagodić: Kolašinac čeka poziv Safeta SušićaKako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
Susic: - Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro."Nisam u kontaktu sa Misketom. Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo".
Pravda za Papeta!
Jel ovdje pise Safet Susic ili Vlado Jaagodic selektor U21 ... Po Susicevim uvjerenjima on jos nije igrac za A selekciju, na njega moze da racuna samo selektor mlade reprezentacije..Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nikoga-s ... inca/91813" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la: SUSIC I SAVEZ MU TREBAJU POMOC DA DOBIJE TO DRZAVLJANSTVO I DA IZABERE BIH
Evo potvrda,dali su mu do znanja da racunaju na njega,i to jako ozbiljno.Dobro se zna sta je posao Papeta,igraceva je duznost da obavi papirologiju,naravno uz pomoc administrativne sluzbe saveza.Tu Pape nema sta da trazi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo Susic se vraca iz Gelzenkirhena, akcija uspjesno obavljena. Sejo je u gepeku.

- adriano_leite
- Kontakt:
Kako ti ne dosadi?Dufresne je napisao/la: Pravda za Papeta! Pape heroj, a ne zlocinac!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.