Miralem Pjanić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la JackTheStripper » 02 mar 2015, 22:38

Pjanić bezmudaš, čak mu i jedan Florenzi otima prekide. :facepalm:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2015, 22:40

Pjanic bi i zenine pice dao kad bi mu covjek zatrazio. Ne volim igrace koje nemaju tu dozu drskosti. :roll:
1946

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 mar 2015, 22:42

sva sreca pa niste skauti za neku vecu ekipu. pola igraca bi bilo svrstano pod bezmudje :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 mar 2015, 22:49

Evil Genius II je napisao/la: sva sreca pa niste skauti za neku vecu ekipu. pola igraca bi bilo svrstano pod bezmudje :D
Ispade da u Romi niko drugi ne zna šutnut loptu pa mora Pjanic sve izvoditi jbt :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 mar 2015, 22:52

chily-rz je napisao/la:Ispade da u Romi niko drugi ne zna šutnut loptu pa mora Pjanic sve izvoditi jbt :mrgreen:
jos je covjek ubaci kao rukom i namjesti gol, ali eto trebao je miralem izvesti slobodnjak :D

dobra tekma. cestitke juventinima i :guz: garciji za taktiku i pristup tekmi gdje nije imao sta izgubiti.

jos jedan X skinut :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 22:53

Mire solidan čitavu utakmicu, posebno sam mislio da će pasti nakon crvenog kartona Torossidisa ali i nakon toga je odigrao iznad mojih očekivanja. Nije pao fizički ni u jednom trenutku meča, to me najviše raduje :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 22:56

Pjana standardno dobar. Nista spektakularno, ali svoje uvijek odradi. Mislim da mu treba transfer u Englesku za potpuno ispunjavanje potencijala. Volim Romu, ali mislim da su tu negdje blizu svog vrhunca vec. Tesko da mogu nesto vise napravit bez ozbiljnog ulaganja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2015, 22:57

Do izlaska Tottija po meni neprimjetan bio. Ponajvise zbog taktike i situacije na terenu, ali i do njega, premalo je jednostavno pokusavao. U ovih zadnjih 15 minuta, bio je dosta dobar.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 mar 2015, 22:59

Od sad Romi isključit odmah jednog igrača, sa igračem manje su dosta bolje odigrali. :D

Pjana ako misli napredovati što prije iz Rome ići, najbolje bi bilo engl liga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 mar 2015, 23:03

Ako zeli u Englesku mora postati vise prgav. I nabiti misicne mase. :kafa:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 02 mar 2015, 23:06

JackTheStripper je napisao/la:Ako zeli u Englesku mora postati vise prgav. I nabiti misicne mase. :kafa:
Kao Herrera i Di Marija :urnebes: Cazorla, Ozil itd..
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 23:07

JackTheStripper je napisao/la:Ako zeli u Englesku mora postati vise prgav. I nabiti misicne mase. :kafa:
Uradit ce to kad ode tamo. Kao Modric na primjer. Mislim da bi mu Arsenal mogao odgovarat.

No10
Kontakt:

Post Postao/la No10 » 02 mar 2015, 23:09

Cartman je napisao/la:Pjana standardno dobar. Nista spektakularno, ali svoje uvijek odradi. Mislim da mu treba transfer u Englesku za potpuno ispunjavanje potencijala. Volim Romu, ali mislim da su tu negdje blizu svog vrhunca vec. Tesko da mogu nesto vise napravit bez ozbiljnog ulaganja.
Za obje strane bi bilo dobro da Mire ode, Englesla :thumbup: jer bi mu više odgovarala dinamičnija igra i saigrači.
Što se Rome tiče imamo jak roster, samo eto nestručni ljudi rade posao oko kluba, trener, medicinsko i fitness osoblje, pomocni treneri i td. Ekipa nije ni na 50% svojih mogućnosti.
Roma non si tifa, si ama!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 mar 2015, 23:11

welcome to england pjana :lol:
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 23:16

No10 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pjana standardno dobar. Nista spektakularno, ali svoje uvijek odradi. Mislim da mu treba transfer u Englesku za potpuno ispunjavanje potencijala. Volim Romu, ali mislim da su tu negdje blizu svog vrhunca vec. Tesko da mogu nesto vise napravit bez ozbiljnog ulaganja.
Za obje strane bi bilo dobro da Mire ode, Englesla :thumbup: jer bi mu više odgovarala dinamičnija igra i saigrači.
Što se Rome tiče imamo jak roster, samo eto nestručni ljudi rade posao oko kluba, trener, medicinsko i fitness osoblje, pomocni treneri i td. Ekipa nije ni na 50% svojih mogućnosti.
To bi sigurno bio korak naprijed u njegovoj karijeri. Talijanska liga je ok, ali ako hoće da postane WC igrač onda mora otići ili u Barcu, Real, Bayern ili u Englesku ako ostane u Romi ostat će samo dobar igrač.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rios

Post Postao/la Rios » 02 mar 2015, 23:17

Izuzev onih prvih 10-15 minuta ostatak meca meni Pjanic nije bio los..Istina,nije bio ni sjajan,nablizi je ocjeni da je bio upravo onakav kakav je vecinu ove druge polusezone - solidan,za prolazne..Da li se treba tim zadovoljavati - naravno da ne treba,ali opet najbitnije je za repku da igra redovno,da je,cini mi se,zaustavio taj pad u formi koji je poceo od januara i da se sad vrti oko tih solidnih izdanja,uglavnom..

Utakmica 2/3 bila smor teski,a onda se imalo sta vidjeti..Opet cu ponoviti,Roma mi je odigrala nekako neodlucno i nesigurno,pa pomalo i kukavicki sve do crvenog i primljenog gola..Izgledalo je da cekaju gresku Juvea,ili neki prekid,nesto..Da su igrali hrabro i odlucno kao u onih 15-ak minuta mozda su i mogli do pobjede..

I konacno prekidi opet..Lagao bih kad bi rekao da me nije iznenadilo kad sam vidio da FLorenci uzima lopte,ali sa druge strane ne razumijem ni ove sto ga kritikuju - pa nije Roma njegov klub pa da radi sta hoce ili da se tuce po terenu za loptu :roll: ..Tu treba gledati samo u Garsiju,on valjda odredjuje izvodjace,ili bi bar trebao :!:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 mar 2015, 23:19

Cartman je napisao/la: Uradit ce to kad ode tamo. Kao Modric na primjer. Mislim da bi mu Arsenal mogao odgovarat.
Arsenal ? Na CM-u se vec tuku dvojica za poziciju Jack - Ramsey a tu je i Rosicky,.Na AMF-u ista situacija Ozil - Cazorla..Unitedu fali kreativac :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 mar 2015, 23:21

Miralem je bio dobar zadnjih 15 minuta utakmice i vidljiv u svakom momentu igre Rome a ono prije za zaborav. Ja cu reci nesto sto vjerovatno neki nece htjeti prihvatiti. Meni se cini da Roma vise ne moze izdrzati Pjanica i Totija. Sa njima dvojicom je to sve presporo a Totija niti u odbrani nema. De Rosija isto nema nigdje covjek je totalno van igre. Roma je danas proigrala kad su ova dvojica izasla. Holebas je dobar pozadi ali centrira ko Avdija a fali im i dobar visoki centarfor. Neka kupe Djurica. Ova Roma je prespora za ozbiljan napad na Scudeto i moje misljenje je da je Pjani vrijeme za tutanj. Brine me ono sto i ostatak forumasa naglasava je li Mire izgubio sut i centarsut. Pa ne izvodi skoro nista vise. To je tesko za vjerovati ali cudno mi je to. Kad momak uzme loptu u noge vidi se da je mestar od nogometa kakav se rijetko radja ali da nije u formi zadnje vrijeme to je jako vidljivo. Ipak i takav Romi vrijedi suhog zlata. Najbolje bi mu bilo u PSG ili Bayern po meni.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 23:22

chily-rz je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Uradit ce to kad ode tamo. Kao Modric na primjer. Mislim da bi mu Arsenal mogao odgovarat.
Arsenal ? Na CM-u se vec tuku dvojica za poziciju Jack - Ramsey a tu je i Rosicky,.Na AMF-u ista situacija Ozil - Cazorla..Unitedu fali kreativac :mrgreen:
Kakav Jack chilly dragi, ni blizu naseg Pjanica. Koliko sam ja vidio, vi najcesce igrate 4-3-3 ili 4-2-3-1. Tu ima itekako mjesta za Pjanica.

Sto se tice Uniteda, zavisi kako ce igrat. Ali mislim da to nije dobra sredina za njega trenutno. Bice haosa i sljedece sezone, a trebat ce mu vremena da se navikne na PL. Niti vidim neku veliku potrebu za kreativca. Stoper, bek, krilo, zadnji vezni, centarfor da, kreativac ne znam bas. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2015, 23:52

U Unitedu, puno guse :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”