Ma sada se ne zna kada ces imati lagane protivnike, a kada ne. Jedino ako ne dobijete da igrate Oaklanda, oni su stalno losi ili Jaguare ili Tampu. Ostalo jedne sezone moze biti lose, naredne odlicnotillman je napisao/la:tankiranje, tankiranje da nagodinu imamo lagane protivnike i onda u borbu za divizijski naslov... ove su ionako rupa, ovi tamo tvoji ameri salty hoće otkaz Tuckeru što prije
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma jarane meni je zbog dobrog picka evo 5 6 godina imamo pozitivan rekord a nema nas u playoffu ..gubis dobar pick a ne vidis playoffa..treba nam pick da draftamo QB kakvog ili da barem trade sa patriotsima za ovog malog sto jeniz illinoisa ovdje kod nas
..drugacije ne vidim kako da zamjenimo Cutlera zaista ne vodim jer tek tad nebi imali nikakve sanse
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Thranduil je napisao/la:Gronkowski najbolji TE svih vremena?RiverPlate je napisao/la:Niko nikad s ovim likom, vjerovatno već sad najbolji TE svih vremena
Ko sve prati NFL ovo je vrhunac
Nisam bio tu nisam pogledao nista, Ben nevjerovatna noc utrpa nam 51 poen poslije 0 protiv Cinncija zadnje 2 tekme prosjek 25,5 sto i nije lose
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jaka tekma u Dallasu, Cowboysi se 2 put izvukose
Overtime
Prejaka tekma, svaka cast Redskinsima, McCoy odigro vrlo dobro
Overtime
Prejaka tekma, svaka cast Redskinsima, McCoy odigro vrlo dobro
Gronk ima potencijal za najboljeg TE svih vremena, ali će ga povrede vjerovatno spriječiti da to postane.Edin TM87 je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Gronkowski najbolji TE svih vremena?RiverPlate je napisao/la:Niko nikad s ovim likom, vjerovatno već sad najbolji TE svih vremena![]()
![]()
![]()
Ko sve prati NFL ovo je vrhunacPa da pratis godinu dvije moras cuti za jednog Gonzaleza isl, al' dobro navikli smo da ovaj drka na Patse kad stigne
![]()
Nisam bio tu nisam pogledao nista, Ben nevjerovatna noc utrpa nam 51 poen poslije 0 protiv Cinncija zadnje 2 tekme prosjek 25,5 sto i nije loseNapad to dobro ispratio Luck ubio opet po yardama i TD, al' onaj INT ga je sjeb'o i safety na kraju, kojeg da nije bilo uvjeren sam da bi okrenuo to.
Ja još nikada nisam vidio Tight End-a sa takvim predispozicijama. Gronk je ogroman krkan koji je prefektni bloker (tu od njega niko nije bolji) koji uz to izvrsno hvata i ne samo to nego i pravi dovoljno jardi poslije hvatanja. Takve predispozicije niko nikad nije imao, uključujući i Gonzaleza koji će sigurno postati prvi TE koji ide kao first ballot u HoF iako ima svega jednu pobjedu u Playoffu.
Elem povrede će odlučiti
Da vidimo hoce li danas, odnosno veceras biti nekih trade-ova...
Trade-deadline je u 4 pm ET tj. u 21 h po nasem vremenu.
Nego sta Vi mislite nakon pola odigrane sezone, moze li se reci da je AFC nakon par sezona jaca konferencija nego NFC ?
PS: I malo podgrijavanja atmosfere za Nedeljni okrsaj

Trade-deadline je u 4 pm ET tj. u 21 h po nasem vremenu.
Nego sta Vi mislite nakon pola odigrane sezone, moze li se reci da je AFC nakon par sezona jaca konferencija nego NFC ?
PS: I malo podgrijavanja atmosfere za Nedeljni okrsaj
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nije jaca, ali je na dobrom putu
-
RiverPlate
- Kontakt:
Meni je Gronk najbolji, J**+ mi se šta ti misliš, nastavi drkati na Meninga!Edin TM87 je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Gronkowski najbolji TE svih vremena?RiverPlate je napisao/la:Niko nikad s ovim likom, vjerovatno već sad najbolji TE svih vremena![]()
![]()
![]()
Ko sve prati NFL ovo je vrhunacPa da pratis godinu dvije moras cuti za jednog Gonzaleza isl, al' dobro navikli smo da ovaj drka na Patse kad stigne
![]()
Nisam bio tu nisam pogledao nista, Ben nevjerovatna noc utrpa nam 51 poen poslije 0 protiv Cinncija zadnje 2 tekme prosjek 25,5 sto i nije loseNapad to dobro ispratio Luck ubio opet po yardama i TD, al' onaj INT ga je sjeb'o i safety na kraju, kojeg da nije bilo uvjeren sam da bi okrenuo to.
Grbavica naš je Hram!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gronk je jedan od najboljih ima I prsten ima I brojke sta se prepirete beze..Gonzalez je bio klasa I ostat ce ne treba mjesat ljude nezahvalno je..nije bitno ko je bolji bitno je da su nam svima ostavili jednu lijepu sliku za sjecanja ..pa gledam kakonGronk otrese nase igrace Bearsa lik ba pojeo ih marise ih ..znao sam da ce nasnpreko njega ubit jer nasi SS su katastrofa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Treba BB-u neko reci da u ligi ima i drugih ekipa osim Bucsa...The #Bucs are finishing up a trade to send LB Jonathan Casillas to the #Patriots, **** says.
Ne vidim svrhu ovog tradea i imam osjecaja da je BB odradio isti reda radi. Ja sam iskreno razocaran jer sam ocekivao neko kvalitetno rijesenje na pozicijama koje skripe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
SaltCityAttack je napisao/la:Gronk je jedan od najboljih ima I prsten ima I brojke sta se prepirete beze..Gonzalez je bio klasa I ostat ce ne treba mjesat ljude nezahvalno je..nije bitno ko je bolji bitno je da su nam svima ostavili jednu lijepu sliku za sjecanja ..pa gledam kakonGronk otrese nase igrace Bearsa lik ba pojeo ih marise ih ..znao sam da ce nasnpreko njega ubit jer nasi SS su katastrofa
Mislis ima drop u zadnjoj sekundi SB-a?
Lahko je derati buranija ekipe, vidjet cemo sad za 7 dana, a onda i poslije bye weeka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma dobro ima AFC sampion nema to veze ..lik je ba jedan od boljih ikada svidjelo se to tebi ili ne..nije najbolI daleko od toga ali umanjivat njegove kvalitete samo jer ne volis Patriotse zbog druga hmmm..ti kad navalis ko drug kad_kako nema za vas ne valja niko pa I kad valja on nevalja 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Edin TM87 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Gronk je jedan od najboljih ima I prsten ima I brojke sta se prepirete beze..Gonzalez je bio klasa I ostat ce ne treba mjesat ljude nezahvalno je..nije bitno ko je bolji bitno je da su nam svima ostavili jednu lijepu sliku za sjecanja ..pa gledam kakonGronk otrese nase igrace Bearsa lik ba pojeo ih marise ih ..znao sam da ce nasnpreko njega ubit jer nasi SS su katastrofa![]()
![]()
![]()
Mislis ima drop u zadnjoj sekundi SB-a?![]()
Lahko je derati buranija ekipe, vidjet cemo sad za 7 dana, a onda i poslije bye weeka
e j.ebiga sad. ja nisam patriots fan, i čak mi je izrazito mrska belichickova napuhana odurna i prevarantska faca, ali tvoja pro-manning kontra-pats logika je stvarno iskrivljena. gronk je igrao taj super bowl povrijeđen a hail mary bombu koja je padala par metara dalje od njega ne bi uhvatio niko, osim možda Žizel
kako fino reče slani, oba TE odozgo su mrak mrakova i veliki ih je merak bio gledati, uvijek, bez iznimke! a ko je bolji kako se to može uopšte izmjeriti i nije pretjerano bitno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Proslo je pola sezone, a Mike Smith izgleda vec ima rezervisan otkaz na kraju sezone. A isto bi se moglo desiti i u ostalim ekipama NFC Southa..
- randy_moss
- Kontakt:
Od 2001. godine smo samo 154 puta stukli buraniju. 
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
kome? Jel Rivera kriv što mu GM nije doveo relevantno pojačanje u napadu da pomogne Camu? i obrana se malo rasula tako da su rezultati odmah lošiji...tuzlak1987 je napisao/la:Proslo je pola sezone, a Mike Smith izgleda vec ima rezervisan otkaz na kraju sezone. A isto bi se moglo desiti i u ostalim ekipama NFC Southa..
Payton i Saintsi će uzet diviziju i on će ostat...
Lovie je u prvoj godini, a mislim da tu prvo moraju napravit strategiju u kojem smjeru će ić pri pojačavanju ekipe...
za Mikea se slažem... davno je on trebao dobit otkaz
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rivera zasto ?.. da hoce ga otjerat da ga vratimo da bude defanzivni cordinator sa njim smo sa njegovom odbranom igrali SB sa klocem Grossmanom..da smo tad imali i ovakvog Cutlera uzeli bi SB sa onom odbranom ...Kriv mu je menagment sve su mu recivere otjerali mlo su ih povrede mucile, malo odbrana bila losija nego sto je bila lani i to je to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- wadethegreat
- Kontakt:
kakva je ovo diskusija o najboljim TE a ne spominje se gates 
- randy_moss
- Kontakt:
Kako ne spominje, ja ga prvi pomenuo.wadethegreat je napisao/la:kakva je ovo diskusija o najboljim TE a ne spominje se gates
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Ma zajebavam se sta se lozisjestamaji je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Gronk je jedan od najboljih ima I prsten ima I brojke sta se prepirete beze..Gonzalez je bio klasa I ostat ce ne treba mjesat ljude nezahvalno je..nije bitno ko je bolji bitno je da su nam svima ostavili jednu lijepu sliku za sjecanja ..pa gledam kakonGronk otrese nase igrace Bearsa lik ba pojeo ih marise ih ..znao sam da ce nasnpreko njega ubit jer nasi SS su katastrofa![]()
![]()
![]()
Mislis ima drop u zadnjoj sekundi SB-a?![]()
e j.ebiga sad. ja nisam patriots fan, i čak mi je izrazito mrska belichickova napuhana odurna i prevarantska faca, ali tvoja pro-manning kontra-pats logika je stvarno iskrivljena. gronk je igrao taj super bowl povrijeđen a hail mary bombu koja je padala par metara dalje od njega ne bi uhvatio niko, osim možda Žizel![]()
Von Miller/DeMarcus Ware
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.