E samo ste nam jos vi falili da nam solite pamet,kako je to nasa realnost bla,bla......Omerbavarac je napisao/la:Nisi ti nikakav navijac Bayerna i kao takav od mene nemas dobrodoslicu na nasu temu.robben je napisao/la:ljudi nemojte se odma ljutit na svoje igrace sve se ovo moze podnijeti jesam navijac bayerna al po meni borusia bolje igra danas nisam htio gledat bayerna jer dosadili su mi vise sa onim dodavanjima prekobrojnim dobijate nas u sljedecem kolu jer nemoguce je da bayerna pobjedi u grotlu westfalena trebate popraviti odbranu podhitno a u napadu imate svjetske igrace bbgm neka vas ne zavarava ova situacija jer svako upada u krizu![]()
Sto se zutih tice, ovi komentari su realnost, jer svima vama je jasno da Dortmund ne moze pored Bayerna uzeti titulu osim nekom srecom ali i to ste izgubili od kako ste sprijecili golubove da seru po vama.
Vas klub ko da ima Turbe u klubu toliko ste srece imali u 2-3 zadnje utakmice,tako reci na guzove ste u ligi pobjedjivali.
Da je to nasa realnost kao sto pricate,nebi ovoliko se ljutili na njih i nervirali nego bi svi komentari bili mirniji,ali posto znamo svi mi navijaci da mozemo puno bolje od ovoga zato se i ljutimo,da li mozemo drzati korak za Bayernom ne znam pokazace vrijeme,ali da mozemo puno bolje to smo pokazali i dokazalio milion put.