RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
svaka cast raji is louisvilla, holandije i sirom svijeta. Ja mislim da ce nakraju suma iznosti vise od 30,000$ samo iz amerike a da ne precima o evropi.
-
brato brato
- Kontakt:
a jel merzic spreman za ovaj susret zna li iko ? ako jes to ce bit odlicno !!:D
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
svaka cast nasoj dijaspori.
hvala vam jos jednom,pokazali ste kako se voli svoj klub.
nadam se da se vidimo vrlo brzo na festi kad ce biti i uruceb bus nasim ROĐENIM.
Šta reci nakon svega
pozelimo danas puno srece nasim momcima u sirokom,pozivam vas ko moze da dodje na musalu u 15h da ispratimo nase momke...
hvala vam jos jednom,pokazali ste kako se voli svoj klub.
nadam se da se vidimo vrlo brzo na festi kad ce biti i uruceb bus nasim ROĐENIM.
Šta reci nakon svega
pozelimo danas puno srece nasim momcima u sirokom,pozivam vas ko moze da dodje na musalu u 15h da ispratimo nase momke...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sretno rodjeni danas i probajte iznenaditi ŠB! 
Sretno danas!!! I sve naj naj vam zelim!!!

- SkyWallker
Come' on Velez !! puno sreće danas izborite pozitivan rezultat 
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
sretno rođeni i samo hladne glave, igrajte kao da će sutra kijametski dan.........

Ispratili smo ih. Nadam se najboljem. I ako izgubimo, da bar to bude minimalno uz koji dati gol. Kako god, SRETNO ROĐENI !
Who dares, wins !
Daj malo vise detalja , jel vas koliko bilo , jesu li igraci nabrijani ?NeToBoLa je napisao/la:Ispratili smo ih. Nadam se najboljem. I ako izgubimo, da bar to bude minimalno uz koji dati gol. Kako god, SRETNO ROĐENI !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
Plavetnilo
- Kontakt:
SRETNO ROĐENI !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tesko ce biti ali nadam se pozitivnom rezultatu, naprijed Rodjeni!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Fudbalere Veleže danas u 15 sati na Trgu Musala u Mostaru na put ka obližnjem Širokom Brijegu ispratilo je oko 200 najvatrenijih navijača. Uz bakljadu i pjesmu „Igraj Velež, igraj i pobijedi“ pristalice navijačke grupe „Red Army“ dale su podršku Rođenima, koji će danas od 18 sati na stadionu „Pecara“ igrati prvi meč polufinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.
Na ovaj potez navijači su se odlučili jer nisu u mogućnosti bodriti Veležovce u Širokom Brijegu (odlukom Komiteta za normalizaciju N/FS BiH nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača na utakmicama).
Napomenimo, među simpatizerima „crvenih“ širom Hercegovine i u dijaspori vlada istinska euforija zbog prvog nastupa njihovog voljenog kluba u završnici Kupa BiH od nezavisnosti naše zemlje.
Na ovaj potez navijači su se odlučili jer nisu u mogućnosti bodriti Veležovce u Širokom Brijegu (odlukom Komiteta za normalizaciju N/FS BiH nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača na utakmicama).
Napomenimo, među simpatizerima „crvenih“ širom Hercegovine i u dijaspori vlada istinska euforija zbog prvog nastupa njihovog voljenog kluba u završnici Kupa BiH od nezavisnosti naše zemlje.
Bilo je normala raje, fino je to izgledalo što se tiče nas, ali Mrkva se samo kroz vrata zahvali i produžiše. Shvatam da su kasnili malo, ali bio je red da izađu svi i da obećaju borbu. Ali hajde, progledat ćemo im kroz prste. Nadam se da će nam se dobrom igrom zahvaliti kad nisu bili u stanju dvije, tri minute izaći.Adin_BiH je napisao/la:Daj malo vise detalja , jel vas koliko bilo , jesu li igraci nabrijani ?NeToBoLa je napisao/la:Ispratili smo ih. Nadam se najboljem. I ako izgubimo, da bar to bude minimalno uz koji dati gol. Kako god, SRETNO ROĐENI !
Who dares, wins !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
a ko vas spriječava da se provozate 20 kilometara i sjedete na tribinu,gledate tekmu? 
Ne smijemo, fali nam damu.Neprilagodjen je napisao/la:a ko vas spriječava da se provozate 20 kilometara i sjedete na tribinu,gledate tekmu?
Who dares, wins !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
e jbg,vi ko da velež svake druge godine igra polufinale...još tako blizu,ne kontam stvarno...odeš na zapad,kupiš košpe,gledaš utakmicu,neće te niko pojesti...
-
brato brato
- Kontakt:
iz mog kvarta brate otislo je 20 likova sto su RA normala sa autima...Neprilagodjen je napisao/la:e jbg,vi ko da velež svake druge godine igra polufinale...još tako blizu,ne kontam stvarno...odeš na zapad,kupiš košpe,gledaš utakmicu,neće te niko pojesti...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
pa tako i treba...sretno veležu!!
- el-fighter
- Kontakt:
Pocinjee
SRETNO MOMCI!
SRETNO MOMCI!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.