Rece covjek koji navija za klub ciji navijaci isticu trans "age sarajlije" a sa agama sarajlijama ih veze jedino sto su rodjeni pod istim nebom.skoroalen je napisao/la:Ljudi se ponose tim što su njihovi roditelji, djedovi, pradjedovi, čukundjedovi... odlučili da se nastane u okolini rijeke Miljacke i tu ejakuliraju u svoje supruge. Pa se nabacuju pojmovima "čistokrvni Sarajlija", ne valja niko ko je došao, valja samo "čistokrvni". Yebeš svoj život kad ti je najveća dika to što su te roditelji napravili u Sarajevu a ne recimo u Prijedoru, Zvorniku, Varešu, Visokom, Zenici, Tuzli, Mostaru... sve je to niža rasa, ti si Arijevac, rodio si se u Sarajevu a i babo ti se rodio u Sarajevu, pa si bolji od onog čiji se babo rodio u Visokom al se naselio u Sarajevu igrom prilika.
Ne vjerujem šta čitam majke mi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
23
Navijači tvog kluba ističu "Raja iz Saraj'va" a 90% ih nije iz Sarajeva. Al upravo o tom ti govorim. Ljudi se hvale nečim što je potpuno beznačajno. Eto, ti si iz Sarajeva, ja nisam. Možda si i ti doselio u Sarajevo, možda su tvoji već 300 godina u Sarajevu, boli me qrac. Al isto tako si ti glup k'o motika a ja nisam, tako da te to što ti u ličnoj karti piše "Sarajevo" ne čini ništa boljom osobom. O'ladi malo, naporan si zadnjih par dana.GOAT je napisao/la: Rece covjek koji navija za klub ciji navijaci isticu trans "age sarajlije" a sa agama sarajlijama ih veze jedino sto su rodjeni pod istim nebom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na stranu sve,malo je glupo sad pricati o nekim dubokim motivima za navijanje kad 99% navijaca sarajeva su za taj klub poceli navijat kad su bili mali jer je nosio ime grada,a 99% zeljovaca jer im se svida plava boja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Iz tvog posta bi se reklo da navijaš za United, a ne bezvezni balkanski klubcic kojem ispodprosječni Bugari i Židovi uvale 7 komada.BosniaBoston je napisao/la:Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovo je najgluplja teorema do sad.
Dokoljenko se mora vratit, pojačava se konkurencija za kantu.
Dokoljenko se mora vratit, pojačava se konkurencija za kantu.
... I niz od šest uzastopnih poraza...Penaltiky je napisao/la:Iz tvog posta bi se reklo da navijaš za United, a ne bezvezni balkanski klubcic kojem ispodprosječni Bugari i Židovi uvale 7 komada.BosniaBoston je napisao/la:Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
Vala baš! Pomislio bi čovjek da navijaju za klub koji je aktuelni prvak i osvajač kupa i da su u posljednjem derbiju silovali komšije sa 3 komada.BosniaBoston je napisao/la:Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo licni uspjesi govore o tome ko je koliko pametan odnosno glup.skoroalen je napisao/la:Navijači tvog kluba ističu "Raja iz Saraj'va" a 90% ih nije iz Sarajeva. Al upravo o tom ti govorim. Ljudi se hvale nečim što je potpuno beznačajno. Eto, ti si iz Sarajeva, ja nisam. Možda si i ti doselio u Sarajevo, možda su tvoji već 300 godina u Sarajevu, boli me qrac. Al isto tako si ti glup k'o motika a ja nisam, tako da te to što ti u ličnoj karti piše "Sarajevo" ne čini ništa boljom osobom. O'ladi malo, naporan si zadnjih par dana.GOAT je napisao/la: Rece covjek koji navija za klub ciji navijaci isticu trans "age sarajlije" a sa agama sarajlijama ih veze jedino sto su rodjeni pod istim nebom.
23
Imate dvije legende kluba osim i bazdarevic. Prvi je osudjeni kriminalac koji je namjestao utakmice a drugi izgleda zapusten ko da u rudniku zivi klosar obicni bezmudas. Legenda vaseg kluba tifa vam dize 3 prsta vi aplaudirate, jedno vrijeme bili i nk i fk, dialibu drzali gladnog da nas covjek proklinje kolektivno, ne znate obicnu uplatnicu ispunit, vi ste zaostali u onom vremenu kad se moglo sve sredit pod stolom, kad se pusilo u kancelarijama pred novinarima uz sarenu kosulju i rakiju na stolu, gdje pise dersing room i evropa laegeu.GOAT je napisao/la:VJESTACKA TVOREVINA OD TRIBINE I KLUBA I JEDNI I DRUGI BEZ CASTI I MUDA !BosniaBoston je napisao/la:Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
Meni je zao sto vas je vrijeme pregazilo pa sad rezite na sve.
Jel reko oda za mine kad je otiso iz doline?
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
E,ako ovdje ponekad pogodis metu,onda tesko tvojoj dragoj...GOAT je napisao/la:Eto vidis kako znam pogodit u metu.Gadjam ih gdje su najtanji i onda dobijes ovakvu psovku.Naravno necu se spustat na njihov nivo i uzvracat istim nacinom.Cuvam cast nas 10% Sarajlija u Sarajevu.Beduin je napisao/la:A ovo boldirano je iz repertoara cistokrvnih sarajlija?Stroj1946 je napisao/la:
Čist si dokaz da ima onih koji su šljegli odnekud i navijaju za željA. Šabanska gnjido.
Btw. Yebem ti krv i kosti pomrlih![]()
Po hitnom postupku ocekujemo demant sarajlije sa 3+ generacija u glavnom gradu.
A jah, ti si ono knjigu neku napisao? Svaka čast, prepametan si, imaš odlične uspjehe iza sebe. Samo nauči da se piše "vrijeme" a ne "vrjeme", da je ispravno "Sarajlija" a ne "sarajlija", da se piše "jesi li" a ne "jesili", ispravno je "Ilidža" a ne "ilidja" itd. Nauči to pa ćeš još puuuno knjiga napisat.GOAT je napisao/la:Samo licni uspjesi govore o tome ko je koliko pametan odnosno glup.skoroalen je napisao/la:Navijači tvog kluba ističu "Raja iz Saraj'va" a 90% ih nije iz Sarajeva. Al upravo o tom ti govorim. Ljudi se hvale nečim što je potpuno beznačajno. Eto, ti si iz Sarajeva, ja nisam. Možda si i ti doselio u Sarajevo, možda su tvoji već 300 godina u Sarajevu, boli me qrac. Al isto tako si ti glup k'o motika a ja nisam, tako da te to što ti u ličnoj karti piše "Sarajevo" ne čini ništa boljom osobom. O'ladi malo, naporan si zadnjih par dana.GOAT je napisao/la: Rece covjek koji navija za klub ciji navijaci isticu trans "age sarajlije" a sa agama sarajlijama ih veze jedino sto su rodjeni pod istim nebom.Raja iz Sarajva je slogan iz pjesme naseg velikog navijaca inace starog sarajlije i bas nam je on predlozio da napravimo taj trans.E cuj 90% ih nije iz sarajva
![]()
Sabrina jesili to ti?Sta kaze sabka treba iz tuzle,vecina nasih navijaca je iz centra dok za Zeljeznicar navija ilidja,dobrinja,rajlovac,semizovac
Nesto slabo pises na forumu al kad te neko udari gdje najvise boli onda odlucis da napises nesto iz ocaja.Razmisli dobro ko je postavljo standarde u nasoj ljepoj BH.Kad udjes na svoj stadion,prodjes kroz jeza ili ti ga brojac,sjedes na stolicu koja ima naslonjac za ledja,kisa pocne padat a tebi ne smeta jer si ispod krova a na najbolji teren u regiji istrci tvoja ekipa koju docekuje jedna od najemotivnijih himna na svjetu.Onda pricaj o standardima a to tad...vest je napisao/la:Imate dvije legende kluba osim i bazdarevic. Prvi je osudjeni kriminalac koji je namjestao utakmice a drugi izgleda zapusten ko da u rudniku zivi klosar obicni bezmudas. Legenda vaseg kluba tifa vam dize 3 prsta vi aplaudirate, jedno vrijeme bili i nk i fk, dialibu drzali gladnog da nas covjek proklinje kolektivno, ne znate obicnu uplatnicu ispunit, vi ste zaostali u onom vremenu kad se moglo sve sredit pod stolom, kad se pusilo u kancelarijama pred novinarima uz sarenu kosulju i rakiju na stolu, gdje pise dersing room i evropa laegeu.GOAT je napisao/la:VJESTACKA TVOREVINA OD TRIBINE I KLUBA I JEDNI I DRUGI BEZ CASTI I MUDA !BosniaBoston je napisao/la:Kada slusas navijace 2.sarajevskog kluba pomislio bi da su Man City a ne bezvezni balkanski klubic bez stadiona kojem je uspjeh primiti 5 komada od u najboljem slucaju osrednje europske ekipe.
Meni je zao sto vas je vrijeme pregazilo pa sad rezite na sve.
Jel reko oda za mine kad je otiso iz doline?
23
Trenutno mu je lektor na godišnjem odmoru...Jbga,nemoj mu zamjeriti,sad je malo rastrojen pise trilogiju za film o NBA...skoroalen je napisao/la:A jah, ti si ono knjigu neku napisao? Svaka čast, prepametan si, imaš odlične uspjehe iza sebe. Samo nauči da se piše "vrijeme" a ne "vrjeme", da je ispravno "Sarajlija" a ne "sarajlija", da se piše "jesi li" a ne "jesili", ispravno je "Ilidža" a ne "ilidja" itd. Nauči to pa ćeš još puuuno knjiga napisat.GOAT je napisao/la:Samo licni uspjesi govore o tome ko je koliko pametan odnosno glup.skoroalen je napisao/la: Navijači tvog kluba ističu "Raja iz Saraj'va" a 90% ih nije iz Sarajeva. Al upravo o tom ti govorim. Ljudi se hvale nečim što je potpuno beznačajno. Eto, ti si iz Sarajeva, ja nisam. Možda si i ti doselio u Sarajevo, možda su tvoji već 300 godina u Sarajevu, boli me qrac. Al isto tako si ti glup k'o motika a ja nisam, tako da te to što ti u ličnoj karti piše "Sarajevo" ne čini ništa boljom osobom. O'ladi malo, naporan si zadnjih par dana.Raja iz Sarajva je slogan iz pjesme naseg velikog navijaca inace starog sarajlije i bas nam je on predlozio da napravimo taj trans.E cuj 90% ih nije iz sarajva
![]()
Sabrina jesili to ti?Sta kaze sabka treba iz tuzle,vecina nasih navijaca je iz centra dok za Zeljeznicar navija ilidja,dobrinja,rajlovac,semizovac
Svaki put kad GOAT napiše post, Meša Selimović se u grobu okrene.Vanja8 je napisao/la: Trenutno mu je lektor na godišnjem odmoru...Jbga,nemoj mu zamjeriti,sad je malo rastrojen pise trilogiju za film o NBA...
Poslije ovakvih likova poželiš Dokoljenkove postove.
e cuj e nek si mi se nagovorio.Bas cu se na forumu igrat lektora i pisat bajkovito.Meni je dovoljno da vi razumijete,nije ti ovo nju jork tajms pa da prije svakog teksta lektor mora provjeravat jel sta novinar zaj.ebo.skoroalen je napisao/la: A jah, ti si ono knjigu neku napisao? Svaka čast, prepametan si, imaš odlične uspjehe iza sebe. Samo nauči da se piše "vrijeme" a ne "vrjeme", da je ispravno "Sarajlija" a ne "sarajlija", da se piše "jesi li" a ne "jesili", ispravno je "Ilidža" a ne "ilidja" itd. Nauči to pa ćeš još puuuno knjiga napisat.
23
Samo kratka dopuna, nastavite sad..GOAT je napisao/la:Kad udjes na svoj stadion,prodjes kroz jeza ili ti ga brojac,sjedes na stolicu koja ima naslonjac za ledja,kisa pocne padat a tebi ne smeta jer si ispod krova a na najbolji teren u regiji istrci tvoja ekipa koju docekuje jedna od najemotivnijih himna na svjetu.Onda uvežu 6 poraza u nizu, dobiju tabananje od komšije zbog kojeg ni dan danas ne mogu da sjede normalno...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav ti je to nick ? Valjda si trebao naucit da se prvo slovo imena i prezimena pise velikim slovomskoroalen je napisao/la:Svaki put kad GOAT napiše post, Meša Selimović se u grobu okrene.Vanja8 je napisao/la: Trenutno mu je lektor na godišnjem odmoru...Jbga,nemoj mu zamjeriti,sad je malo rastrojen pise trilogiju za film o NBA...![]()
Poslije ovakvih likova poželiš Dokoljenkove postove.
23
nju jork tajms...?GOAT je napisao/la:e cuj e nek si mi se nagovorio.Bas cu se na forumu igrat lektora i pisat bajkovito.Meni je dovoljno da vi razumijete,nije ti ovo nju jork tajms pa da prije svakog teksta lektor mora provjeravat jel sta novinar zaj.ebo.skoroalen je napisao/la: A jah, ti si ono knjigu neku napisao? Svaka čast, prepametan si, imaš odlične uspjehe iza sebe. Samo nauči da se piše "vrijeme" a ne "vrjeme", da je ispravno "Sarajlija" a ne "sarajlija", da se piše "jesi li" a ne "jesili", ispravno je "Ilidža" a ne "ilidja" itd. Nauči to pa ćeš još puuuno knjiga napisat.
U Sarajevu postoje 2 fudbalska velikana FK SARAJEVO i Akademija FK SarajevoGOAT je napisao/la: Ovo vam je cisti dokaz da u Sarajevu imate dvije vrste navijaca.One koji navijaju za Zelju i one koji navijaju protiv Zelje.Ne postoje navijaci fk Sarajeva.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koeficijent inteligencije na ovom pdfu u znacajnom padu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.